Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben birşey soracağım, önceden Dr lar ultrason kağıdı verirdi bize muayeneden sonra artık vermiyorlar mı? Arkadaşım gidiyor Esenyurt dev. Has. Ne doktoru hiçbir şey vermiyormus şaşırdım
Merhaba Sonucunu bekliyorum LadyMorganas
Bende senin gibi 8 ay önce geçidim. Değerğn yükselmesi önemli. Şimdi de 1 kre yaptırdım tahlil üstüne yaptırmadım, Bende merakla bekliyorum. Salı günü randevumum inş. Hepimizin hakkında hayırlısı
Merhaba kızlar. Biraz önce hastaneden geldim. Keseyi gördük şükür ☺ 4+5 dedi doktor. Ultrason görüntüsünü de verdi. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah ♥
Mrb kizlar ilk betahcg 680 ti 2 gun sonra 630 dusmuş bugun kanamam var azcik hastanedeyim tekrar kan tahlili istedi
Ultrasyonla bakmadilar sizce beta hcg yukselmişmidir
Bu arada adetim 10 gecikmiş
Merhaba kızlar 6+3 üm çok şükür 3 haziranda keseyi gördük bugün doktora gidicez kalp atışı için inşallah duyarız çok huzursuzum neden bilmiyorum rüyalarımda ultrason resimleri görüyorum böyle değişik rüyalar görüyorum bebek görüyorum kucağıma alıyorum vs ilk gebeliğim düşük falan olmadı elham yaptım baya bi ne kadar dikkat etsemde korkuyorumm kalp atışını duyarmıyım bugün ?
Merhaba Sonucunu bekliyorum LadyMorganas
Bende senin gibi 8 ay önce geçidim. Değerğn yükselmesi önemli. Şimdi de 1 kre yaptırdım tahlil üstüne yaptırmadım, Bende merakla bekliyorum. Salı günü randevumum inş. Hepimizin hakkında hayırlısı
Evet kızlar aradılar eğitim araştırmaların hepsinde var ama özellikle bu taraf yani Beylikduzu devlette 4 aydır doğumhane varmış gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ayrıca yenidoğan ünitesi de varmış