2020 Şubat Anneleri

Benimde ilk bu sabah yokladi bulantı çok kötüydü umarım geç başlar tuzlu ye canım çubuk leblebi fslan
Neler denedim bir bilsen canim artik tipim kaydi kusmaktan oyle yorgun ve halsizim ki anlatamam oglumda 6 aya yakin cektim bu ole olmaz demistim ama 5.haftadan gol yedim

Ne durumdasın canım merak ediyorum
Canim dun tekrar hastaneye gitim zaten yogun kanamam var bethcg baktirdi 650 de 200 duşmuş
Doktor dedi duşuk yapiyosun pzrtesi tekrar gel betana bakacaz diye
Kismet degilmiş cnm

Mide bulantısı Yaşayan var mı arkadaşlar ?
Ve baş dönmesi
3 gündür tüm keyfim kaçık, iştahsızlık ve mide bulantısı var. kusmuyorum ama midem sürekli sanki bir şey yersem afedersin çıkaracakmışım gibi. ilkinde de öyleydi 16. haftaya kadar böyle geçmişti.

yaşamayan çok azdır ama daha kötü olanlar da var buna da şükür

Sabah test yine yaptım 5. Dakikaya kadar bekledim bence hamile değilim yarın bat günü

Eklentiler

• F01391E8-BA6A-4E45-9208-2F603FD34FAD.jpeg
    134,4 KB · Görüntüleme: 55
en doğru sonucu kan testi ile alırsınız bence. haptan sonra hemen hamile kalmak zor diye biliylrum bir kaç ay geçmesi lazım ama sonuçta imkansız değil, bi kan testi yaptırın bence

en doğru sonucu kan testi ile alırsınız bence. haptan sonra hemen hamile kalmak zor diye biliylrum bir kaç ay geçmesi lazım ama sonuçta imkansız değil, bi kan testi yaptırın bence
Sabah yaptım heralde değilim

Eklentiler

• D6EB6808-61E1-465B-BC2D-7759890F3721.jpeg
    134,4 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba bayanlar ben de Allah nasip ederse Şubat annesi olacagım.5 haftalık sanırım. Pazartesi kan testi 597 CIKMISTI.Önümüzdeki pazartesi keseyi görmeye gidecegiz nasipse. Allah herkese hayırlı ve saglıklı evlatlar verdin. 2.bebeğim olacak oğlum 4.5 yaşında. Sanki ilk gibi çok karışık duygular içerisindeyim. Beklenmedik bir bebek...

Bizimde aynı durum vardı ben ramazanda hapı doğru düzgün içemeyince 2.yolda.Allah gölüne göre versin canım.

Benim göğüslerim çok acıyor ve şiş ben de bunu merak ediyorum. Başka yaşayan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…