Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Benim bir yakınım medikal işletiyor. Burdan görüp ona söyledim banada gebe korsesi temin edermisin diye. Doktoruna bir danış önce bebek hareketlerini kısıtladığı için bazı doktorlar önermiyor dedi 😬 kontrolümede daha 10 gün var. Sizler doktora danıştınızmı gebelik korsesi için?
Ben de daha yeni keşfettim ama zararlı olabileceğini düşünmemiştim çarşamba gideceğim o zaman sorayım 👍🏻 Bu tarz başka korseler de baktım epeyce yorum vardı ama belki duruma göre hani bebek aşağıdaysa vs cidden önermeyebilir doktor.

Bi tane olsun, tam olsun, yeter. 💙

Bizde hala, amca, dayı, teyze hepsi var.

Gel gör ki, ben beş kardeşim, sadece kız kardeşimle görüşüyorum. Bi de en küçük erkek kardeşimle konuşmuyorum ama tamamen de silmiş değilim :eek:

Doğum yaparken bi can dostum var, o gelecek refakatime. Geçen bana su resmî attı.
Ağlattı. 😭 İyi dostlar iyi ki var.💙

Eki Görüntüle 3579872
Aynı durumdayız. Sadece işi düşünce arayan bir ablam var. Bir yere gidileceğinde evinden alır bırakırım, ihtiyacı olduğunda çocuklarına eşine ihtiyaçlarını tahsis ettim çokça zarara girsem de. yine de sıla-i rahim diye kesmiyorum muhabbeti ama benim ona ihtiyacım olduğunda her seferinde reddediyor. En son parasıyla bebeğime bakmasını dile getiremeden kırıcı şekilde ret yedim. Taşınıyoruz o yüzden, halbuki buraya o istedi diye taşındım. Şimdi istemiyor diye gidiyorum bu muhitten. Bebeğe görümcem bakacak ben çalışırken. Ne bileyim ablama güvenirim diye düşünmüştüm evet bakmak zorunda değil ama her seferinde duvarla karşılaşmak, ihtiyacın olduğunda basit bişeyde dahi ( bebeği geçtim) yapmaması çok üzücü. Ben onun her ihtiyacı olduğunda maddi manevi yanında oldum. Canı sağolsun sanırım onun istediği mesafede kalmak daha iyi olacak.
Arkadaşım dedi ben gelirim hastaneye refakat için diye. Sağolsun.
Ay dolmuşum tüm içimi döktüm hakkınızı helal edin 🥲

Ah inan tavsiye etmiyorum bacım . Dün bir gaflete düşüp waffle yedim ve 5 saat geçti yine de düşmedi şekerim üstüne çarpıntım oldu . Ölüyorum sandım aman dikkat et . Yeme yersen de hafif şeyler ye :(
Ayy içimi okudun . nasıl da canım waffle çekiyor bi porsiyon mu yedin kaç oldu ki şekerin:(

Acık konuşmak gerekse benim canım öyle çok şeker çekmiyor ama tatlı arayınca gün kurusu, kuru kayısı yiyorum. O da sayıyla 😬 kendimi tutmasam paketi yerim cevizle ikisi bir olunca çok lezzetli oluyor :eek:

Uyyyy! 😣 şeker bombası
Yaptım her yolu denedim ama yok.benim canım baya baya tatlı istiyor çikolata istiyor:(

Kızlar geçen bir arkadaş bu kitabı önermişti ben bu gün edindim. Gelir gelmez başlayacağım 💕 inşAllah beni hem cesaretlendirip hem bilgilendirecek.

