Ne kadar güzelBende 2015 şubat annesiyim
Mesajı beğendiğinden tanıdımBende 2015 şubat annesiyim
Görünen var gibi tekrarlayinca yine ararsinizEşime bile söyleyemedim şuan sabah bi tekrarlıyım olursa babalar günü hediyesi olur şok olur kan da veririm yarın sizce var mıdır
Sabahları ben canimMide bulantısı Yaşayan var mı arkadaşlar ?
Ve baş dönmesi
7 / 24 yasiyorum kusuyorum yoruldm 1 haftadirMide bulantısı Yaşayan var mı arkadaşlar ?
Ve baş dönmesi
Neler denedim bir bilsen canim artik tipim kaydi kusmaktan oyle yorgun ve halsizim ki anlatamam oglumda 6 aya yakin cektim bu ole olmaz demistim ama 5.haftadan gol yedimBenimde ilk bu sabah yokladi bulantı çok kötüydü umarım geç başlartuzlu ye canım çubuk leblebi fslan
Canim dun tekrar hastaneye gitim zaten yogun kanamam var bethcg baktirdi 650 de 200 duşmuşNe durumdasın canım merak ediyorum
aa gerçekten miBende varım 2015 şubattan bende
3 gündür tüm keyfim kaçık, iştahsızlık ve mide bulantısı var. kusmuyorum ama midem sürekli sanki bir şey yersem afedersin çıkaracakmışım gibi. ilkinde de öyleydi 16. haftaya kadar böyle geçmişti.Mide bulantısı Yaşayan var mı arkadaşlar ?
Ve baş dönmesi
en doğru sonucu kan testi ile alırsınız bence. haptan sonra hemen hamile kalmak zor diye biliylrum bir kaç ay geçmesi lazım ama sonuçta imkansız değil, bi kan testi yaptırın benceMerhaba kızlar benimde en son adetim 12 mayis da olmuştu. Önceki ay doğum kontrol hapı kullaniyordum ramazanda kullanmadım. Sadece bir gün korunmadim. Bu ay adetim gecikti. İki gün önce test yaptım dayanamayıp ama negatif çıktı. Yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum. Sizce yarın Sabah mi yapsam yoksa beklesem mi. Hamilelik için hiç belirtim yok. Olursa ikinci hamileliğim olacak ins. Kızım beş yaşında Bn bebek istiyorum artık ama eşim pek istekli değil malesef kafam çok karışık
Yok cnm kese zor göründü ztnhaftaya bidaha gidicem bakalım , buraya yazarım yine sen gittin mi doktora
Sabah yaptım heralde değilimen doğru sonucu kan testi ile alırsınız bence. haptan sonra hemen hamile kalmak zor diye biliylrum bir kaç ay geçmesi lazım ama sonuçta imkansız değil, bi kan testi yaptırın bence
Bizimde aynı durum vardı ben ramazanda hapı doğru düzgün içemeyince 2.yolda.Allah gölüne göre versin canım.Merhaba kızlar benimde en son adetim 12 mayis da olmuştu. Önceki ay doğum kontrol hapı kullaniyordum ramazanda kullanmadım. Sadece bir gün korunmadim. Bu ay adetim gecikti. İki gün önce test yaptım dayanamayıp ama negatif çıktı. Yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum. Sizce yarın Sabah mi yapsam yoksa beklesem mi. Hamilelik için hiç belirtim yok. Olursa ikinci hamileliğim olacak ins. Kızım beş yaşında Bn bebek istiyorum artık ama eşim pek istekli değil malesef kafam çok karışık
allah allah ilkinde neden silik çizgi çıktı ki acaba? testler de yanılabilir canım sen biraz bekle bakalım adet olmazsan iki güne kan testi yaptır bence.Sabah yaptım heralde değilim
Geçen hafta 3 gün üst üste 4 5 gündür yoktu dün akşam bulandı sabahları değil yemekten sonra oluyo genelde baş dönmesi yok bendeMide bulantısı Yaşayan var mı arkadaşlar ?
Ve baş dönmesi