Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Ah o bel ağrısını yaşayan bilir. Ben de bir süredir uğraşıyorum ve maceramı özetlemiştim belki faydalı olur aşağıya iliştirdim. Bir de sonradan internette hamile bel korsesi diye bir şey gördüm henüz almadım ama yorumlarda iyi geldiği yazıyordu. Belki o tarz bir şey de olabilir. Doktor bana çok oturur veya uzanır vaziyette kalma dedi. Ben de yürürken daha çok ağrıdığını söyledim. O yine de kalkıp ne kadar yürüyebiliyorsan yürü sonra yine oturursun, dedi.

Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı' Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
Bu korseden kuzenim verdi. Son ay kullanmış. Ben çok minyon olduğum için göbeğim büyük olma da henüz bir tık büyük geliyor bana. Eşim dün konseyi taktı arkadan da iğneyle tutturdu iyice gerdirdi. Gerçekten göbeği havada tutma konusunda iyi. Bir tık olsun rahatlatıyor bence. Göbeğime tam oturduğunda daha ayrıntılı yorum yapabilirim 😀

Bu korseden kuzenim verdi. Son ay kullanmış. Ben çok minyon olduğum için göbeğim büyük olma da henüz bir tık büyük geliyor bana. Eşim dün konseyi taktı arkadan da iğneyle tutturdu iyice gerdirdi. Gerçekten göbeği havada tutma konusunda iyi. Bir tık olsun rahatlatıyor bence. Göbeğime tam oturduğunda daha ayrıntılı yorum yapabilirim 😀
Yazdığın çok iyi oldu ben de epey minyon tipliyim bana da olmayabilir öyleyse 😁 Ama işe yaradığını bilmek güzel hiç yoktan ilerleyen zamanlarda denerim 🙏🏻 Çözümsüz olmaktan iyidir.

Yazdığın çok iyi oldu ben de epey minyon tipliyim bana da olmayabilir öyleyse 😁 Ama işe yaradığını bilmek güzel hiç yoktan ilerleyen zamanlarda denerim 🙏🏻 Çözümsüz olmaktan iyidir.
Göbeği taşımakta zorlananlar için bence çok ideal 🤣 kuzenim son aylarda hep taktı mesela bunu. O çok çok faydasını gördüm dedi. Ben henüz çok az gördüm o yüzden net yorum yapamıyorum 😀

Bizde getiren de çok oldu arkadaşım ben indirimlerden topladım halası babaannesi aldı bi anda birikti 🤣🤣🤣🤣🤣
Yavrumun ne halası var ne teyzesi ne de amcası sadece bir tane dayısı var oda tuncelide 🥺 babaannenin ilk ve tek torunu ama gram umrunda değil 🙄

Yavrumun ne halası var ne teyzesi ne de amcası sadece bir tane dayısı var oda tuncelide 🥺 babaannenin ilk ve tek torunu ama gram umrunda değil 🙄
Bi tane olsun, tam olsun, yeter. 💙

Bizde hala, amca, dayı, teyze hepsi var.

Gel gör ki, ben beş kardeşim, sadece kız kardeşimle görüşüyorum. Bi de en küçük erkek kardeşimle konuşmuyorum ama tamamen de silmiş değilim :eek:

Doğum yaparken bi can dostum var, o gelecek refakatime. Geçen bana su resmî attı.
Ağlattı. 😭 İyi dostlar iyi ki var.💙

IMG_5329.webp

Kızlar şimdi Allah nasip ederse bebişlerimiz 3-6 aylık dönemlerinde kış ayında olacaklar. 3-6 aylık için çok kıyafet alınmalı mı ? Benim yenidoğan ve 0-3 aylıkları aldım. 3-6 aylık daha fazla al denildi. 4-5 parça da 3-6 aylık aldım ama hepsi ayaklı tulum tarzında. 3-6 aylık bebek için tulum mu daha iyi olur alt üst takım şeklinde mi alınmalı. Önerileriniz nedir siz neler yaptınız

Bi tane olsun, tam olsun, yeter. 💙

Bizde hala, amca, dayı, teyze hepsi var.

