- 22 Mayıs 2023
- 1.914
- 3.369
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #13.361
Bu korseden kuzenim verdi. Son ay kullanmış. Ben çok minyon olduğum için göbeğim büyük olma da henüz bir tık büyük geliyor bana. Eşim dün konseyi taktı arkadan da iğneyle tutturdu iyice gerdirdi. Gerçekten göbeği havada tutma konusunda iyi. Bir tık olsun rahatlatıyor bence. Göbeğime tam oturduğunda daha ayrıntılı yorum yapabilirimAh o bel ağrısını yaşayan bilir. Ben de bir süredir uğraşıyorum ve maceramı özetlemiştim belki faydalı olur aşağıya iliştirdim. Bir de sonradan internette hamile bel korsesi diye bir şey gördüm henüz almadım ama yorumlarda iyi geldiği yazıyordu. Belki o tarz bir şey de olabilir. Doktor bana çok oturur veya uzanır vaziyette kalma dedi. Ben de yürürken daha çok ağrıdığını söyledim. O yine de kalkıp ne kadar yürüyebiliyorsan yürü sonra yine oturursun, dedi.
![]()
Rotantix Hamile Korsesi Bel Destekli Korsesi Hamile Kemerli Destek Korsesi Bedensiz Doğum Gebelik Korse - Fiyatı, Yorumları
Rotantix Hamile Korsesi Bel Destekli Korsesi Hamile Kemerli Destek Korsesi Bedensiz Doğum Gebelik Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı' Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı