2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar regl 2 gün var bugün test yaptım ilk 5 dk bişey çıkmadı sonra unutmuşum nerdeyse 2 saat sonra baktım sonuç böyle fikri olan ?

Eklentiler

• 25B72B76-3ED0-4619-AD6F-2D3FADEF04D6.jpeg
    25B72B76-3ED0-4619-AD6F-2D3FADEF04D6.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 45
Ay hadi inşallah ya ben 2015 Şubat annesiyim buda nasip olursa güzel olur
ayy tesadüfe bak tam bi bakayım dedim seni gördüm ☺️☺️ bence kesin hamilesin benim de silik çizgi çıktı ilk yaptığımda. ay şansa bak ikimiz de iki çocuğu aynı anda yapmışız 😂

ayy tesadüfe bak tam bi bakayım dedim seni gördüm ☺️☺️ bence kesin hamilesin benim de silik çizgi çıktı ilk yaptığımda. ay şansa bak ikimiz de iki çocuğu aynı anda yapmışız 😂
Ya gerçekten mi inşallah buda varmı bakalım emin değilim

Merhaba kızlar benimde en son adetim 12 mayis da olmuştu. Önceki ay doğum kontrol hapı kullaniyordum ramazanda kullanmadım. Sadece bir gün korunmadim. Bu ay adetim gecikti. İki gün önce test yaptım dayanamayıp ama negatif çıktı. Yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum. Sizce yarın Sabah mi yapsam yoksa beklesem mi. Hamilelik için hiç belirtim yok. Olursa ikinci hamileliğim olacak ins. Kızım beş yaşında Bn bebek istiyorum artık ama eşim pek istekli değil malesef kafam çok karışık😞

Ne kadar güzel😍 sat tarihlerimiz yakın ..merak ettim kalp atışlarını duydunuz mu bi de sizin hcg en son kaç çıktı

X