- 18 Eylül 2022
- 64
- 38
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.461
Kizlar benim favoriledigim ürünler kasım indiriminde nerdeyse hic düsmedi. 10 TL düsen var. Kasım indirimi böyle miydi ya. Gercek indirimli linkler bırakır mısınız bizlerde bakalımm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk kızım da normal çok gözlü sırt çantası kullandım çok rahat ettim,unisex modeldi eşim yanımdaysa hep o taşıyordu,şimdi de kızımın kullanmadığı unisex sırt çantası var çok gözlü onu kullanacağım inşallahKızlar şubat grubuna da sordum hatta Bu anne bebek çantasının normal sırt çantasından farkı ne ? benim bir sürü sırt çantam var Organizerle falan onu kullanamaz mıyım ?
ultrason var mı bak benim ki böyleydi 19. haftada kız denip erkek olan çok var. Bariz çıkıntı varsa zaten hoş geldin erkek analarının arasınakizlar bir sorum var
14.haftada hatta 15`e dogru yapilan ilk detaylida bebegin bariz acik iki bacak arasinda 3 cizgiden baska (ebenin dedigine gore kiz) bisey olmayip ( bu arada ebe 2 kez detaylica bakti oraya emin olmak icin, bombostu) sonra 18+4 te bariz iki bacak arasinda kocaman bi pipi oldugunu gormek (ebe bi kez hizlica bakti ama bu kez de cidden iki bacak arasinda ayni pipiye benzeyen bisey vardi) sizce bebegin erkek olduguna dair kesin bi isaret midir
Yani pipisi varsa nasil 14 hatta 15.hafta icindeyken ortasinda hicbisey yoktu bu bebisin sok icinde dusunuyorum da hala ara ara, ebemiz de tecrubeliydi yani
cinsiyet tekrar degismez di mi ya o da kordon falan degildir, annemler bebise biseyler almaya basladi cunku
kendimi alistirdim zaten coktan, ilk bi kac gun sok icindeydik ailecek sonra duzeldik sukur hahahahultrason var mı bak benim ki böyleydi 19. haftada kız denip erkek olan çok var. Bariz çıkıntı varsa zaten hoş geldin erkek analarının arasına
Doktor banada strepsil pastil dedi de eczacı otacıyı verdi çocuklar için olanını.Onu kullanayım bari. Bende sabahtan beri limonlu ballı su içiyorum Zencefil falan tüketiliyor mu. Of ya öyle acıyor ki boğazım korkuyorum ilerlerse diyeGünaydın canım maalesef yaşadıım öksürüğe çeviriyor sonradan hala bile tam anlamıyla iyileşmiş değilim dktoruma sorup strepsils kullandım. Sürekli limonlu ballı sıcak su içtim. Ihlamur 1 bardak falan içebilirsin bol su iç geçmiş olsuun canm
anam ben burdayım diyo ahhaah siz gene de çok erkeksi şeyler almayın nolur nolmaz ben de hep zaten erkek olmasına rağmen erkeksi şeyler almam yani bebeksi şeyler hep hahakendimi alistirdim zaten coktan, ilk bi kac gun sok icindeydik ailecek sonra duzeldik sukur hahahah
son ultrasonda boyleydi 18+4, ama bunun 4-5 hafta once bombos ve uc cizgiden olustugunu dusun kiz gibi, icimde bi bebek daha var mi falan diye korktum gorunce hahahahah cunku bacaklar full acikti yani hic saklamamisti o zaman da, simdi burda sanki yumurtalarini bile goruyorum erkek bebisin, kadin da bi kez gosterdi sagolsun insan bi incelerdi iyice kordon gibi de degildi gerci ama
Eki Görüntüle 3501859
