2020 Şubat Anneleri

allah allah çok garip hiçbir belirti olmadan önlem olsun diye vermesi. belki o doktor öyle düşünüyodur ama ben hiç duymadım görmedim yani bilemiyorumki. istersen başka bir doktora git?
evet ya allah eksik etmesin ama bazı doktorlar emin olmadan çok acımasızca yorum yapabiliyorlar.

Kızlar 5+5 oldum bugün..Daha önce yazmıştım tüp bebek ve çok heyecanlıyım. Doktorum haftaya cuma kalp atışı için çağırdı. Siz ne durumdasınız

Yarin gidecegim ozele canim,
Sürdüğü jel bile bi gidimdi kullandıkları o alet bile karnımda kaymadi cok bastirdi gezdirirken ve ciddi ciddi acidi karnim.
Yarin gelismeleri yazarım yine.

Canim ben dün saglik ocagina gittim kızımın 2 yaş aşısı vardı.
Hamile oldugumu söyledim.
Hemşire gebelik kaydı acti bana.
Kan ve idrar tahlilini de verdim.
E nabizdan baktim bir kismi cikmis sonuclarin, idrar ve tam kan sayimi guzel cikmis. Digerleri 16 da aciklanacak.

Onceki aile hekimi aşırı ters biriydi. O yüzden tobe etmistim daha gitmem diyordum ama tasindik gecen sene, buradakine daha hic gitmedim.
Bi gidip bakacam eger iyi biriyse oyle yapacagim.

Kızlar 5+5 oldum bugün..Daha önce yazmıştım tüp bebek ve çok heyecanlıyım. Doktorum haftaya cuma kalp atışı için çağırdı. Siz ne durumdasınız

Benimki de tüp bebek canım ben de 5+5 im
Dr Salı günü çağırdı beni
Karın ve bel ağrın var mı

Herkese merhaba bende carsamba gunu keseyi ve kalp atışlarını duyduk sukur hersey normal ama 1 haftadir kusuyorum gece gunduz cok yoruldm bakmam gereken birde 3 yasinda oglum var
Benimde ilk bu sabah yokladi bulantı çok kötüydü umarım geç başlar tuzlu ye canım çubuk leblebi fslan

Haftaya cumartesiyi beklerim kullanmamda progestanı gittiğimde sorarım
Evet çok acımasız davranıyolar

Kızlar merhaba adetim 3 gün geçti sanirsam hamileyim çok silik bir çizgi cikmisti.Hemen doktora gitmek gerekir mi sizce?

Dün sağlık ocağında kan verdim bugün sonuç çıkmış hcg 1891haftaya perşembe günü randevum var kalp atışları duyulur mu sizce

Bence başka bir Dr a daha git durduk yere corasprin saçma hadi kan sulandırır tamam desek proestan boşuna neden hormon veriyor
Bilmiyorum kii hiç bi fikrim yok sordum zararı olmasın diye olsa verirmiyim falan dedi başka doktora randevu aldım zaten haftaya cumartesi onlarıda kullanmam sorarım gittiğimde
Sol kasık aşağısında iğne batmaları başladı hayır olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…