Eklentiler

• IMG_9523.webp
    IMG_9523.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar bu arada ben bebek odası siparişi verdim hemen kurulum yapma konusunda ne düşünüyorsunuz yavaş yavaş kurup yerlestirsem erkenmi toz falan tutar yine bı iş mi yoksa bekleyip son ay mi yapsam

Aynı durumdayız. Sadece işi düşünce arayan bir ablam var. Bir yere gidileceğinde evinden alır bırakırım, ihtiyacı olduğunda çocuklarına eşine ihtiyaçlarını tahsis ettim çokça zarara girsem de. yine de sıla-i rahim diye kesmiyorum muhabbeti ama benim ona ihtiyacım olduğunda her seferinde reddediyor. En son parasıyla bebeğime bakmasını dile getiremeden kırıcı şekilde ret yedim. Taşınıyoruz o yüzden, halbuki buraya o istedi diye taşındım. Şimdi istemiyor diye gidiyorum bu muhitten. Bebeğe görümcem bakacak ben çalışırken. Ne bileyim ablama güvenirim diye düşünmüştüm evet bakmak zorunda değil ama her seferinde duvarla karşılaşmak, ihtiyacın olduğunda basit bişeyde dahi ( bebeği geçtim) yapmaması çok üzücü. Ben onun her ihtiyacı olduğunda maddi manevi yanında oldum. Canı sağolsun sanırım onun istediği mesafede kalmak daha iyi olacak.
Arkadaşım dedi ben gelirim hastaneye refakat için diye. Sağolsun.
Ay dolmuşum tüm içimi döktüm hakkınızı helal edin 🥲
Bak bana 35imden sonra bi güncelleme geldi. Köşeli jetonun düşmesi mi dersin, gözlerimin açılması mı ?..

Aile için hep fedakarlık yapma, hep kendimden verme modundayım. Öyle yetişmişim. O idealize edilmiş. Herkesi “o da öyle biri, öyle kabul edelim” diye kodlamışım. Ama maalesef kimse beni olduğum gibi kabul etmemiş. 😔

İşte 35e gelince tabi o ara yaşadığım şeyler buna sebep, baktım ki ilişkiler hep benim emeğim. Ben yaptıklarımı yapmayı bıraktığım an hepsi bitti. :KK43:

Hani bi söz var ya “biraz da o çabalasın dedim, bi daha görüşmedik” aynı öyle oldu. Bu sefer kendime üzüldüm, kızdım. Herkese bu hakkı ben verdim. Çabama kıymet vermedim. Önceliği kendime değil, hep başkasına verdim diye. Kendimi düşünmeyi bencillik sanırdım. Hayır, değilmiş.

Ne acı ama aynı karından doğmakla kardeş olunmuyor. 😣 illa bi emek, illa bi paylaşım, bi samimiyet gerek. Yoksa sen o değirmene su taşımayı bıraktığın an, değirmen duruyor.

Sen de değerini anla, emeğinin kıymetini bil. 💙 İnsanın emeği, enerjisi, sabrı, hoşgörüsü sınırlı. Onu kim hak ediyorsa ona vereceğiz..

İns taşındığın yerde daha mutlu olursun. 🤗 Bu bebek sana ummadığın sevinçler getirecek. 💐

Bak bana 35imden sonra bi güncelleme geldi. Köşeli jetonun düşmesi mi dersin, gözlerimin açılması mı ?..

Aile için hep fedakarlık yapma, hep kendimden verme modundayım. Öyle yetişmişim. O idealize edilmiş. Herkesi “o da öyle biri, öyle kabul edelim” diye kodlamışım. Ama maalesef kimse beni olduğum gibi kabul etmemiş. 😔

İşte 35e gelince tabi o ara yaşadığım şeyler buna sebep, baktım ki ilişkiler hep benim emeğim. Ben yaptıklarımı yapmayı bıraktığım an hepsi bitti. :KK43:

Hani bi söz var ya “biraz da o çabalasın dedim, bi daha görüşmedik” aynı öyle oldu. Bu sefer kendime üzüldüm, kızdım. Herkese bu hakkı ben verdim. Çabama kıymet vermedim. Önceliği kendime değil, hep başkasına verdim diye. Kendimi düşünmeyi bencillik sanırdım. Hayır, değilmiş.

