2020 Şubat Anneleri

Benim göğüslerim çok acıyor ve şiş ben de bunu merak ediyorum. Başka yaşayan var mı acaba?
Evet benim de öyle, üstüne yatamıyorum hatta çok hassaslar. normal bir durum.
benim akıntım da oluyor sizde var mı? akıntı da normalmiş. beyaz ve bazen açık sarı. kokusuz akıntı ama var yani günlük ped kullanıyorum bazen. çok sinir bozuzu bi durum. şu kadınların nedir çektiği ya

Canim dun tekrar hastaneye gitim zaten yogun kanamam var bethcg baktirdi 650 de 200 duşmuş
Doktor dedi duşuk yapiyosun pzrtesi tekrar gel betana bakacaz diye
Kismet degilmiş cnm
Moralini bozma ben ikizlerini düşürdüm ilk gebelikte.doktor ilaç bile vermedi sağlıksız bebek düşer,düşmese sakat bebekten adım atacak yer kalmazdi dedi. Sağlıklı olsun hayirlisi olsun. Allahım bebeğini kucağına alacağın zamanı tez vakitte nasip etsin

Belim ağrıyor ilginç bi şekilde daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim keşke yapmasaydım test korkuyorum açıkçası

bende aynı duygudayım. suan 3 gündür idrar pozitif ama kan vermeye korkuyorum önceki kimyasal oldugu için. inşallah sağlıcakla kavuşuruz

bende aynı duygudayım. suan 3 gündür idrar pozitif ama kan vermeye korkuyorum önceki kimyasal oldugu için. inşallah sağlıcakla kavuşuruz
Farklı bir marka test ile tekrarladım 5 dk bekledikten sonra çizgi yok 2. Çizgi yarım saat sonra çıkıyor

Selam arkadaslar.

Bugun ozele gittim.
2 haberim var. Biri güzel biri can sıkıcı.
güzel olan haberim;kanama alani düşük riski acisindan az bi ihtimalmis.
korkmana gerek yok dedi.
progestan uyku yapar oral, eger cok uyuklarsan vajinal al dedi.
(Kucuk cocugum var deyince oyle dedi)
.
can sıkıcı konu ise 6+3 olmama ragmen kese 4+4 cikti.
cok minik ama bebek gordu kese içinde.

kizimda 6+5 de kalp atışını bile duymustuk oysa.

haftaya cuma gunu kontrole çağırdı.

dune gore tabi daha iyiyim moral olarak.

ama 6+3 ve 4+4 arasında 2 hafta fark var

Protestan kızımda 5 ay kullandım vajinal almanı tavsiye ederim kafanı kaldıramazsın çok berbat

Inşallah canim
Zaten sagliksizza duşmesini istiyordum
Bidefa kurtaj oldum kurtajda mahv oldum okadar aci cektim ki
Iyiki kendilinginden duştu, ilaca kurtaja ihtiyacim olmadi
Allah kimsenin kucagini boş birakmasin hamile olan arkadaslarimizinda saglikli bi gebelikleri olur

canın çok sevindim güzel habere
çok bilgili değilim bu konularda ama mantıken acaba geç döllenme olmuş olabilir mi?
benim de kızımda 6 haftalıkken kalp atışı dinledim vajinal ultrasonda. bunda da vajinal ultrason oldu ama 5+4 olmasına rağmen kese göründü bebek görünmedi. ama normaldi herşey. yani gebelikler arasında fark olabiliyor bence. ne zaman döllenme olduğunu bilemeyizki. doğum tarihleri bile hep tahmin üzerine. bence canını sıkma. doktor ne dedi bu durum hakkında ne yprum yaptı?

Meehaba benimde öğrendiğim günden beri belim çok ağrıyor ve bacaklarıma kasıklarıma zaman zaman ağrı giriyor, henüz doktora gitmedim 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum ama bu bel ağrısı felaket gece yatamıyorum sabah kalkamıyorum, 2 çocuğum da var yetişemiyorum bide işe gidiyorum. Kanama akıntı vs yok ama hiç bel ağrım olmamıştı en azından ilk aylarda

Benimde çok belim ağrıyor regl olacak gibi

Baş ağrısı oluyor mu peki ?

Ben de 5 haftalık hamileyim.Hanımlar sizde de yoğun halsizlik, çarpıntı, bulantı oluyor mu merak ediyorum. Neredeyse hiç iş yapacak enerjim yok akşama doğru toparlanıyorum biraz, inanın sabah kalkmak istemiyorum yine halsiz kalacağımı bildiğim için kansızlığım vardı hamile kalmadan önce ondan olabilir mi

Canim peki doktor bu konuda nasil bir açıklama yaptı benim de son adet tarihine göre 6+5 ancak ultrasona göre 6+2 çiktı dojtor yumurtlama zamanınla alakalı dert edilecek bir durum yok dedi.

Benimde çok belim ağrıyor regl olacak gibi
sıkma canını ve stres yapma iki gün bekle bakalım ne olacak

Baş ağrısı oluyor mu peki ?
yok olmuyor. ilk gebelikte 5. ay çok fena baş ağrılarım olmuştu. ama ilk zamanlar olmuyor. halsizlik bulantı çok.

aynen öyle bende de canım. özellikle sabahları yataktak kalkamıyorum. ancak akşam biraz daha iyi hissediyorum.
ama kansızlık varsa doktoruna bi söyle takviye verir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…