allah allah çok garip hiçbir belirti olmadan önlem olsun diye vermesi. belki o doktor öyle düşünüyodur ama ben hiç duymadım görmedim yani bilemiyorumki. istersen başka bir doktora git?Hayır canım hiç yapmadım ilk gebeliğim kimyasal falanda olmadı çok şükür sordum tabikide sormazmıyım bi zararı olmasın dedim zararı olucak şeyi neden verelim dedi tüp bebek tedavilerinde bile önlem olsun diye bunları kullandırırlar dedi yani önlem olsun diye dedi aspirinide kan pırtı atmasın dedi heralde düşüğe sebep oluyo diğer türlü herşeyim normal seyrediyo çok şükür ama kararsız kaldım yinede,
O doktorlar var yaaaa çok şansızım o konuda
Gebeliğimi öğrenmeden 1 hafta önce çok akıntım var diye gitmiştim öğrendikten sonra aynı doktora gittim beta testi verdik 89 çıktı bana dış gebelikte olabilir düşükte olabilir gebe diyebilmek için çok erken demişti yani moral bozmaktan başka bi işe yaramıyorlar
Yarin gidecegim ozele canim,hayırlısı olsun canım, inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sana tutunurböyle durumlarda birden fazla doktora görünmek çok önemli bence de başka doktora mutlaka git.
ilk hamileliğimde doktor 6. haftada kalbi atmıyo atması lazım çok önemli bu durum ciddi dedi, öyle bi korkuttu ki ağlamıştım hatta. hemen başka doktora gittim kalp atışını aynı gün dinledim. tecrübesizim bi de tabiiki 6. haftada kalp atımı duyulmayabilir de. şu an embriyo bile oluşmamış bende. yani demem o ki makinelerin kalitesi bile farkedebiliyo, belki de diğer doktorun iyi şeyler söyleyecektir allahın izniyle
Canim ben dün saglik ocagina gittim kızımın 2 yaş aşısı vardı.tahlilden kastın değerlerinin kontrolü amaçlımı cnm. Bende kan ve idrar testlerimi aile hekimliğinde yaptırdım. Hastaneye gitmedim ama idrarda sıkıntı vardı mesela tekrar test için tuzla tıpta yaptırdım 40 tlydi. Normal muayeneye özele git te testleri aile hekimliğinde veya uygun yerlerde yaptır.
Kızlar 5+5 oldum bugün..Daha önce yazmıştım tüp bebek ve çok heyecanlıyım. Doktorum haftaya cuma kalp atışı için çağırdı. Siz ne durumdasınız
Benimde ilk bu sabah yokladi bulantı çok kötüydü umarım geç başlarHerkese merhaba bende carsamba gunu keseyi ve kalp atışlarını duyduk sukur hersey normal ama 1 haftadir kusuyorum gece gunduz cok yoruldm bakmam gereken birde 3 yasinda oglum var
Daha önce dusuk yaptın mı canı.Kızlar kanamam yada düşük tehlikem yok şuan ama dün gittiğim doktor aspirin ve progestan verdi kararsız kaldım kullanmakta normalde de verliyormu progestan ?
Haftaya cumartesiyi beklerim kullanmamda progestanı gittiğimde sorarımallah allah çok garip hiçbir belirti olmadan önlem olsun diye vermesi. belki o doktor öyle düşünüyodur ama ben hiç duymadım görmedim yani bilemiyorumki. istersen başka bir doktora git?
evet ya allah eksik etmesin ama bazı doktorlar emin olmadan çok acımasızca yorum yapabiliyorlar.
Hayır canım ilk gebeliğimDaha önce dusuk yaptın mı canı.
Evet benim var biraz biraz kalp atışı icin çağırdı mı doktorunuzKızlar karın ağrınız var mı
Benim ilk günlerdeki gibi karın ve bel ağrım yok garipsiyorum açıkcası
Kızlar merhaba adetim 3 gün geçti sanirsam hamileyim çok silik bir çizgi cikmisti.Hemen doktora gitmek gerekir mi sizce?
Bence başka bir Dr a daha git durduk yere corasprin saçma hadi kan sulandırır tamam desek proestan boşuna neden hormon veriyorHayır canım ilk gebeliğim
Gitme canım acilden kan verKızlar merhaba adetim 3 gün geçti sanirsam hamileyim çok silik bir çizgi cikmisti.Hemen doktora gitmek gerekir mi sizce?
Aa öyle mi oluyor ben yarın kadın doğuma gideyim bi diye düşünmüştüm ama karnının alt tarafında hep batmalar varönce kan testi yaptır cnm 5 5 haftalık civarı gidebilirsin
Acile kan vermeye gitmem herhalde adet gelmedi ya benim aksadigini hiç görmedim.Simdi kadın doğuma gitsem kese görünur demi iyi tutunmuş mu diye bakabilir demiGitme canım acilden kan ver
Bilmiyorum kii hiç bi fikrim yok sordum zararı olmasın diye olsa verirmiyim falan dedi başka doktora randevu aldım zaten haftaya cumartesi onlarıda kullanmam sorarım gittiğimdeBence başka bir Dr a daha git durduk yere corasprin saçma hadi kan sulandırır tamam desek proestan boşuna neden hormon veriyor
Cnm benimde ağrılarım oluyor zaman zaman adet olacakmışım gibi...Benimki de tüp bebek canım ben de 5+5 im
Dr Salı günü çağırdı beni
Karın ve bel ağrın var mı
Salı günü çağırdıEvet benim var biraz biraz kalp atışı icin çağırdı mı doktorunuz