Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
20.haftada yapiliyormuş canim bnde başvurcam
Şansimi deniycem herkese çikmiyormus sen daha önce almişmiydin🤗
Benim doğum yaptığım sene böyle bişey yoktu canım 😂 benim bildiğim herkese veriyorlar ama
İnşallah verirler inanılmaz faydalı bir paket herşey var

Canını sıkma arkadaşım ben de geçen hafta kanamayla gittim ya benim plasenta tam oturmuş rahim ağzına. Oğlumda da seninkini yaşadım 20 Li haftalarda çıkmıştı yukarıya. Çok dikkat edeceksin hareketlerine ağır kaldırmak ilişki falan yok. Aynı haftalarda verelim birbirimize güzel haberler inşallah 🙏
Ağır kaldırmıyorum fitil kullandığım için ilişkide olmuyor bana tam oturmuş demedi yakın dedi kanama da olmadı şimdiye kadar şükürler olsun🙏🏻 aynen haber verelim birbirimize inşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ben düşünüyordum ne alsam diye çok iyi oldu bunu yazman teşekkür ederim canım 😍 yatak odası yapacağım bebeğe evde boş odam var oraya büyüyen beşik koyacağım yanıma odaya da bu tarz bi beşik düşünüyorum. Kaç aya kadar kullanılıyor bu beşik?
Rica ederiim🥰Bende boş odama bebek odası yaptım montessori aldım oraya sanırım 1.5 yaşa kadar aktif kullanabiliriz sonrasında da odasındaki yatağa yan korumalık alarak oraya geçiricem. Gerçekten şuan elim ayağım oldu o derece şiddetle tavsiye ederim içindeki yatak ince epey ama zaten reflü yatağına koydum üç ay kadar şimdide üzerine bi kat ince battaniye katlayıp koyuyorum gayet güzel kullanışlı

Evet canım acilden girsem tatil farkeder mi ya da akşam oldu derler mi bilmiyorum
Canım acil kadın doğuma gitmiştim geçen seninle benzer rahatsızlıktan olan bir kadının yatış için imzalarını alıyorlardı
Acile git ama acil kadın doğuma git. Bekleme daha fazla
Acil bir durum sonuçta halleder onlar
Yatış vs yapılıyor mu o konu hakkında bir bilgim yok

Sizin gruba yazacakken eylül analarına yazmışım kısslar dün beşik önerisi soran olmuştu ona istinaden tecrübemi paylaşmak istedimm belki beğenen olur bende ilk kez anne olacağımdan geçen sene epey araştırdım elele 3 in 1 otomatik park beşik anne yanı da oluyor. Ekim annelerinden geçen sene ben ve bir arkadaş daha aldık. İnanılmaz güzel bebeğim yedi aylık nerdeyse hala kullanıyoruz rahatlıkla maşallah diyim. Hem nispeten uygun hemde işiniz varken bebişi iyi oyalıyor blutut ile istediğiniz müzikte çalabiliyor:) 45 dakikaya kadar da durmadan istediğin seviyede sallıyor ayaklarda sallmaya hiç ihtiyaç duymadık 😂ara ara tükeniyor ben doğuma yirmi gün varken alabildim anca geldi alcak olanlar hemen alabilir şuan var birde benim gibi yatak odası küçük olan veya çok yer kaplamasın sonrasında kaldırırken diyen varsa kaçırmasın Elele Nova 3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Anne Yanı Beşik Park Yatak - Elelebaby
Ben 5 sene önce doğum yaptım kızımı geceleri sallamaktan artık o kadar yorulmuştum ki. Sallamayı durdurduğum an ağlıyordu
O gün kendime söz vermiştim
Eğer bir daha bebeğim olursa kesinlikle otomatik alıcam diye😂 Eminimki bu ürün çok iyidir bende bi düşüneyim
Çünkü gerçekten o uykusuz ve bitmeyen gecelerde sallamak çok zor oluyor. Psikolojik olarak insan çok yıpranıyor

Ben 5 sene önce doğum yaptım kızımı geceleri sallamaktan artık o kadar yorulmuştum ki. Sallamayı durdurduğum an ağlıyordu
O gün kendime söz vermiştim
Eğer bir daha bebeğim olursa kesinlikle otomatik alıcam diye😂 Eminimki bu ürün çok iyidir bende bi düşüneyim
Çünkü gerçekten o uykusuz ve bitmeyen gecelerde sallamak çok zor oluyor. Psikolojik olarak insan çok yıpranıyor
Benimde oğluşum sallanmayı seviyor gece uykularımı daha kaliteli hale getirdi canım beşik tütü maşallah diyim🤣

Benimde oğluşum sallanmayı seviyor gece uykularımı daha kaliteli hale getirdi canım beşik tütü maşallah diyim🤣
Maşallah çok iyi ya 😂 Ben artık bir gecede 6.7 kez uyanmaktan ağlıyordum
Kolum yorulunca ayağım ile sallıyordum
Fiyatı bir tık pahalı ama düşünülebilir

