- 9 Ağustos 2016
- 6.286
- 20.647
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.441
Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrudur ya bence yani umarım
Kaçıncı haftadan asi oluyorsunuz canimGünaydın kızlar
Sağlık ocağı beni az önce aradı ve öğleden sonra aşı olacağım. Galiba sonunda sorunlar çözülmeye başlıyor
Benim makinede bebek kıyafetleri diye bir program var oğlumda onu kullanıyorum polar tarzı olanları atmıyorum çeker diye ama diğerlerinde çekme görmedim bundada atarım gibi ama bilmiyorum inanEvet ben de kurutmaya atsam mı diyor düşünüyorum açıkçası ama çeker mi acaba? Bebek kıyafetleri için hijyenik kurutma diye bi seçenek var ama ilk etapta hassasa mı atmak gerekir acaba
ilk belki atmam dedim de sonrasında uğraşamam atarım gibi düşünüyorum. Aynen benim o hijyenik kurutma bebek programıymış kuran kişi öyle demiştiBenim makinede bebek kıyafetleri diye bir program var oğlumda onu kullanıyorum polar tarzı olanları atmıyorum çeker diye ama diğerlerinde çekme görmedim bundada atarım gibi ama bilmiyorum inan
Çok uygunnnn. Amazondan hiç alışveriş yapmamıştım bakayım bi teşekkür ederim
Günaydın canım maalesef yaşadıım öksürüğe çeviriyor sonradan hala bile tam anlamıyla iyileşmiş değilim dktoruma sorup strepsils kullandım. Sürekli limonlu ballı sıcak su içtim. Ihlamur 1 bardak falan içebilirsin bol su iç geçmiş olsuun canmGünaydın kızlar bugün güne maalesef bir Boğaz ağrısı ve yanması ile başladım aranızda bunu yaşayan var mı çözüm önerileriniz nelerdir
Sata göre 21+1 kuzumKaçıncı haftadan asi oluyorsunuz canim
Bende ümidi kesmiştim ne yalan söyleyeyim aklımdan cikmak üzeriydişanslısın beni arayan soran yok o yüzden haftaiçi kendim gidicem
yaaa bunu bilmiyordum yarın gideyiim ben deBende ümidi kesmiştim ne yalan söyleyeyim aklımdan cikmak üzeriydi
Doktorum bir de ne kadar erken vurulursan o kadar iyi, vücudun buna alışması süreci var demişti o yüzden dert etmiştim kendime
Ay canim benimm allah kolaylik versin bazi gebeliklerde boyle doguma kdr gecmeyebiliyormus bulantilar insallah gecer rahatlarsin ama moralini yuksek tut hepsini tatlımı tatlı bebişin için çekiyorsunKızlar ben 19. haftaya girdim hala midem çok bulanıyor gerçekten psikolojim bozuldu artık; bunun bir çaresi yok mu ya Doktorum yapacak bişi yok diyor, verdiği ilaçlar hiç bir işe yaramıyor. Bulantım böyle gelip giden bişi de değil, günde 3 defa en az kusuyorum ve sürekli midem bulanıyor.
evet bazı ürünlere cidden çok iyi indirim yapıyorÇok uygunnnn. Amazondan hiç alışveriş yapmamıştım bakayım bi teşekkür ederim
organizerle kullanabilirsin bence ya, anne bebek çantaları işte direk içi organizerli ya. Benim hiç yoktu sırt çantam, yeterli boyutta güzel bişey olsaydı ben de senin gibi yapardımKızlar şubat grubuna da sordum hatta Bu anne bebek çantasının normal sırt çantasından farkı ne ? benim bir sürü sırt çantam var Organizerle falan onu kullanamaz mıyım ?