Gel gör ki, ben beş kardeşim, sadece kız kardeşimle görüşüyorum. Bi de en küçük erkek kardeşimle konuşmuyorum ama tamamen de silmiş değilim :eek:

Doğum yaparken bi can dostum var, o gelecek refakatime. Geçen bana su resmî attı.
Ağlattı. 😭 İyi dostlar iyi ki var.💙

Eki Görüntüle 3579872
Yaa ne güzel söz benim de en yakın dostum annem 🥰Kimseden bi beklentim yok aslında ama ne bileyim babaanne olarak ilgi alaka beklerdim kayınvalidemden sonuçta tek torunu ve daha önce 3 bebeğimi kaybettim en azından bi sözle bile olsa düşünülmek isterdim amaan neyse ☺️

Yaa ne güzel söz benim de en yakın dostum annem 🥰Kimseden bi beklentim yok aslında ama ne bileyim babaanne olarak ilgi alaka beklerdim kayınvalidemden sonuçta tek torunu ve daha önce 3 bebeğimi kaybettim en azından bi sözle bile olsa düşünülmek isterdim amaan neyse ☺️
Aklımız almıyor. Ama herkes hissedemiyor işte. Anneciğin olsun, başkasına ihtiyaç da olmaz :KK36:

Benim Kv öğrenince dilinin ucuyla zor tebrik etti. Bugün sor. Kaç aylık old bilmez, hangi ay doğacağını bilmez.

Ama doğum zamanı damlar evime. Böyle baş rol gibi dolanır ortalarda. Keşke hiç gelmese. :olamaz:

Kızlar şimdi Allah nasip ederse bebişlerimiz 3-6 aylık dönemlerinde kış ayında olacaklar. 3-6 aylık için çok kıyafet alınmalı mı ? Benim yenidoğan ve 0-3 aylıkları aldım. 3-6 aylık daha fazla al denildi. 4-5 parça da 3-6 aylık aldım ama hepsi ayaklı tulum tarzında. 3-6 aylık bebek için tulum mu daha iyi olur alt üst takım şeklinde mi alınmalı. Önerileriniz nedir siz neler yaptınız
Yavrum senin doğum, bir sürpriz olmazsa temmuz sonu gibi görünüyor.

3-6 ayı daha çok al derler. Çünkü gerçekten bebek birden büyüyor. İlk üç ayda bile 3-6 ay giysileri giyebilir. Bi de ayaklı tulum şeklinde olursa onların az büyük olmasında fayda var, geriniyorlar ya, ayaklarının rahat olması gerek.

Ben kışa gelen dönem için dediğin gibi alt üstlerden fazla patikli pamuklu tulum aldım. Kalınlıkları farklı. Ama kızımda en çok kullandığım şey kadife tulumlardı. Oturduğum evler öyle çok sıcak evler değildi, onun da tesiri olabilir.

İkili takımlar pek kullanışlı değil, bebek yattığı yerde kıprasırken, sen kucağına alırken yatırırken falan üstü sıyrılıyor, karnı açılıyor vs tek parça tulumlar bu bakımdan iyi.

Aklımız almıyor. Ama herkes hissedemiyor işte. Anneciğin olsun, başkasına ihtiyaç da olmaz :KK36:

Benim Kv öğrenince dilinin ucuyla zor tebrik etti. Bugün sor. Kaç aylık old bilmez, hangi ay doğacağını bilmez.

Ama doğum zamanı damlar evime. Böyle baş rol gibi dolanır ortalarda. Keşke hiç gelmese. :olamaz:
Ne kadar da birbirinin aynı modeli 😂 evime damlasa yine iyi 9 ay yanımda olmuş gibi hastaneye damlayacak kendi geldiği yetmiyor kocasını da sürükler 🙄

Böyle şeyler o kadar kişiselki. Kusan bi bebekse çok kıyafet gerekir mesela değilse günde 1 takım yada tulum idare eder. Pijama takımı alabilirsin 2 tane geceleri giydirmek için. Zıbın olmazsa olmaz kısalı uzunlu 7-8 tane olmalı. Dışarı çıkarken giyeceği hırka tarzı yada polar tulum/takım gibi şeyler alınabilir. Onun dışında ayaklı olmayan alt ve tulumlar daha uzun süre kullanılıyor. 3-4 tane alt üst takım 2 tanede tulum iş görür bence. Ayaklara panduf/kalın çorap alabilirsin özellikle dışarda üşümesin diye. Belki bi ayakkabı görünümlü patik olabilir dışarda ayakları üşümesin. Evde kurutma makinesi varsa bu kadar yeterli olur gibi geldi bana. 2 numaramda temmuz doğumlu ortalama bu kadar kıyafet yetti diye hatırlıyorum. Onu baz alarak yazdım.

