2020 Şubat Anneleri

Kizlar kanamam var ya 😢😢
Galiba kendisi dusecek
üzülmemek elde değil ama bana ilk gebeliğimde doktorum eğer kendiliğinden düşük oluyorsa o bebek zaten sağlıksızdır demişti. sıkma canını :KK43: üzülüyor insan ama en azından hamile kalabiliyorsun onda sıkıntı yaşasan daha da zor. inşallah sağlıkla yine hamile kalırsın 🙏 yani tabii eğer bu düşükse öyle diyorum, sağlıklıysa inşallah sıkıca tutunur sana.

Kızlar düşük yaptınız diye kendinizi sıkmayin benimde ilk gebeliğim düşük oldu 2 ay sonra oğluma hamile kaldım 3,5 yaşında şu anda 1 senedir de 2. İçin korunmuyorduk en son olmayacak galiba boşver diyip kendimi rahat biraktigimda hamile kaldım şu an ağrılar var ama o da normal yeter ki rahat olun stres herşeyin sebebi bunu kendinize yapmayın.

Canım doktor progestan falan vermedi mi, bi yakınımda kanama olduğunda direk progrstan vermişti.
Bana vermişti doktorum ama bı yararı olmadı yani yarar sağlamayacağını bilip vermemiş olabilir sonuçta ucuz birşey değil ve devlet karsilamiyor

Kızlar düşük yaptınız diye kendinizi sıkmayin benimde ilk gebeliğim düşük oldu 2 ay sonra oğluma hamile kaldım 3,5 yaşında şu anda 1 senedir de 2. İçin korunmuyorduk en son olmayacak galiba boşver diyip kendimi rahat biraktigimda hamile kaldım şu an ağrılar var ama o da normal yeter ki rahat olun stres herşeyin sebebi bunu kendinize yapmayın.
Insan ister istemez etkileniyo cnm allah kimseye yasatmasin

Mrb kizlar ilk betahcg 680 ti 2 gun sonra 630 dusmuş bugun kanamam var azcik hastanedeyim tekrar kan tahlili istedi
Ultrasyonla bakmadilar sizce beta hcg yukselmişmidir
Bu arada adetim 10 gecikmiş
Canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun.
Kimyasal gebeligin diğerlerinden artisi müdahale gerekmeden regl olarak sökülüyor.
Pozitif olmak cok önemli. Ben her zaman kendimi motive ederim beterin beteri var,haline sukret diye.
Allah im sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin💕
Ultrason görüntüsü alan kızlar özelde mı devlette mı yazar mısınız şimdiye kadarki arkadaşlar özel dedi devlet vermiyor anlaşılan?
Canim ben kizimda da simdi de devlet+ozel olarak ilerliyorum. Tahlil için devlet dogum icin ozel. Her ikisinde de ultrason goruntusu veriliyordu bana. Ama devletteki kalite olarak kötü, gozukmuyor hic bisey detayli.
Ozeldeki daha net belli oluyor.

Kızlar bisey soracam yaa uzun yolculuk yapmak,arabayla.düşük tehlikesi yapar mj

Merhabalar bizde 6+5 .1 şubat görünüyor dogum tarihimiz ben ocak anneleri subat anneleri heryere yazıyorum 😁 mutluluk paylaştıkça çoğalıyor hepimiz sağlıklı huzurlu bir gebelik geciririz insallah🤲 bugün kalp atışlarını duyduk darısı bekleyenlere olsun😍

Merhabalar bizde 6+5 .1 şubat görünüyor dogum tarihimiz ben ocak anneleri subat anneleri heryere yazıyorum 😁 mutluluk paylaştıkça çoğalıyor hepimiz sağlıklı huzurlu bir gebelik geciririz insallah🤲 bugün kalp atışlarını duyduk darısı bekleyenlere olsun😍
Genellikle belirlenen tarihten önce oluyor doğum. Oğlum da takvim 11 temmuzu 30 haziranda doğdu. Sağlıklı olsunlar da ne zaman gelirlerse gelsinler

Kızlar bisey soracam yaa uzun yolculuk yapmak,arabayla.düşük tehlikesi yapar mj

Ben 4 haftalıkken yeni öğrendiğim zaman bayramda tatile gidicektik doktor riske atmayın daha çok yeni yerleşme aşamasında dedi 12 saatlik yoldu iptal ettik bizde riske atamadık ama sen doktoruna danışabilirsin

X