Kan verebilirsin canım kesin olurMerhaba kızlar regl 2 gün var bugün test yaptım ilk 5 dk bişey çıkmadı sonra unutmuşum nerdeyse 2 saat sonra baktım sonuç böyle fikri olan ?
Eşime bile söyleyemedim şuan sabah bi tekrarlıyım olursa babalar günü hediyesi olur şok olur kan da veririm yarın sizce var mıdırKan verebilirsin canım kesin olur
Benim de reglime 2 gun varken boyle cikmisti.Eşime bile söyleyemedim şuan sabah bi tekrarlıyım olursa babalar günü hediyesi olur şok olur kan da veririm yarın sizce var mıdır
Bence var :) olmazsa çıkmazdı. Yarın kan testi verin kesinleşmiş olsun. Hayırlı olsunEşime bile söyleyemedim şuan sabah bi tekrarlıyım olursa babalar günü hediyesi olur şok olur kan da veririm yarın sizce var mıdır
ayy tesadüfe bak tam bi bakayım dedim seni gördümAy hadi inşallah ya ben 2015 Şubat annesiyim buda nasip olursa güzel olur
Ya gerçekten mi inşallah buda varmı bakalım emin değilimayy tesadüfe bak tam bi bakayım dedim seni gördümbence kesin hamilesin benim de silik çizgi çıktı ilk yaptığımda. ay şansa bak ikimiz de iki çocuğu aynı anda yapmışız
3 gün sonra testi tekrarla net bi şekilde çıkarYa gerçekten mi inşallah buda varmı bakalım emin değilim
Yarın kan veririm kesin dayanamam3 gün sonra testi tekrarla net bi şekilde çıkar
Ben senin resmî nerden tanıyorum yaayy tesadüfe bak tam bi bakayım dedim seni gördümbence kesin hamilesin benim de silik çizgi çıktı ilk yaptığımda. ay şansa bak ikimiz de iki çocuğu aynı anda yapmışız
dedim ya ikimiz de 2015 şubat annesiyiz diye anlamadın orayı herhalde :) bende isminin altındaki azra’dan tanıdım, kaç yıl oldu oraya yazmayalı herkesin nickini unuttum bende.Ben senin resmî nerden tanıyorum ya
Bende 2015 şubat annesiyimAy hadi inşallah ya ben 2015 Şubat annesiyim buda nasip olursa güzel olur
Bende varım 2015 şubattan bendededim ya ikimiz de 2015 şubat annesiyiz diye anlamadın orayı herhalde :) bende isminin altındaki azra’dan tanıdım, kaç yıl oldu oraya yazmayalı herkesin nickini unuttum bende.
Ne durumdasın canım merak ediyorumMrb kizlar dun ve bugun yogun kanamam var galiba bebegim düşüyor doktora gittim tekrar betahcg istedi sonuclarina bakacam ona gore biseyler yapariz
Yok cnm kese zor göründü ztnNe kadar güzelsat tarihlerimiz yakın ..merak ettim kalp atışlarını duydunuz mu bi de sizin hcg en son kaç çıktı