Ne kadar da birbirinin aynı modeli 😂 evime damlasa yine iyi 9 ay yanımda olmuş gibi hastaneye damlayacak kendi geldiği yetmiyor kocasını da sürükler 🙄
Ahahha aynı yaaaa!!!! :KK45:

Rol keser bi de, büyük büyük oynar sanki bi is beceriyormuş gibi, bi de övünür. Sanki çok emeği varmış gibi. :olamaz:

Tamamen şov. Benim ilk tansiyonlarımın çıkmasına sebep kendisidir. O evine gidince tansiyon sorunum ortadan kalktı. Bana hiç iyi gelmiyor kadın 🤦🏻‍♀️

Çok yoruldum çok ama baya doldurdum dondurucuya birşeyler şükür

Korse direkt gebelik için almamıştım eşime çok onceden beli ağrıyor diye almıştım, bikac gün önce belim ağrıyor korsem nerde dedi, unutmuşum ne olduğunu, çıkardı dolabından kaptım hemen, cidden acayip rahatlatiyormus ya iyi destekliyor

Çok yoruldum çok ama baya doldurdum dondurucuya birşeyler şükür

Korse direkt gebelik için almamıştım eşime çok onceden beli ağrıyor diye almıştım, bikac gün önce belim ağrıyor korsem nerde dedi, unutmuşum ne olduğunu, çıkardı dolabından kaptım hemen, cidden acayip rahatlatiyormus ya iyi destekliyor
Eline sağlık. Ben günlük yemeğimi zor yaptım bugün. Şimdiden yarının yemeğini düşünüp üşeniyorum bi de :-)

Benim bir yakınım medikal işletiyor. Burdan görüp ona söyledim banada gebe korsesi temin edermisin diye. Doktoruna bir danış önce bebek hareketlerini kısıtladığı için bazı doktorlar önermiyor dedi 😬 kontrolümede daha 10 gün var. Sizler doktora danıştınızmı gebelik korsesi için?

Eline sağlık. Ben günlük yemeğimi zor yaptım bugün. Şimdiden yarının yemeğini düşünüp üşeniyorum bi de :-)
Bikac gün önce olsa useniyordum da, biraz canım sıkkın, uğraş olsun isteği mıdır nedir, oyalanacak iş buldum kendime diyelim, bikac gün oyalaar beni 😊

Benim bir yakınım medikal işletiyor. Burdan görüp ona söyledim banada gebe korsesi temin edermisin diye. Doktoruna bir danış önce bebek hareketlerini kısıtladığı için bazı doktorlar önermiyor dedi 😬 kontrolümede daha 10 gün var. Sizler doktora danıştınızmı gebelik korsesi için?
Ben doktora sormadım denedim yarım saat falan durdurdum sonra da o pozisyondan belim ağrıdı çıkardım, normal ağrım olursa yine takıyorum yarım saat kırk dk sonra yine çıkarıyorum rahatlatiyor biraz

Kızlar nasılsınız.sekeri olanlar tatlı yiyiyor musunuz bir haftadır diyet yapıyorum canım çikolata tatlı istiyor ama yiyemiyorum ağlamak istiyorum şuan 😭 beni teselli edin ne yapmam lazım:(
Ah inan tavsiye etmiyorum bacım . Dün bir gaflete düşüp waffle yedim ve 5 saat geçti yine de düşmedi şekerim üstüne çarpıntım oldu . Ölüyorum sandım aman dikkat et . Yeme yersen de hafif şeyler ye :(

Kızlar nasılsınız.sekeri olanlar tatlı yiyiyor musunuz bir haftadır diyet yapıyorum canım çikolata tatlı istiyor ama yiyemiyorum ağlamak istiyorum şuan 😭 beni teselli edin ne yapmam lazım:(
Acık konuşmak gerekse benim canım öyle çok şeker çekmiyor ama tatlı arayınca gün kurusu, kuru kayısı yiyorum. O da sayıyla 😬 kendimi tutmasam paketi yerim cevizle ikisi bir olunca çok lezzetli oluyor :eek:
Ah inan tavsiye etmiyorum bacım . Dün bir gaflete düşüp waffle yedim ve 5 saat geçti yine de düşmedi şekerim üstüne çarpıntım oldu . Ölüyorum sandım aman dikkat et . Yeme yersen de hafif şeyler ye :(
Uyyyy! 😣 şeker bombası

Back
X