- 29 Haziran 2022
- 1.962
- 775
- 31
Ben 5+0 da öğrendim zaten ama zaman çok hızlı geçiyor bi bakcaz son ay a gelmişizBugün midem pek bulanmıyor diye keyfim yok
6+5'teyim
Siz nası 9 oldunuz kız, benimki büyümüyor gidem temmuz başlığına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 5+0 da öğrendim zaten ama zaman çok hızlı geçiyor bi bakcaz son ay a gelmişizBugün midem pek bulanmıyor diye keyfim yok
6+5'teyim
Siz nası 9 oldunuz kız, benimki büyümüyor gidem temmuz başlığına
Benim sat 19 eylül ama geç döllenme olduğu için bebişim küçük. Bi de sezaryen olacağı için haziranda olacak biliyorum. Tek hedefim şu an 10. Haftaya gelmek. Bebiş iyi olsun yeterSat neydi sizin ? Benimde 6+5 oldu bugün temmuz 1 görünüyor tahmini doğum. Temmuzdakiler daha uygun gibi bize ama haziranda da doğabilir bebiş tabii ben ordayım bi burda ahahah
Evet eveeet. Hareketlerini hissetmeyi o kadar istiyorum ki. Bi de benim 2. Bebişim zaten bu, o hareketleri de çok özledimZaman hic banada gecmemisti suan hala gecmiyor, hareketlerini hisseder pozisyona gelince rahatliycam zuqoqja
Oooo 11 nee olsun burda ol, gelecekten haber verir gibi bi konumun olur, baş tacı ederiz seniYa seni çok iyi anlıyorum benim yarın 11 hafta oluyor. Tahmini doğum tarihi 2 Haziran . Mayıs grubundakiler çok ilerde, burada biraz daha geride. Bir oraya, bir buraya bakıyorum ama doğru tek haneli haftalar bana da geçmiyordu
Ay bende cok olumsuzluklar yaşayınca ayni senin gibiyim devamli kontrole de gitmek istemiorum zarari olur die10. Haftaya girdik bugün dayanamadım kontrole geldim daha önce olumsuz şeyler yaşayınca sürekli diken üstündeyim ya her gün kontrole gelesim var inşallah iyidir bebişim
On günde bir gidiyorum ben çok sık sayılmaz bence ilk haftalar içinAy bende cok olumsuzluklar yaşayınca ayni senin gibiyim devamli kontrole de gitmek istemiorum zarari olur die
Gözün aydın canım, panorama icin herkes iyi diyor burda okdugum kadarıylaKızlar çıktım doktordan çok şükür bebeğim iyi ben fetal dna yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorun dedikleri kafamı karıştırdı panoramayı önerdi yurt dışına gönderiliyor dedi iki test yaşından dolayı riskli çıkacak o sadece bir ihtimal senin en iyi ihtimal 200 de bir çıkar dedi. Bu panorama ya da diğer firmaları arastıran fiyat alan var mı ne diyorlar
Ben cumartesi kese için gittim herşey normal dedi doktor. Coreaspirin fln verdi ve bir ton kan testi aldı. 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar çağırdı. 2 düşük var benim o yüzden çok heyecana kapılmadan yavaş yavaş ilerlemeye çalışıyorumBen de 6+5 im 1 temmuz görünüyor. Temmuz anneleri geriden geliyor benim dertlerimi onlar yaşamamış oluyor haziran annelerinden tecrübe ediniyorum. onlarda ilerde olduğu için ben göremedim edemedim oluyor siz kalp atışını duydunuz mu, duyduysaniz ne zaman duydunuz. 5+4 de karından kese göründü ama bebek yoktu gölge gördüm dedi normal dedi. İki hafta sonra çağırdı bir haftayı zor ettim kaldı 1 hafta
Ohaaa ne tahlili bu acabaSenin ki azmış benim 23 bin tuttu
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabırlar versin bu surecleri yaşamış biri olarak her kötü haberde benim de içim cız ediyor yaşadığınız acıyı anlayabiliyorum.En kısa zamanda hayırlısı ile yeniden nasip olur inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsunBaşka Bi Dr a daha gittim bebek varmış fakat nabzı çok yavaş. 100 un üstünde olması gerekirken 60 civari ve 7+3 olması gerekirken 6+1 boyutunda. Cuma günü kürtaj yapılacak çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum
Çok geçmiş olsunBaşka Bi Dr a daha gittim bebek varmış fakat nabzı çok yavaş. 100 un üstünde olması gerekirken 60 civari ve 7+3 olması gerekirken 6+1 boyutunda. Cuma günü kürtaj yapılacak çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Ahsen 24 2 28.08.2024 Yuvarlak Kız 06.06.2025 Eliz
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabırlar versin bu surecleri yaşamış biri olarak her kötü haberde benim de içim cız ediyor yaşadığınız acıyı anlayabiliyorum.En kısa zamanda hayırlısı ile yeniden nasip olur inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun
Amin. Çok teşekkür ederim. Sonuç her ne kadar değişmese de ilk Dr vajinal bakarak bile bebegi göremedi fakat kötü haber nedeniyle 2. Bi Dr a gittiğimde gelişimi geriden geliyor olsa da bebeği gördü kalp atışını dahi gösterdi ekrandan ve karından baktı bunlar için. Benim için buraya kadar ama sizler en ufak Bi şüpheniz olursa muhakkak 2. Hatta gerekirse 3. Dra gidin. Bunu da söylemek istedim. Hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tekrardan kendinize iyi bakın kızlarÇok geçmiş olsun