Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
bu belirti konusunda kendimizi çok dinliyoruz ama burda belirtisi devam etmeyip ki bende de çok oldu göğüs hassasiyetim bazı günler hiç olmadı ama ultrasonda sıkıntı olmadı.
Bazende hiç farketmeden gebeliği sonlananlar oldu. Yani bir kayıp olsa bile kanımızdaki hormon bir anda sıfırlanmadığından sıkıntılı bir durumda belirti yaşamaya devam edebiliyoruz.
O yüzden kendini boşuna sıkıntıya sokma. Allah’ın izniyle birşey olmamıştır.
İnşallah bir sıkıntı yoktur. Teşekkür ederim 😔 çok evhamlıyım sanırım

Hassasiyet yarattığı için sürekli kullanmıyorum ama çok memnunum ona kıyamıyorum 😀
Evet surekli kullaninca o da marvis de diste asiri kamasma hava alma hissi yapiyor malesef. Ben de hep birini sabah birini market markasi kullanirdim signal colgate filan gibi. Sigara degil sirf cayim kahvem coktu benim. Hey gidi mazi ahhddjdjdj

Çok haklısın ama Allah korusun bir şey varsa çok yıkıcı olur benim için. Şu bilinç seviyesine gelmem biraz vaktimi alabilir. Hem bir kaybım var hem de kayıptan sonra hemen de olmadı. Kürtaj sürecim zorluydu. Bunları aklıma bile getirmek istemiyorum. Allah bize bağışlasın onları. Ağladım ağlıycam burnumun direği sızlıyor çok korkuyorum 😔
Canim inan ki hic gelmese gun icinde bu korkular bir iki kez hala ugruyor bana. Cok zor elde ettigim icin son sansim gibi hissediyorum bazen ve bunun mental yuku cok agir seni o anlamda anliyorum. Ama iyi oldugunu varsaymaktan baska da elimizden gelen yok. Burada bu grupta bile bir anda bebegini hic belirti olmadan kaybeden oldu ki… Boyle durumlar ornek yaristirilmaz aci mukayyese edilmez tabiki fakat bizim bir arkadasimiz sekiz aylik karni burnundayken kontrole diye gittigi randevusundan acil sezaryanla olu dogum yapti. Kalbi durdu farketmemis bile. Ben bile yillarca bu olayi sindiremedim dusun kizin halini. Ama toparladi. Simdi ikinci bebegini kucagina aldi cok sukur saglikla hem de. Yine olur dedi, tevekkul etti, pes etmedi. Allah o gucu ona verdi nasip etti anne olmayi. Hic vesveselerle kendini doldurma, olacagin onune hicbirimizin gecme kudreti ne yazikki yok

Kızlar iyi geceler benim de yarın kontrolüm var. Bir ay bekledim bitti sonunda 🥳 İnşallah güzel haberlerle gelirim 10+6 olduk 🤍 Cinsiyet haberi alan anneleri tebrik ediyorum 😍 🧿
Hayirli guzel haberler insallah canim, cok buyumus olacak gordugunde🩵🩷 bize de haber ver muhakkak

Günaydın kızlar 🌸 Güzel haberler alacağımız, dertten, stresten uzak bir hafta yaşarız inşallah 🤲🏻 Bugün kontrolüm var. 3-4 saatlik uykuyla duruyorum. Baya heyecanlıyım. İnşallah bebeğim sağlıklıdır. O iyi olsun diye 10 gündür yatıyorum. Annesini baya dinlendirdi bebeğim 🫠 Dualarınızı bekliyorum güzel anneler. Annelerin duası tutar, bilirsiniz 🥹

Günaydın kızlar 🌸 Güzel haberler alacağımız, dertten, stresten uzak bir hafta yaşarız inşallah 🤲🏻 Bugün kontrolüm var. 3-4 saatlik uykuyla duruyorum. Baya heyecanlıyım. İnşallah bebeğim sağlıklıdır. O iyi olsun diye 10 gündür yatıyorum. Annesini baya dinlendirdi bebeğim 🫠 Dualarınızı bekliyorum güzel anneler. Annelerin duası tutar, bilirsiniz 🥹
Benımde kontrolüm var ınsallh kalp atışlarını duyarız Allah sana da guzel haberler almayı nasıp etsın ınsallh

Ayyy bir icten amin demisim ki ajsjsjsjs Allahim duy yarabbim sen sesimi 😆😆 seninkilerden nasil sitkin siyrildiysa ah kiyamam ya bir degil iki bi de 😍
Hahahaha valla öyle benim iki tane diye zor belki de ondan gözüm korktu düşünsene Buda erkek oluyormuş 🤣🤣
Kızlar iyi geceler benim de yarın kontrolüm var. Bir ay bekledim bitti sonunda 🥳 İnşallah güzel haberlerle gelirim 10+6 olduk 🤍 Cinsiyet haberi alan anneleri tebrik ediyorum 😍 🧿
Hayırlı güzel haberlerle gel canım kaçta randevu

Sizde de kanama alanı falan yoktu.doktor ne demişti. Bana hiç birşey söylemiyorlar. Zaten hali hazırda aşılama ile gebe kaldığım için duphaston kullanıyorum günde 2 kez ona devam dediler. Sizin gibi kalkmaman lazım vs hiç birşey demediler. Doktorumu sorgulamaya başladım. İğne kullanan fitil kullananlar falan var çünki
canım evet bende kanama alanı yoktu sadece keseye 1 cm mesafede miyomum var 2.5 cm o da kanama yapabilir dedi doktorum ya da bazen kılcal damar çatlaması oluyor o da yapabilir dedi. Kese etrafında bir risk olmadıı için bir nebze olsun içim rahattı tabi ama bu hassas evrede vajinal muayene yapmak istemediği için vajinayı inceleyemedi. Ama hemen coraspin i kesti mesela ve istirahat verdi önceki öykülerim de sebebiyle.

Evet surekli kullaninca o da marvis de diste asiri kamasma hava alma hissi yapiyor malesef. Ben de hep birini sabah birini market markasi kullanirdim signal colgate filan gibi. Sigara degil sirf cayim kahvem coktu benim. Hey gidi mazi ahhddjdjdj
aynen canım ben de dönüşümlü kullanıyorum. ahh ahh şöyle bardak bardak çay içmeyi nasıl özledim nasıl

günaydın güzel kızlar .Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben genel olarak iyiyim ara ara gelen bulantılar bazen kasık ağrısı oluyor. Aklıma bazen kötü şeyler geliyor şöylemi böylemi vs.. Yapma memurhanım iyiye odaklan iyi olacak iki bebiş sağlıklıca doğacak diyorum .

Back
X