ya evet zencefil de demişti burda birisi ama ben hep unuttum almayı aklıma gelince de bulamaadım inşallah ilerlemezz yaaa geçmiyor. Otacının çocuk için olanını ben de alayım bari ev de bulunsun mantıklıDoktor banada strepsil pastil dedi de eczacı otacıyı verdi çocuklar için olanını.Onu kullanayım bari. Bende sabahtan beri limonlu ballı su içiyorum Zencefil falan tüketiliyor mu. Of ya öyle acıyor ki boğazım korkuyorum ilerlerse diye
hahahahahahah uf cok guldumanam ben burdayım diyo ahhaah siz gene de çok erkeksi şeyler almayın nolur nolmaz ben de hep zaten erkek olmasına rağmen erkeksi şeyler almam yani bebeksi şeyler hep haha
evet aynen benim de öyle hep bebe renksiz büyücek annesi gibi ldfkkkghahahahahahah uf cok guldum
yok ben hic sevmem zaten erkeksi seyler, esimin annesi arabali muslinimsi bi bez almis, kullanmicagima yemin edebilirim ama kanitlayamam hep bej kahve krem tonlari beyaz falan alin dedik bakalim umarim oyle yaparlar
Al al canım hatta öksürük varsa sende kullan. Allah'ım inşallah geçerya evet zencefil de demişti burda birisi ama ben hep unuttum almayı aklıma gelince de bulamaadım inşallah ilerlemezz yaaa geçmiyor. Otacının çocuk için olanını ben de alayım bari ev de bulunsun mantıklı
Öksürük geçti gibi canım hafif geniz akıntısı kaldı geçmek bilmiyorAl al canım hatta öksürük varsa sende kullan. Allah'ım inşallah geçer
21. Haftaya girince rahatlarsın inşallah,benim de çoktu 21. Haftada rahatladımKızlar ben 19. haftaya girdim hala midem çok bulanıyor gerçekten psikolojim bozuldu artık; bunun bir çaresi yok mu ya Doktorum yapacak bişi yok diyor, verdiği ilaçlar hiç bir işe yaramıyor. Bulantım böyle gelip giden bişi de değil, günde 3 defa en az kusuyorum ve sürekli midem bulanıyor.
GlamourGaze bende cok cektım agzımda acı ilaç tadı ve 24 saat her daim ıcımın bulanmasından ama gectı yuzde 80 i sabret canım senınkıde gecer ınsallah.cok kötüysen ilacını degıstır serumla yedıgım ılaclar ıyı gelıyordu bana,ınsallah kurtulursun yakında21. Haftaya girince rahatlarsın inşallah,benim de çoktu 21. Haftada rahatladım
ben dün sabah 4 kilodaydıım :) sen demir ilacını içebiliyor musun?Evet bebekler son kılo alım durumlarınız neler kımler kac kılo aldı anketı baslatıyorumben sabah bır cesaret tartıldım 6,5 kılo almısım totalde.haftam 23sanırım hedefımdekı 10 kılo ıle tamamlayamayacagım maratonu
Daha hıc acmadım kutusunu burnuma demır kan kokar dıye korkuyorum acmayaama decavıtı ıcıyorum haftada 4 gun,onun ıcındede demır var canımben dün sabah 4 kilodaydıım :) sen demir ilacını içebiliyor musun?
Bol sıvı tüket sende lütfenÖksürük geçti gibi canım hafif geniz akıntısı kaldı geçmek bilmiyor
23+4ten selam canım +6 ile devam ediyorum yola. Gayet memnunum ama dokturum memnun değil hızlı mı gitmişiz diyo. Deli mi ne her aya 1kilo gayet iyi 6.aydan sonra daha hızla alınıyormuş gözümü korkuttu. Gerçi toplam,suyudur,bebektir ,plasentadır kaç kilo gelir tahmini bu haftada? Gören kilo almamışsın gayet iyi diyor nasıl sarılıyorum onlara görsenEvet bebekler son kılo alım durumlarınız neler kımler kac kılo aldı anketı baslatıyorumben sabah bır cesaret tartıldım 6,5 kılo almısım totalde.haftam 23sanırım hedefımdekı 10 kılo ıle tamamlayamayacagım maratonu