09.31 de yapmıştım şuan 11.00 test böle olmuşallah allah ilkinde neden silik çizgi çıktı ki acaba? testler de yanılabilir canım sen biraz bekle bakalım adet olmazsan iki güne kan testi yaptır bence.
Canim dun tekrar hastaneye gitim zaten yogun kanamam var bethcg baktirdi 650 de 200 duşmuş
Doktor dedi duşuk yapiyosun pzrtesi tekrar gel betana bakacaz diye
Kismet degilmiş cnm
Var canım09.31 de yapmıştım şuan 11.00 test böle olmuş
Sonra dan çıkıyor anlamış değilimVar gibi sanki belki daha küçük olduğundan testte çıkmamıştır.
Canım bende yumurtlamadan 13. Gün hemen silik çıktı çık silikti ama, bu testlerin markasına göre değişir gebelik görünüyo yoksa böyle belirgin çıkmazdı kontrol çizgisi falan çıkardı sen bi kan ver bugün içim rahat etsin diyosan hayırlısı olsun hakkındaSonra dan çıkıyor anlamış değilim
Var canım
09.31 de yapmıştım şuan 11.00 test böle olmuş
Belim ağrıyor ilginç bi şekilde daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim keşke yapmasaydım test korkuyorum açıkçasıbencede var. allah gönlüne göre versin
Ben henüz doktora gitmedim sağlık ocağında test yaptırdım sadece..perşembe günü ilk randevumAryalorin sizin kaçıncı haftada göründü kese? Son adet tarihiniz nedir?
Benim sat 19 MayısSat 13 mayıs
Bence bugün direkt kan testi yaptırın :)09.31 de yapmıştım şuan 11.00 test böle olmuş
allah allah çok garip ya. ben bi önceki ay test yapmıştım hamile değildim tek çizgi saatler sonra da tek çizgi halindeydi. bence sen bi kan testi yaptır bir kaç gün sonra. sabredebilirsen bekle yani bi kaç gün daha. adet tarihin de geçsin biraz bakalım.09.31 de yapmıştım şuan 11.00 test böle olmuş
Aaa bnm de 3,5 yaşında bir oğlum var , inşallah bunlar kız olurHaftaya perşembe günü randevum o güne kadar kalbini duyarız umarım..ikinci olacak benim 3.5 yaşında oğlum var bi de