2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar 6+3 üm çok şükür 3 haziranda keseyi gördük bugün doktora gidicez kalp atışı için inşallah duyarız çok huzursuzum neden bilmiyorum rüyalarımda ultrason resimleri görüyorum böyle değişik rüyalar görüyorum bebek görüyorum kucağıma alıyorum vs ilk gebeliğim düşük falan olmadı elham yaptım baya bi ne kadar dikkat etsemde korkuyorumm kalp atışını duyarmıyım bugün ?
Duysrdin tabi canım hiç stres yapma

Doktor dedi kimyasal degil eger kimyasal olsaydi 100 gibi olurdu degerlerin
630 dan 654 yukselmiş
canım bu durumda en doğrusunu doktorun bilir, bizler internetten baktığımız kadar biliyoruz bazı şeyleri.. bence sen sabırla bekle, dua et ve doktoruna güven.. insan bir fikir istiyor böyle zamanlarda ama inan en doğrusu doktoruna güvenmek, eğer için rahat etmiyorsa başka doktora da gidebilirsin.
umarım her şey yolunda gider 🙏

canım bu durumda en doğrusunu doktorun bilir, bizler internetten baktığımız kadar biliyoruz bazı şeyleri.. bence sen sabırla bekle, dua et ve doktoruna güven.. insan bir fikir istiyor böyle zamanlarda ama inan en doğrusu doktoruna güvenmek, eğer için rahat etmiyorsa başka doktora da gidebilirsin.
umarım her şey yolunda gider 🙏
Insallah en iyisi beklemek bence

Degerim 630dan 654 ten cikti sizce iyimi bi gun arayala
Kuzum hiç bi bilgim yok benim ama düşmemiş oda iyidir çok kan vrme beb 4 kez 2 gün arayla verdim en son verdiğimde çok ağrıdı ve morardı, elinde değil biliyorum ama yükselişi gördükten sonra için rahat olursa verme derim doktorlar en iyisini bilir tutunmaya çalışıyodur şuan sen kendine dikkat et

Kuzum hiç bi bilgim yok benim ama düşmemiş oda iyidir çok kan vrme beb 4 kez 2 gün arayla verdim en son verdiğimde çok ağrıdı ve morardı, elinde değil biliyorum ama yükselişi gördükten sonra için rahat olursa verme derim doktorlar en iyisini bilir tutunmaya çalışıyodur şuan sen kendine dikkat et
Zaten dikat edecem kendime
Ama doktorlar pazartesi ytekrar kan ver dedi bana

Bugün öğrendim, hamileyim :) çok mutluyum çooook!!!

2. bebeğim olacak inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Özelde gittim, ultrason görüntüsü verdi, kalp atısını duydum, Allahıma bin şükür....
gözünüz aydın tam ne kadarlıktınız bugun karındanmı duydu kalp atışını :halay:

X