2020 Şubat Anneleri

allah allah ilkinde neden silik çizgi çıktı ki acaba? testler de yanılabilir canım sen biraz bekle bakalım adet olmazsan iki güne kan testi yaptır bence.
09.31 de yapmıştım şuan 11.00 test böle olmuş

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    140,8 KB · Görüntüleme: 44
Albi marka testlerin pek güvenilir olmadıgını duymuştum yarın sabah başka bir markayla tekrar yap istersen canım. Allah gönlündekini hayırlı etsin

Sonra dan çıkıyor anlamış değilim
Canım bende yumurtlamadan 13. Gün hemen silik çıktı çık silikti ama, bu testlerin markasına göre değişir gebelik görünüyo yoksa böyle belirgin çıkmazdı kontrol çizgisi falan çıkardı sen bi kan ver bugün içim rahat etsin diyosan hayırlısı olsun hakkında

10 mayıs benimde. Pazartesi devlet hastanesine gidecegim ama o harika ultrasonla görebilir miyim bilemedim. Kalp atısına özele giderim artık.

Fyz35 senin varsa bile çok erken görünmesi için. bence sen yarın sabah ilk idrarla yine dene. Sonradan çıkması tereddüte bırakıyor. Adet günün geçtimi

09.31 de yapmıştım şuan 11.00 test böle olmuş
allah allah çok garip ya. ben bi önceki ay test yapmıştım hamile değildim tek çizgi saatler sonra da tek çizgi halindeydi. bence sen bi kan testi yaptır bir kaç gün sonra. sabredebilirsen bekle yani bi kaç gün daha. adet tarihin de geçsin biraz bakalım.

X