2020 Şubat Anneleri

Kızlar bisey soracam yaa uzun yolculuk yapmak,arabayla.düşük tehlikesi yapar mj
kaç saatlik bi yolculuk olacak bu canım?
bende sordum ama ben uçakla gidicem bir kaç güne, hiçbir sakıncası yok dedi. ayın sonuna doğru da 5-6 saatlik araba yolculuğu yapıcam. zaten sürekli mola vererek gidiyoruz. eğer çok uzun bi yolculuk değilse ve sık sık mola verip biraz yürüyüş yapar dinlenir devam edersen bir sorun olacağını sanmıyorum ben.
doktorum bana herşey serbest sadece dikkat et kendine dedi. ama tabii sen yine kendi doktoruna sor bence 😊

Merhabalar bizde 6+5 .1 şubat görünüyor dogum tarihimiz ben ocak anneleri subat anneleri heryere yazıyorum 😁 mutluluk paylaştıkça çoğalıyor hepimiz sağlıklı huzurlu bir gebelik geciririz insallah🤲 bugün kalp atışlarını duyduk darısı bekleyenlere olsun😍
hayırlı olsun ☺️ şubat ayının sonundaydı benim de ilk hamileliğim ama marta kaydı hem de bayağı bi gecikti, genelde erken oluyor ama 41+2 de doğurmuştum ben, nerdeyse doğmucaktı yani 🙈😂
tarih önemli değil tabiiki sağlıkla gelsinler yeterki ☺️

Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü dedi doktor.Moralim çok bozuk :KK43:Eki Görüntüle 2277995
Yorumlayabilirmisiniz
Dosya ekini bilmem ama 4 yıl önce ilk gebeliğimde benim de görünmüştü. Fitil progestan başlamıştık sağ salim aldım kızımı kucağıma çok şükür. İnşallah Rabbim yardımcınız olur sizin de...🤲

Kızlar dün 6+3 günlük doktora gittim kalp atışını duyamadık ama kese 1.64 cm 6 haftalık dedi haftasına göre normal görünüyo ama kafam karıştı duymam gerekmiyomuydu

Günaydın Kızlar.

Dayanamadım Salı günü randevum ama dün acile gittim. Kese göründü şükür.

Kızlar dün 6+3 günlük doktora gittim kalp atışını duyamadık ama kese 1.64 cm 6 haftalık dedi haftasına göre normal görünüyo ama kafam karıştı duymam gerekmiyomuydu
Embriyo yu gördü mü gormedi mı canım Dr ne dedi ne zaman cagirdi

X