Maşallah çok iyi ya 😂 Ben artık bir gecede 6.7 kez uyanmaktan ağlıyordum
Kolum yorulunca ayağım ile sallıyordum
Fiyatı bir tık pahalı ama düşünülebilir
İnan bu segmentte olanlardan en uygunu hatta stok gelmeyince prego olanı baktım o 12 bindi ben eylül ayında 5.500 e aldım dayısının hediyesiydi gerçi ama inan değiyor🌸

Benim doğum yaptığım sene böyle bişey yoktu canım 😂 benim bildiğim herkese veriyorlar ama
İnşallah verirler inanılmaz faydalı bir paket herşey var
Evet park beşik bile var keşke çiksa bezinden tut islak mendil biberonuna kadar içerik var keşke herkese verseler şu an hersey o kadar pahali ki hersey ust uste gelince kulfetli oluyor kiyafetler bile çok pahali Allah yardimcimiz olsun

Evet park beşik bile var keşke çiksa bezinden tut islak mendil biberonuna kadar içerik var keşke herkese verseler şu an hersey o kadar pahali ki hersey ust uste gelince kulfetli oluyor kiyafetler bile çok pahali Allah yardimcimiz olsun
Aynen öyle canım tırnak makası seti , termometre aklıma grlmeyen iki koli eşya geliyor brşiik dahil harika bişey

İnan bu segmentte olanlardan en uygunu hatta stok gelmeyince prego olanı baktım o 12 bindi ben eylül ayında 5.500 e aldım dayısının hediyesiydi gerçi ama inan değiyor🌸
Vaktimiz çok daha favorilere eklim indirime düşmesini beklm🥰 teşekkür ederiz düşüncen için bence birçok anne düşünür

Rica ederiim🥰Bende boş odama bebek odası yaptım montessori aldım oraya sanırım 1.5 yaşa kadar aktif kullanabiliriz sonrasında da odasındaki yatağa yan korumalık alarak oraya geçiricem. Gerçekten şuan elim ayağım oldu o derece şiddetle tavsiye ederim içindeki yatak ince epey ama zaten reflü yatağına koydum üç ay kadar şimdide üzerine bi kat ince battaniye katlayıp koyuyorum gayet güzel kullanışlı
Ben de yataş reflü yatağı almıştım ilk 3-4 ay onu kullanırım beşiğin içinde sonra kalın hale getiririm yatağı o hiç sorun değil de muhakkak bakacağım 😍😍

Sizin gruba yazacakken eylül analarına yazmışım kısslar dün beşik önerisi soran olmuştu ona istinaden tecrübemi paylaşmak istedimm belki beğenen olur bende ilk kez anne olacağımdan geçen sene epey araştırdım elele 3 in 1 otomatik park beşik anne yanı da oluyor. Ekim annelerinden geçen sene ben ve bir arkadaş daha aldık. İnanılmaz güzel bebeğim yedi aylık nerdeyse hala kullanıyoruz rahatlıkla maşallah diyim. Hem nispeten uygun hemde işiniz varken bebişi iyi oyalıyor blutut ile istediğiniz müzikte çalabiliyor:) 45 dakikaya kadar da durmadan istediğin seviyede sallıyor ayaklarda sallmaya hiç ihtiyaç duymadık 😂ara ara tükeniyor ben doğuma yirmi gün varken alabildim anca geldi alcak olanlar hemen alabilir şuan var birde benim gibi yatak odası küçük olan veya çok yer kaplamasın sonrasında kaldırırken diyen varsa kaçırmasın Elele Nova 3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Anne Yanı Beşik Park Yatak - Elelebaby
Peki sallanmayan modeller de ne önerirsin? 🥰

Vaktimiz çok daha favorilere eklim indirime düşmesini beklm🥰 teşekkür ederiz düşüncen için bence birçok anne düşünür
O beşiği bende gördüm ama sanki 1yaşina kadar anca kullanir gibi geliyor bana şu an guncel fiyati 6bin tl kisa sureli kullanim için ben gereksz buluyorum o parayi vermeyi.çok kucuk en azindan 2yaşa kadar kullanabilse

Peki sallanmayan modeller de ne önerirsin? 🥰
Ben kullanmadım ama yine elele den iki arkadaşım aldılar biri daha doğurmadı ağustosta biri kullanıyor şuan elele bonte sanırım adı biraz daha uzunda okadar aklımda kalmış onlar benim yatak odama sığmaz diye pek incelemedim 🥹

Bundan aldım bu arada kızlar. Otomatik sallanan ana kucağı. Süpürge sesi, su sesi, yağmur sesi vsde var. 3 kademeli sallama stili var aşağıdan yukarı, sağdan sola, yuvarlak çizerek. Şuan normalde ürünün sıfırı 20 binden başlıyor en uygun. Ben ikinci el 3 bine aldım. Tam kızımın anaokuluna başladığı ay benim doğumum oluyor. Hem kızımla hem bebekle zor olcağı için arada oyalansın diye aldım
Harika bişey

Eklentiler

• 1000027026.webp
    1000027026.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000035420.webp
    1000035420.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 34
Back
X