Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayy tesadüfe bak tam bi bakayım dedim seni gördüm bence kesin hamilesin benim de silik çizgi çıktı ilk yaptığımda. ay şansa bak ikimiz de iki çocuğu aynı anda yapmışız
ayy tesadüfe bak tam bi bakayım dedim seni gördüm bence kesin hamilesin benim de silik çizgi çıktı ilk yaptığımda. ay şansa bak ikimiz de iki çocuğu aynı anda yapmışız
Merhaba kızlar benimde en son adetim 12 mayis da olmuştu. Önceki ay doğum kontrol hapı kullaniyordum ramazanda kullanmadım. Sadece bir gün korunmadim. Bu ay adetim gecikti. İki gün önce test yaptım dayanamayıp ama negatif çıktı. Yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum. Sizce yarın Sabah mi yapsam yoksa beklesem mi. Hamilelik için hiç belirtim yok. Olursa ikinci hamileliğim olacak ins. Kızım beş yaşında Bn bebek istiyorum artık ama eşim pek istekli değil malesef kafam çok karışık
dedim ya ikimiz de 2015 şubat annesiyiz diye anlamadın orayı herhalde :) bende isminin altındaki azra’dan tanıdım, kaç yıl oldu oraya yazmayalı herkesin nickini unuttum bende.
dedim ya ikimiz de 2015 şubat annesiyiz diye anlamadın orayı herhalde :) bende isminin altındaki azra’dan tanıdım, kaç yıl oldu oraya yazmayalı herkesin nickini unuttum bende.