- 27 Ekim 2023
- 4.034
- 7.490
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #13.401
Yine de geliyor malesef, damla damla geliyor, musluk bozuk
…
“Uykusuz her gece bu soğuk kahvede
Sabahlarım bazen günlerce
Tuvaletim gelmesin diye..”![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine de geliyor malesef, damla damla geliyor, musluk bozuk
…
“Uykusuz her gece bu soğuk kahvede
Sabahlarım bazen günlerce
Tuvaletim gelmesin diye..”![]()
Bakayım gerçekten kimle konuşsam arşa kadar kestiler beni diye anlatıyolar. Gebe hatuna edilecek laf mı![]()
Son 1 aydır bendede aynı sorun var çok ayakta kalsam agrıyor cok otursam ağrıyor doktor magnezyum yazdı fakat inanılmaz agrı oldugunda ben birkac hareket keşfettim birkac video izleyerek yormayan çok basit onları yapıyorum biraz hafifliyor. Yoksa saatlerce uzansam daha beter agrıyor spor gibi düşünün sizde arastırın görürsünüz zaten sabah uyandığımda yapmaya calısıyorum daha hayat kalitesini etkiliyor deneyin benceKızlar merhabalar umarım her şey yolunda ilerliyordur benim de 29 hafta olacak yakında fakat şöyle bir durum var ki benim şimdiden belim inanılmaz ağrıyor yani aslında sabah kalktığımda herhangi bir şey yok ama akşama doğru asla oturamıyorum ya ayakta duruyorum ki Buda daha fazla yoruyor ya da belime yastık koyup uzanman gerekiyor çok ağrı yapıyor niye böyle bilemiyorum sizin de beliniz çok ağrıyor mu ne yapacağız
Valla gülüyorum ama sinirden.Yine de geliyor malesef, damla damla geliyor, musluk bozuk![]()
Rabbim yar ve yardımcın olsun bacım. İns güzel haberlerle gel.Günaydın kızçeler çok güzel bir gün olsunn. Ben hem kontrole hem de şeker yüklemesine gidiyorum bakalım. Son iki kontroldür bebişin yüzünü asla göremiyoruz umarım bugün görürüz. Neye benzediği konusunda hiç fikrim yok çünküplesenta da inşallah yukarı çıkmıştır artık valla yıldım
![]()
Ayakkabıları bile varEki Görüntüle 3579536 Sanki şimdiden her yeri kokusu sardı![]()
Benim annem rahmetli oldu diyorum keşke oda görseydi bu günlerimi ve torununuYaa ne güzel söz benim de en yakın dostum annemKimseden bi beklentim yok aslında ama ne bileyim babaanne olarak ilgi alaka beklerdim kayınvalidemden sonuçta tek torunu ve daha önce 3 bebeğimi kaybettim en azından bi sözle bile olsa düşünülmek isterdim amaan neyse
![]()
KaderdaşımGünaydın kızçeler çok güzel bir gün olsunn. Ben hem kontrole hem de şeker yüklemesine gidiyorum bakalım. Son iki kontroldür bebişin yüzünü asla göremiyoruz umarım bugün görürüz. Neye benzediği konusunda hiç fikrim yok çünküplesenta da inşallah yukarı çıkmıştır artık valla yıldım
![]()
Günaydın canım çok güzel geçer umarımGünaydın kızçeler çok güzel bir gün olsunn. Ben hem kontrole hem de şeker yüklemesine gidiyorum bakalım. Son iki kontroldür bebişin yüzünü asla göremiyoruz umarım bugün görürüz. Neye benzediği konusunda hiç fikrim yok çünküplesenta da inşallah yukarı çıkmıştır artık valla yıldım
![]()
Yiyeceklerden olabilir mi? Benimki bulgur işi kek tatlı olunca inanılmaz vuruyorDün gün vardı epey kalabalıktı ablama geldim . Aşırı da gürültülü bir ortamdıkızlar hic durmadı bebiş dönüyor vuruyor yaslanıyor yani seslerden rahatsız olmuş olabilir mi 15-20 kadın vardı yani
oturamadım ki vurmalarından kayıyor mu yüzüyor mu çocum kestiremedim
![]()
başınız sağolsun yerini tutar mı bilemiyorum ama dilerim gönlünü hep hoş tutsunBenim annem rahmetli oldu diyorum keşke oda görseydi bu günlerimi ve torununukayınvalidem gerçekten iyi bir kadın ve seviyorum da . Rabbim bir yerden insanın kolunu kanadını kırsada başka yerlerden telafi ediyor ama insanın da kendi annesi çok çok başka nazını kaprisini huysuzluguna herşeyine talipler işte hayatta olanlar çok şanslı eksik olmasınlar
![]()
yaa eşim büyük bir hevesle aldı sorma :)Ayakkabıları bile varGüle güle giysin hepsini. Bebek ayakkabılarını yiyesim geliyor gördükçe, çok çok tatlılar
![]()
Allahım yiycem ben bunları ya hareketleri arttıkça büyüdükçe ben daha bi heyecanlanıyorumGünaydın canım çok güzel geçer umarımbenimki de hiç göstermiyor ne detaylıda ne normal ultrasonda yüzünü görmedik. Doğunca artık
Yiyeceklerden olabilir mi? Benimki bulgur işi kek tatlı olunca inanılmaz vuruyor![]()
Allah razı olsun canım. Anacığımın yerini tutmaz ama bir anne kadar da düşünüyor sagolsun . Enazından durmasını biliyor. Yanımda oluyor bunada şükür bir büyük desteği cok kıymetli anne yada kayınvalideden destek görmek önemli gerçektenbaşınız sağolsun yerini tutar mı bilemiyorum ama dilerim gönlünü hep hoş tutsun
Aynı benimki gece hep uyanık tekme tokat zıpla hopla gündüz yokValla gülüyorum ama sinirden.
Bu gece hiç yatamadım. Damla tuvaletim yok. Gecenin 4ü velet kalkmış organlarımla oynuyor.Ben yatar pozisyondayken mesanemi ezmeyi basıl beceriyor ?
Hiç bilmiyorum. Tam bi gece kuşu.
Uyumuyorum madem kalktım oturdum birkaç saat. Doğumdan sonrası için bana alıştırma mı yaptırıyor diye düşünmüyor değilim. Geceleri özellikle bi hareket enerjisi geliyor bu çocuğa.
Rabbim yar ve yardımcın olsun bacım. İns güzel haberlerle gel.Gül cemalini de bugün gösterir ins bu nazlı kız
![]()
Allah razı olsun canımAllah razı olsun canım. Anacığımın yerini tutmaz ama bir anne kadar da düşünüyor sagolsun . Enazından durmasını biliyor. Yanımda oluyor bunada şükür bir büyük desteği cok kıymetli anne yada kayınvalideden destek görmek önemli gerçekten
ahahah ne kadar da ben :)) eşime dün ben hergün gittikçe şişiyorum galiba dedim :)Her gün bi önceki güne göre şişman uyananlara selam olsun gıdığım yakında yerleri süpürücek diye korkuyorum.![]()