Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
doğru canım bu sene aile yılı ilan edildi ya .Özeller de bile artık zorunlu olmadıkça sezeryan yapılmayacakmış. Yapan doktor hakkında da işlem yapılacakmış. İlk doğumu sezeryan olana bizler sanslıyız :)
inanmıyorum ya nüfus azalıyor diye yapıyorlar bunu resmen. ulen sen sezaryeni yasaklasan ne olacak refah yükselmedikten sonra
bende yüksek tansiyon var mesela o anın şiddetini kaldıramayabilirim, bu durum acaba sezaryene gerekçe olabiliyor mu

Benim sabah uyandıran tarzda yoğun mide bulantılarım azaldı. Halsizlik de azaldı ama yürüyüşe başladım her gün sabah bir saat açık havada yürüyorum. Enerjik hissettiriyor. Belirtiler azalınca bu acaba yaşıyor mu iyi mi perileri bana da gelip gidiye. Çok şükür ağrım kanamam vs yok hafif bulantı var sadece. Haftaya pazartesi kontrolüm. İnşallah herşey yolundadır. Dua edelim birbirimize.

inanmıyorum ya nüfus azalıyor diye yapıyorlar bunu resmen. ulen sen sezaryeni yasaklasan ne olacak refah yükselmedikten sonra
bende yüksek tansiyon var mesela o anın şiddetini kaldıramayabilirim, bu durum acaba sezaryene gerekçe olabiliyor mu
doktorun sağlık sebebini eklerse buna karışamazlar. Belli kodları kabul etmezler bence doktorlarda onu bilir durumu kılıfına uydurur diye düşünüyorum sonuçta burası Türkiye 🤣🤣

günaydın güzel kızlar .Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben genel olarak iyiyim ara ara gelen bulantılar bazen kasık ağrısı oluyor. Aklıma bazen kötü şeyler geliyor şöylemi böylemi vs.. Yapma memurhanım iyiye odaklan iyi olacak iki bebiş sağlıklıca doğacak diyorum .
günaydın canım, 11 hafta ile bende de kasık ağrıları arttı maalesef. Hatta dün gece de kasık ağrısı yüzünden adam gibi uyuyamadım. Rahim bu haftalarda yukarı çıkıyormuş, umarım bu ağrılar onun alametidir

Maşallah ya hamiş göbeği olmuş, benim kilodan dolayı göbek gibi duruyor. Kimse de bilmediği için daha doğrusu kimse çocuğum olmuyo sandığı için bu bebek mi diyen de olmuyor :))
İkincide geröekten daha cabuk büyüyormus bebsm ya bi anda göbeğim cıktı🤩♥️🙏🏻 aman takma kimseyi herkes dönsn bi tarafına baksın💘

Olur askim kuzenim panik atak mesela onuda sezeryan yaptı doktoru o anı kaldıramazsa diye , bence olur yani. Benimde düşük tansiyon mesela ama baya düşük bildiğiniz bütün düşükleri unutun🤣 5-3 falan derecesnde doktor dedi sezeryan en mantıklısı

Olur askim kuzenim panik atak mesela onuda sezeryan yaptı doktoru o anı kaldıramazsa diye , bence olur yani. Benimde düşük tansiyon mesela ama baya düşük bildiğiniz bütün düşükleri unutun🤣 5-3 falan derecesnde doktor dedi sezeryan en mantıklısı
Neeeeeee nasıl ayakta duruyorsun o tansiyonla kızz😂

Benim sabah uyandıran tarzda yoğun mide bulantılarım azaldı. Halsizlik de azaldı ama yürüyüşe başladım her gün sabah bir saat açık havada yürüyorum. Enerjik hissettiriyor. Belirtiler azalınca bu acaba yaşıyor mu iyi mi perileri bana da gelip gidiye. Çok şükür ağrım kanamam vs yok hafif bulantı var sadece. Haftaya pazartesi kontrolüm. İnşallah herşey yolundadır. Dua edelim birbirimize.
Ayy maşallah çok özendim sana, benim de yarın randevum var doktor ok verirse yürüyüşe başlamak istiyorum artık. Her şey yolunda giderse bir süre sonra da pilatese dönerim. Çok özledim. Hem tüp bebek süreci hem kanama sonrası full yatmadan mayalı hamur gibiyim valla

Ulen baska takım açsa yine kızcamda anamın memleketi benimde okuduğum yıllarımın geçtiği yer , onlar yapınca kanıma daha dokumdu gebertcem 🤣
Kız adamlar ne yapsın, maçlardan önce hep böyle pankartla çıkılıyor, federasyon bunu vermiş adamlara, takımla ilgisi yok. Adamlara da yazık 🤣🤣

Kuşum nüfusu yükseltmek için insanları vajinal doğuma zorlamak korkutmak nasıl bi mantıksızlık, onlar da ne yaptığının farkında değil bence😂 nasıl doğurursam doğurayım kardeşim doğum korkusu olan milyon tane insan var 😞

Kuşum nüfusu yükseltmek için insanları vajinal doğuma zorlamak korkutmak nasıl bi mantıksızlık, onlar da ne yaptığının farkında değil bence😂 nasıl doğurursam doğurayım kardeşim doğum korkusu olan milyon tane insan var 😞
yani bi de bu devirde, bu ekonomide komik oluyor. Sen halkına refah sağlamadıktan sonra kim neden çocuk doğursun. Kadınlar sabahın köründe kalkıp erkeklerle eşit şartlarda çalışmak zorunda, üç kuruş fazladan girsin haneye diye. Ev kiraları asgari ücretin kaç kat üstünde. Gerçekten bazı şeylere artık tahammül edemiyorum da neyse

Vallahi artık evladımızın bi kimliği olsunn :D bu cumartesi 12 haftalık olcaz ense kalınlığı falan bakacak. Söyler mi sence tahmini bişeyler
12. haftada söyler bence ya burda çok tahminde bulunan doktor oldu sanki
ay gerçi eşim duymak istemiyo ki aile içinde ufak bi partileyelim diye :D
ben çatlarım yaa off. sen ne zaman öğreneceksin
ah bu partileme istekleri bizi bitirdi 🤣
Say hi to my göbiişş 🤣 ayna iş yermde ltfn bu kız ne kadar pis demeyn sbdldndlkd
oooo göbüş büyümüş ne güzel yaa 😍😍🧿
Kuşum galiba 13+ bişey olcam 🤩🤩🤩
biz seninle Mayısta bu işi netleyeceğiz Ececim 🥰🥰

Back
X