Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Regl gibi karın ağrısı bende de var. Öyle ki şüphe edip her sefer kanama mı var diye kendimi kontrol ediyorum. 🤨 Önceki gebeliğimde böyle bir ağrı hiç hatırlamıyorum. Vajinal akıntı çok fazla. 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum.

Bağırsak sorunu dediğin kabızlık gibi bi şey mi ?

Bende pek akıntı olmadı henüz. Kabızlık evet, çok zor ya gözümden yaş düşüyor. :halay:Hayırlısı ya sağlıkla gelişip gelsin de minik kuşlar, çekeriz nedir yani. :))

Kızlar buyurun amme hizmeti

Hesaplama yöntemi biraz farklı, eğer doğum gününüzden sonra hamile kaldıysanız (tabloya bakmak için) yaşınıza +1 ekleyerek bakmanız gerekiyor

Çin Takvimi.jpg

Bulantı için salatalık leblebi yada kraker tüketebilirsin sabahları iyi geliyor
Çok teşekkür ederim, tuzlu salatalık özellikle yiyorum ama böyle çok değişik bir bulantı daha önce hiç böyle bi bulantı şekli yaşamamıştım, sanki karnımdan yukarı doğru bi şey yükseliyo kusmuyorum boş bir öğürtü var

Kızlar buyurun amme hizmeti

Hesaplama yöntemi biraz farklı, eğer doğum gününüzden sonra hamile kaldıysanız (tabloya bakmak için) yaşınıza +1 ekleyerek bakmanız gerekiyor

Eki Görüntüle 3501808
Yok yaaa doğru değildirr 😅😅

Arkadaşlar benim lekelenmem böyle somon rengi gibi devam ediyor Dr a gittim şimdi kan verip geldim ultrasonla baktı şu an zaten kese gözükmezmiş daha ama rahim duvarın kalınlaşmış kesenin yerleşeceği alan temiz kist vs bişey yok dedi beta yükseldiyse Protestan başlatacak ama ilk başlarda böyle lekelenme beklemeyiz herşey olabilir dedi

Arkadaşlar merhaba benim sat 13 ekimdi bat 4 Kasım 6 kasımda kahve akıntı geldi devam etti 8 inde içime kurt düştü gece test yaptık silik çizgi sabah 2 tane daha yaptım hafif daha belli oldu geceye göre sonra kan testi verdim 106 çıktı çok şükür gözüküyor kahve lekelenme devam ediyor dün vardı şimdi sabah kalktım daha damla gibi şu an Dr a gidemedim hafta sonuna geldi benzer durum yaşayan var mı şu anda
Siz 22 günde 1 mi regl oluyorsunuz? Bat 10 Kasım olması gerekir normalde buna göre de 6 Kasım'da yerleşme kanaması görmeniz çok normal.

Çok teşekkür ederim, tuzlu salatalık özellikle yiyorum ama böyle çok değişik bir bulantı daha önce hiç böyle bi bulantı şekli yaşamamıştım, sanki karnımdan yukarı doğru bi şey yükseliyo kusmuyorum boş bir öğürtü var
Bende de var da daha tahlil yapmadım bu hafta olmazsam inşallah burdayım bende 3 gün var daha

Yine de çok yeni yani yerleşme olabilir beta artışı kontrol ettirseniz iyi olur.
Sonucumun çıkmasını bekliyorum şu an 2 gün önce 106 ydı zaten son 3-4 aydır ilk renk gününü 1 sayarsak 22-23 günde oluyordum hayırlısı inşallah güzel bir sonuç alırım

X