Ne acı ama aynı karından doğmakla kardeş olunmuyor. 😣 illa bi emek, illa bi paylaşım, bi samimiyet gerek. Yoksa sen o değirmene su taşımayı bıraktığın an, değirmen duruyor.

Sen de değerini anla, emeğinin kıymetini bil. 💙 İnsanın emeği, enerjisi, sabrı, hoşgörüsü sınırlı. Onu kim hak ediyorsa ona vereceğiz..

İns taşındığın yerde daha mutlu olursun. 🤗 Bu bebek sana ummadığın sevinçler getirecek. 💐
O kadar haklısın ki. Amin. Çok teşekkür ederim ❤️

Kizlar bu arada ben bebek odası siparişi verdim hemen kurulum yapma konusunda ne düşünüyorsunuz yavaş yavaş kurup yerlestirsem erkenmi toz falan tutar yine bı iş mi yoksa bekleyip son ay mi yapsam
Kurulumu yaptım, yatak döşeği koymadım, son haftalarda güzel bı temizlik yapıp koyacagim, hazır dursun ne olur ne olmaz

Kurulumu yaptım, yatak döşeği koymadım, son haftalarda güzel bı temizlik yapıp koyacagim, hazır dursun ne olur ne olmaz
Haklısın bende kurulumu yapayım evin temizliğinden sonra yapsammi diye düşündüm ama o kadar detaylı bı temizlik yapmam gerekki 6 aydır eve hiç bakamiyorum temiz temiz kurulum yaparım diye düşündüm ama nolur nolmaz tabiki en azından kurulu kalsin

Haklısın bende kurulumu yapayım evin temizliğinden sonra yapsammi diye düşündüm ama o kadar detaylı bı temizlik yapmam gerekki 6 aydır eve hiç bakamiyorum temiz temiz kurulum yaparım diye düşündüm ama nolur nolmaz tabiki en azından kurulu kalsin
Sadece kurulum yap dursun, temizliğini gene yaparsın, hem onunda tozu çıkar zaten

Ahahha aynı yaaaa!!!! :KK45:

Rol keser bi de, büyük büyük oynar sanki bi is beceriyormuş gibi, bi de övünür. Sanki çok emeği varmış gibi. :olamaz:

Tamamen şov. Benim ilk tansiyonlarımın çıkmasına sebep kendisidir. O evine gidince tansiyon sorunum ortadan kalktı. Bana hiç iyi gelmiyor kadın 🤦🏻‍♀️
Ben geçen sene düşük yaptırılırken sancı çekiyorum kocasını çağırdı yanımda oturdular suni sancı takılı sürekli lavaboya kalkıyorum kocasına daha dur gitme diyor. Eve çıktım aç mısın diye sormak yok annem çorba yaptı getirdi anneme ben çok dedim de annem getirecek dedi istemedi demiş bide şok içinde kaldım 🙄

Son ay daha zor olmaz mı insan en ufak işte yoruluyor gözünde büyüyor😀

Ben geçen sene düşük yaptırılırken sancı çekiyorum kocasını çağırdı yanımda oturdular suni sancı takılı sürekli lavaboya kalkıyorum kocasına daha dur gitme diyor. Eve çıktım aç mısın diye sormak yok annem çorba yaptı getirdi anneme ben çok dedim de annem getirecek dedi istemedi demiş bide şok içinde kaldım 🙄
Allahım sen kalplerine merhamet nasip et cidden bazen düşünüyorum gerçekten halden anlamıyorlar mı yoksa bile isteye mi bunu yapıyorlar inanamıyorum ….
Benım kayınvalidemin mesela kızı yok 3 oğlu var o yüzden ben ilk geldiğimde kızların daha hassas olabileceğini ve genc kızların neler isteyip sevip bekleyebileceğini hiç bilmediğini farkettim hala da öyle o da kadın evet ama cok farklı jenerasyon ondan mıdır bilmem anlayamıyor yani napayım …

Back
X