Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı günler hanımlarrr
Siz toplamda kaç kilo aldınız şuan da ben fazla mı gidiyorum normal mi çözemedim zaten normaldede ekmek,çikolata,cips zararlı şeyler yiyen biri değilim kahvaltı mı güzel yapıyorum aralar meyveli yoğurt yada yulaflı yoğurt yapıyorum kendime akşam yemeğinide ekmeksiz menüde ne varsa yiyorum ama alıyorum ya hunharca 26+1 toplamda 7 kilo aldım 🫠
Evet sana katılıyorum , hızlıca insan kilo alıyor , normal yesek bile alınılıyor

Siz toplamda kaç kilo aldınız şuan da ben fazla mı gidiyorum normal mi çözemedim zaten normaldede ekmek,çikolata,cips zararlı şeyler yiyen biri değilim kahvaltı mı güzel yapıyorum aralar meyveli yoğurt yada yulaflı yoğurt yapıyorum kendime akşam yemeğinide ekmeksiz menüde ne varsa yiyorum ama alıyorum ya hunharca 26+1 toplamda 7 kilo aldım 🫠
Ben de 6 kilo aldım 27+1 ama sanki kilo hızlı ilerleyecek gibi geliyor 😂 çok kontrolsüz yemek yiyorum aslında şekerim bir tık yüksek geldi diyete başlamayı düşünüyorum ama üşengeçlik

25+3 Toplamda 4 kg aldım ama bundan sonrasından korkuyorum. Yarın endokrine randevu aldım. Gebelik şekeri çıktı bende. Bakalım nasıl ilerliyecek. İnşallah insülin iğneye gerek kalmaz. Diyetle toparlarsam iyi. Cihaz ile tokluk şekeri takibi yapacakmışım.

Bende 6 kilo aldım 26.haftadayım ve dev gibi oldum,ilk gebeliğimde toplamda 10 kilo ile doğuma girmiştim bunda iki katı olacak galiba 😂🫣 hep açım ya hep aç 🙈

27+4 3 kilo aldım. Bana çok bile sıkı bir şeker diyeti yapıyorum. bugün bebis 1050 gram dedi suyuna iyi dedi şekerden etkilenmiş gözükmüyor dedi ben de çıkınca kızımla çıkınca san sebastiyan yedim Allah affetsin çıkmamıştır çok diye eve gitmedim olcersem şimdi 170 180 ler görürüm korkuyorum.

27+4 toplamda 12 kg 😭😭 57 den 53 e düşmüştüm 53 ten 65 im 🫠🫠 İnşallah bu son 3 ay boğazım biraz daha sakinler 😂

Evet sana katılıyorum , hızlıca insan kilo alıyor , normal yesek bile alınılıyor
Dimi hayır yesem acımıycam yiyorum da alıyorum dicem 😅
Ben de 6 kilo aldım 27+1 ama sanki kilo hızlı ilerleyecek gibi geliyor 😂 çok kontrolsüz yemek yiyorum aslında şekerim bir tık yüksek geldi diyete başlamayı düşünüyorum ama üşengeçlik
Yüksek şeker çıktıysa dikkat et canım
25+3 Toplamda 4 kg aldım ama bundan sonrasından korkuyorum. Yarın endokrine randevu aldım. Gebelik şekeri çıktı bende. Bakalım nasıl ilerliyecek. İnşallah insülin iğneye gerek kalmaz. Diyetle toparlarsam iyi. Cihaz ile tokluk şekeri takibi yapacakmışım.
İnşallah gerek kalmaz 🌺
Bende 6 kilo aldım 26.haftadayım ve dev gibi oldum,ilk gebeliğimde toplamda 10 kilo ile doğuma girmiştim bunda iki katı olacak galiba 😂🫣 hep açım ya hep aç 🙈
😅😅
27+4 3 kilo aldım. Bana çok bile sıkı bir şeker diyeti yapıyorum. bugün bebis 1050 gram dedi suyuna iyi dedi şekerden etkilenmiş gözükmüyor dedi ben de çıkınca kızımla çıkınca san sebastiyan yedim Allah affetsin çıkmamıştır çok diye eve gitmedim olcersem şimdi 170 180 ler görürüm korkuyorum.
Allah kolaylık versin zor insanın canıda ıster illaki
27+4 toplamda 12 kg 😭😭 57 den 53 e düşmüştüm 53 ten 65 im 🫠🫠 İnşallah bu son 3 ay boğazım biraz daha sakinler 😂
Öyle diyorlar en cok 2.tremestırda alınıyormuş 3.tremestırda daha duruluyor mus iştah mideye de baskı yaptıgı ıçın

Dimi hayır yesem acımıycam yiyorum da alıyorum dicem 😅

Yüksek şeker çıktıysa dikkat et canım

İnşallah gerek kalmaz 🌺

😅😅

Allah kolaylık versin zor insanın canıda ıster illaki

Öyle diyorlar en cok 2.tremestırda alınıyormuş 3.tremestırda daha duruluyor mus iştah mideye de baskı yaptıgı ıçın
3. trimester da zayıflıyor bile insan ben dün akşam azıcık yememe rağmen rahatsız oldum daha erken duyuyorum artık

Bence gecelik şart. Zırt pırt muayeneye bir şeye gelirler altını tak çıkar zor olur diye düşünüyorum. Kalın gecelik ve sabahlık mantıklı bence.

Bitane de şöyle gecelik ekleyelim madem. 😄 Çünkü Bandırma da yaşıyorum Bursa ya hastaneye valizle gidicem. Eve git gel kısa mesafe değil. Herşeyim yedekli olsun. Belki iki gece kalıcam bellide olmaz.

Ben de 27+4 teyim. 55ten 66ya çıktım 🙈🙈 obur birisi değilim neden kilo alıyorum ben de anlamadım ama doğum sonrası vereceğime inanıyorum 😁
Ben kilo sürecini rafa kaldırdım, 6-7 kilo arası aldım ama bebeğim de ben de sağlıklıysak illa verilir diye düşünüyorum zaten yemiyorum bir şey nasıl aldık anlamıyorum zaten bir kısmı bebek. İlla bir şekilde veririz

Benim de radarımdaydı bu hem sonrasında kullanırım gibi geldi de acaba ufak mı diyorum. Size ulaştı mı sizce boyutur nasıl?
Ben sonrasındada kullanabilmek için bunu aldım. En çok bu çanta işini önemsedim açıkçası, aylar önce aldım. Bence küçük değil. Canlı görsellerinden bi bakın isterseniz. Ya da sipariş verip eğer beğenmezsen iade edersin. Ben çok beğendim rengi vs çok hoş. Sonrasında rahatlıkla kullanabileceğin bi çanta. Ne çok büyük ne çok küçük. Termal gözlerinin olmasıda güzel

Benim bugün hiç keyfim yok kızlar Son zamanlarda bebişim O kadar hareketliydi kii geceleri uyumuyordum Hatta geceleri uyanıyordum hareketinden gün içinde de öyle çok fazla hissediyordum Ama son iki gündür bir yavaşlama hissettim hareketlerinde var hiç yok değil var hala ama yavaş doktoruma yazdım Onun hastanede olduğu saate Yetişemedim zaten yarın erkenden gel dedi Belki bu akşam bir acile gidebilirim içim Biraz huzursuz oldu🥺

X