Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Çok geçmiş olsun canım şükür fark edildi daha büyük şeyler olmadan. Canını hiç sıkma haftan güzel bilgenin kilosu çok güzel vajinal yada sezaryen ikiniz için hangisi sorunsuz geçecek ise o olsun. Dr 2 saat demiş ama daha sık ölçüm yap ve başta uyuşma hafif bulantın olursa evde bekleme kuzucum.
Çok teşekkür ederim canım bulantım ara ara oluyor olduğu gibi tansiyonum yükselmiş oluyor bir de bağırsak hareketi başlıyor, algıda bozulmada olabilir dedi doktorum çok değişik bir süreç bakalım nasıl atlatacağız 🙏🥹

Sana iyi gelen neyse ona yönel kuzum. Bana annem iyi geliyor mesela onunla sohbet etmek beni dinlemesi vs. Sana pasta börek yapmak olur yada dediğin gibi oyun veyaaaaa alışveriş 😅
Doktorlar dizisindeki zeynep gibi tepsilerce börek yaparmışım 😂 oyalayalım bakalım kendimizi bugün düşüneceğim iyice 🥹🙏

Hanımlar kaç haftalıksınız bebeğiniz kaç kilo Doktor benimkine zayıf dedi moralim bozuldu 36+4 üm bebek 2760 :(
Benimde geçen hafta 36.haftamdi 2650 dedi ama zayıf falan demedi haftasıyla uyumlu dedi hatta moralinizi bozmayın ultrasonda da yanılma payı var artı eksi 300 gram oynuyormuş eksisi olmaz ama artısı vardır bence. Çok kafanıza takarsanız başka bir doktora daha görünün

Çok teşekkür ederim kızlar inşallah sağ salim geçer şu süre, düşünmemem lazım nasıl yaparım bilmiyorum dizi mi izlesem oyun mu oynasam tavsiyelere açığım kafanı dağıt diyor

Eğer benim gibi delirmek istiyorsan Hama beads tavsiye ederim 😂 sabır sınama garantili 😅

Eklentiler

• IMG_2502.webp
    IMG_2502.webp
    94,4 KB · Görüntüleme: 64
Hanımlar kaç haftalıksınız bebeğiniz kaç kilo Doktor benimkine zayıf dedi moralim bozuldu 36+4 üm bebek 2760 :(
Zayıf mı 34+5 gittim 2500-2600 dedi 300 gr kadar fazla yada az olabilir dedi, kilosu falan herşeyi normal. Zaten 40. Hafta beklenen bebeğin 3000-3500 kilo arası olması haftada 150-200 gr arası alsa 40a o kiloyu buluyor

Çok teşekkür ederim kızlar inşallah sağ salim geçer şu süre, düşünmemem lazım nasıl yaparım bilmiyorum dizi mi izlesem oyun mu oynasam tavsiyelere açığım kafanı dağıt diyor doktor 🥹
Kuzum öncelikle çok geçmiş olsun ama hiç üzülme çok iyi bir haftadasın Allah’ın izniyle bebeğin doğsa bile artık riskli haftaları geçtin. Hiç bir sorun olmayacak için rahat olsun 🌸

Ne yazık ki protein değerim artmış 😞 225 di geçen hafta, bugünkü değer 374 yani geç preeklampsi olduğum kesinleşti. Perinatolog ile değerlendirdi doktorum, haftaya kadar iki kez daha 24 saatlik idrar bakılacak, her iki saatte bir tansiyon takibi ve ani bir durum değişikliği olursa ani sezaryen dedi. Haftaya cumartesi tahliller değerlendirilecek ve 38 doldurunca ya fitille vajinal başlatacaklar ya da sezaryen olacak perinatolog karar verecek. Canım çok sıkkın, bu stresle nasıl geçecek bilmiyorum 😭 bebiş 50cm ve 3060 gram, suyu iyiydi bakalım ne kadar dayanacağız 🥹
Cok gecmis olsun canim simdi sezeryan olsan olmaz mi??boyle beklemek daha zor degil mi senin icin

Çok teşekkür ederim kızlar inşallah sağ salim geçer şu süre, düşünmemem lazım nasıl yaparım bilmiyorum dizi mi izlesem oyun mu oynasam tavsiyelere açığım kafanı dağıt diyor doktor 🥹
Ben stresliyken bir seyler karalamayı seviyorum, yetenekliyim diyemem 😂 ama ona güzel olsun diye özen gösterirken zaman su gibi geçiyor.
Dizi olarak izlemediysen brooklyn nine nine önerebilirim keyiflendirir 🥲 bitince çok üzülmüştüm 😂

Erken doğan bebeklere oksijen tedavisi uygulandığında oluyormuş sanırım ben de internetten baktım, pek bilgim yok. 3. Evrede ameliyatla düzelen bebişler olduğunu okudum. İnşallah senin bebisin de çok çok iyi olacak 🙏🏻
Evet canım erken doğduğu için olmuş, önce enjeksiyon olacakmış %90 düzeliyormuş ama olmazsa lazerle kesinmiş, Ona gerek kalmadan biter gider Allahın izniyle 🙏🥺

Canim ben biliyorum bu hastaligi soyleki 1400 gramin altinda dogan ve 32 33. Haftadan once dogan bebeklerde yuksek oksijene maruz kaldiklari icin gozlerdeki ag tabakalari gelismeyi durduruyor ve eger fark edilipntedavi edilmez ise gorme.bozuklugu yada gorme kaybina sebebiyet verebiliyor en onemli evresi 3. Evre ki 3. Evrede yakalanmis bu cok onemli genwlde bu evrede yakalanan rop tedavisinde basari orani cok yuksekmis ama 5. Evre artik hic birseye mudahale edilemiyirmus icini ferah tut guzel zamanda fark edilmis eminim guzel bir tedaviyle toparlayacaktir
Evet canım benim bebiş 30.haftada doğduğu için yüksek oksijen aldı herhalde 😥 doktor iyi açıkladı korkulacak bişey yok dedi ama onun yanında olamadığım için çok üzgünüm her gittiğim de ağlıyorum oda ağlıyor ve kucağıma alıp susturamıyorum çok zoruma gidiyor 🥺

Çok teşekkür ederim canım bulantım ara ara oluyor olduğu gibi tansiyonum yükselmiş oluyor bir de bağırsak hareketi başlıyor, algıda bozulmada olabilir dedi doktorum çok değişik bir süreç bakalım nasıl atlatacağız 🙏🥹
İlaç vermedi mi dr un ? Az kaldı canım çabucak sorunsuz geçecek inşallah. Ben de sınırdayım 2 farklı tansiyon ilacı verdi kullandığımdan hariç yine kontrol edemezsen acile gel dedi bana dr.

Back
X