- 22 Mart 2019
- 5.262
- 11.812
- 25
Insallah bnmide obur ay olur ve saglikla buyurben 4 kere kimyaasalll yaşadımmmm 1 sene içindee son kimyasal nisanda olduuu mayıstada normal olduuu çok şükürr
Simdiki gebeligimde emin degilim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah bnmide obur ay olur ve saglikla buyurben 4 kere kimyaasalll yaşadımmmm 1 sene içindee son kimyasal nisanda olduuu mayıstada normal olduuu çok şükürr
bakalım kan sonucu cıksında doktor gerekeni söyler zaten stres yapma hayırlısı ne ise o olsunInsallah bnmide obur ay olur ve saglikla buyur
Simdiki gebeligimde emin degilim ya
Bazı. Cihazlar çıktı vermiyor makineyle ilgili bir durum yani genel de devlet hastanelerinin cihazları çok iyi olmuyorKızlar ben birşey soracağım, önceden Dr lar ultrason kağıdı verirdi bize muayeneden sonra artık vermiyorlar mı? Arkadaşım gidiyor Esenyurt dev. Has. Ne doktoru hiçbir şey vermiyormus şaşırdım
Sanırım kimyasal olmuş canım geçmiş olsun hayırlısıMrb kizlar ilk betahcg 680 ti 2 gun sonra 630 dusmuş bugun kanamam var azcik hastanedeyim tekrar kan tahlili istedi
Ultrasyonla bakmadilar sizce beta hcg yukselmişmidir
Bu arada adetim 10 gecikmiş
7mm keseyi görüntüsünü verdi özeldiUltrason görüntüsü alan kızlar özelde mı devlette mı yazar mısınız şimdiye kadarki arkadaşlar özel dedi devlet vermiyor anlaşılan?
Ben özele gidiyorum canım. Ben talep etmeden doktor hemen çıktısını verdi bana.Ultrason görüntüsü alan kızlar özelde mı devlette mı yazar mısınız şimdiye kadarki arkadaşlar özel dedi devlet vermiyor anlaşılan?
Degerim 630dan 654 ten cikti sizce iyimi bi gun arayalabakalım kan sonucu cıksında doktor gerekeni söyler zaten stres yapma hayırlısı ne ise o olsun
Doktor dedi kimyasal degil eger kimyasal olsaydi 100 gibi olurdu degerlerinSanırım kimyasal olmuş canım geçmiş olsun hayırlısı
Tebrik ederim canım aramıza hoşgeldin, kaç haftalık bebeğin? İnşallah sağlıkla kucağına alırsınBugün öğrendim, hamileyim :) çok mutluyum çooook!!!
2. bebeğim olacak inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Özelde gittim, ultrason görüntüsü verdi, kalp atısını duydum, Allahıma bin şükür....
Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun allah kimsenin kucagini bos birakmasinMerhaba Sonucunu bekliyorum LadyMorganas Bende senin gibi 8 ay önce geçidim. Değerğn yükselmesi önemli. Şimdi de 1 kre yaptırdım tahlil üstüne yaptırmadım, Bende merakla bekliyorum. Salı günü randevumum inş. Hepimizin hakkında hayırlısı
Hayırlı olsun canım gözün aydınBugün öğrendim, hamileyim :) çok mutluyum çooook!!!
2. bebeğim olacak inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Özelde gittim, ultrason görüntüsü verdi, kalp atısını duydum, Allahıma bin şükür....
Kimyasal değilmiş çok şükür canım, içini ferah tut inşallahDoktor dedi kimyasal degil eger kimyasal olsaydi 100 gibi olurdu degerlerin
630 dan 654 yukselmiş