2020 Şubat Anneleri

gözünaydın canım ❤
9mm den 1.3 mm olmuş dedin ya ben anlamadım orasını 🤔
bende bugün gittim hemen hemen aynı dönemdeyiz seninle, kese göründü embriyo yok ama, yolk sac denen şeyden bana bahsetmedi, sadece her şey yolunda dedi iki hafta sonra gidicem. gerçi benim doktorum hep çok az ve net konuşur ayrıntıya girmez 😀
kesenin boyu 9 milimken 1.3 milim olmuş büyümüş onu dedi :KK70:
bide ben arkadasım beeni korkuttu boş gebelik olabiliyomuş falan dedim diye belkide yolk sac oluşur embryodan önce ben onu görebiliyorum rahat ol boş gebelik değil dedi :KK70:
herşey yolunda dediyse bi problem yoktur yaa ben sadece kurcaladığım için rahatlatmak için söyledi doktor :KK70:

Merhaba. Az önce doktordan geldim keseyi gördük 10 mm 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Kısmet olursa 2.çocuğum olacak. Bir de gebelik takvimi nasıl oluşturuluyor unutmuşum :bicak:

devlet hastanesinde mi vermiyorlar acaba? ben özele gidiyorum bugün boş kesenin bile görüntüsünü verdi doktor, hep veriyolar. hadi ilk zamanlar neyse de sonraları vermemeleri çok saçma.
Bende anlamadım kendime de geç zamana bulabildim randevu 27 Haziran'da meraktan çatlayacagim

Mrb kizlar ilk betahcg 680 ti 2 gun sonra 630 dusmuş bugun kanamam var azcik hastanedeyim tekrar kan tahlili istedi
Ultrasyonla bakmadilar sizce beta hcg yukselmişmidir
Bu arada adetim 10 gecikmiş

Mrb kizlar ilk betahcg 680 ti 2 gun sonra 630 dusmuş bugun kanamam var azcik hastanedeyim tekrar kan tahlili istedi
Canım hastanedeyim demişsin zaten emin ellerdesin yani içini ferah tut sadece

hayırlısı olsun hakkınızda inşallah yükselirr peki 680 çıkana kdr hiç kan vermişmiydiniz artış normaldide sonramı düştü yoksa ilk defa 680 demi baktırdınız ?

Daha once ilk gebeligimdese kabini duymadim kurtaj oldum bu seferde galiba kimyaseldir
Keske adet olsaydimda hamile oldugumu bilmeseydim insan cok uzuluyo her seferinde daha beter oluyo

Daha once ilk gebeligimdese kabini duymadim kurtaj oldum bu seferde galiba kimyaseldir
Keske adet olsaydimda hamile oldugumu bilmeseydim insan cok uzuluyo her seferinde daha beter oluyo
eğer kimyasalsa bile üzülme seni ben iyi anlarım 4 defa kimyasal yaşadım.
doktorlar bi sıkıntı yok hamile kalabiliyosun sadece sağlıklı spermi beklicez dediler hep.
çok şükürki şimdi geldi bakkk şimdi sağlıklı ilerliyor :dua:
ama inşalalh seninki kimyasal değildirde artmış olur sonuç

ne zaman çıkcak kan sonucun

eğer kimyasalsa bile üzülme seni ben iyi anlarım 4 defa kimyasal yaşadım.
doktorlar bi sıkıntı yok hamile kalabiliyosun sadece sağlıklı spermi beklicez dediler hep.
çok şükürki şimdi geldi bakkk şimdi sağlıklı ilerliyor :dua:
ama inşalalh seninki kimyasal değildirde artmış olur sonuç

ne zaman çıkcak kan sonucun
20 dk sonra
Gercekten cok zor her seferinde hayal kirikligi ama yinede allaha şükür ler olsun

inşallah güzel haberlerle gelirsin ama kimyasalsa bile üzülme hamile kalabiliyosun en azından bende son kimyaasalımdan sonra bu ay normal gebelik oldu çok şükür
Insallah saglikli gelisir bebisin
Kimyasaldan sonra ne zaman hamile kaldiniz
Ben kurtajdan sonra 6 ay sonra hamile kaldim

X