Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
günaydın güzel kızlar .Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben genel olarak iyiyim ara ara gelen bulantılar bazen kasık ağrısı oluyor. Aklıma bazen kötü şeyler geliyor şöylemi böylemi vs.. Yapma memurhanım iyiye odaklan iyi olacak iki bebiş sağlıklıca doğacak diyorum .
Günaydın kuşum normal ama bu söylediklerin bide senin 2 bebiş var bizim 2 katımız olması normaldir askim kafanı takma , sağlıklılar bebişler 🤩♥️

kızlar planlı sezaryen yasaklanmış diye bi haber dolaşıyor ortalıkta aslı astarı nedir detay bilen var mı

kızlar günaydın ♥️ kola veya gazoz bulantıya iyi geliyo mu son çare onu deneyebilirim

ay gerçi eşim duymak istemiyo ki aile içinde ufak bi partileyelim diye :D
ben çatlarım yaa off. sen ne zaman öğreneceksin
Kuşum ben 3 mayısta gidicem daha cok car ya off bende kağıda yazmasını isticem bizim bahçede bi balon patlatırım garii🥰 keremde yapamadm direkt pipikoyu gördk die ama bu son bebem artk bunda yapayım🤣

kızlar planlı sezaryen yasaklanmış diye bi haber dolaşıyor ortalıkta aslı astarı nedir detay bilen var mı
Bu konu beni delirtiyor yaaaa delircem bak yine simdi gördüm bende haberi canım, doğruluk payını bilmiyorum gidince doktoruma sorucam. Gerçi benm ilki sezeryan ve daha 2 sene oldu sanirim gene sezeryan ol ak zorunda ama , benim nasıl doğurdugum kimi nasıl ilgilendiriyo gerçekten aklımı yicem!

kızlar benden başka her gün kusan var mı? bazen günde iki kez kusuyorum prilam işe yaramıyo psikolojim çökmek üzere 7/24 bulantım var ya 😔 normal mi acaba her gün kusmak

doğru canım bu sene aile yılı ilan edildi ya .Özeller de bile artık zorunlu olmadıkça sezeryan yapılmayacakmış. Yapan doktor hakkında da işlem yapılacakmış. İlk doğumu sezeryan olana bizler sanslıyız :)

Kuşum benmde hergindü, suan 2 günde 1 e düştü , dün kötüydüm. Yediklerimizde etkiliyor sanirim ya
ben sabah tost yiyebiliyorum sadece akşam ne yersem yeyim kusuyorum ev yemeği yiyorum zaten zararlı bişey de yemedim öyle. 1 gün pizza yedim onda kusmadım 1 günde döner yedim yine kusmadım 😁 zararlı şeyler mi yememi istiyo anlamadım

ben sabah tost yiyebiliyorum sadece akşam ne yersem yeyim kusuyorum ev yemeği yiyorum zaten zararlı bişey de yemedim öyle. 1 gün pizza yedim onda kusmadım 1 günde döner yedim yine kusmadım 😁 zararlı şeyler mi yememi istiyo anlamadım
Hahahahsh sen onları yiyince cock içerde partiliyl ahsjdjdjdkd hosuna gidiyo herhalde shdnfjjf bende sadece peynir ekmek kuşum her öğünüm 🤣🤣 cock nası büyücek böle millet bowl mowl bişiler yapıyo ananaslar bişiler ben ne yesem cort 🤣

Say hi to my göbiişş 🤣 ayna iş yermde ltfn bu kız ne kadar pis demeyn sbdldndlkd

Eklentiler

• IMG_5827.webp
    IMG_5827.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 79
günaydın güzel kızlar .Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben genel olarak iyiyim ara ara gelen bulantılar bazen kasık ağrısı oluyor. Aklıma bazen kötü şeyler geliyor şöylemi böylemi vs.. Yapma memurhanım iyiye odaklan iyi olacak iki bebiş sağlıklıca doğacak diyorum .
günaydın canım kasık ağrısı normal kabul edilir bence çünkü artık rahim yukarı çıkmaya başlıyor hafta hafta ağrı yapar geçenlerde bir gün bende de sık oldu sonraki gün çok nadir oldu mesela, aklına hiç kötüyü getirme iki bebek taşıyan bir anneye göre çok iyi gidiyorsun maşallah 🧿

Back
X