• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kuzular ve kuzucukları 🤗 hayırlı saglıklı haftalar olsun🤲 Tansıyonum gebe kaldıgımdan beri 9/5 8/5 alışıyor insan o baş dönmelerine 😬 benimde Çarşamba kontrolüm var Allahım iyimi die düşünüyorum cinsiyet tahmını yaparmı die düşünüyorum 🙈 kasık agrısı bendede var bizim haftalar da olması normalmiş benimde anlamsız bi agrı ah ah diyorum istemsizce annemde ne o 9 aylık gebeler gibi dio 🥴 geçen gün tahlıl sonuclarını göstermeye devlete gıttım dr agrım var kasıklarda dedim bol bol 🚾 cıkcan dedi yudum yudum bile gelse dedi 🤔

Günaydın benim dünden beri kasığımın alt kısmı sezaryen yerine sancı giriyor karnım sertleşiyor önceki hamileliklerimde hiç olmadı kaç gündür kaşıntı yanma var acaba enfeksiyon mu yoksa kasılma mı çok korkuyorum doktora gitmeli miyim😢
Günaydın canım bence bir Dr görün ihmal etme

Kizlar besik olarak ne almayi dusunuyosunuz ben park yatak alalim diyorum esim Montessori yataklardan alalim park yatagi bi sure sonra kullanmak istemez cocuk diyor buyuyunce
Büyüyebilen mobikya beşikler var canım onlardan düşünüyorum 😊önce sallanan kısmın korkuluğu Cıkıyor cocuk kendi yatıp kalkabılıyor sonra da çekmece ve beşik kısmını cıkarıp en alt tablasını küçük karyola gibi kullanabılıyorsun 😊

Ben ogluma ikea bebek besigi almistim. 2,5 yasina kadar rahat kullandi. Sonra montessori yatak aldim. İkisi de cok kullanisli oldu. Simdi abisi karyolasina gecmisken kardesi yatacak besige. Cok kullanisli iki ayarda kullanilabiliyor, tek tarafini takmadan kendi yatağımın yanina koymustum yanimda uyuyo gibiydi. Mutfaga falan gittigimde de pusete koymustum oda da tasidim.
Besik sadece sallanan bi sey olsa miydi diyorum bazen. Sallamak bebek icin zararli deniyor diye almadim ayagimda da sallamadim. Ama sonra saldim tabi tek uyusun da diye 😬 insan ilk cocukta cok idealist oluyo 🙄
Ben de aynen.. Kesinlikle sallamam dedim.. Cok ihtiyac duydum😣 damak yapisini bozuyor vs diye emzik biberon kullanmam dedim..onlari degil ama beni emzik niyetine kullandi daha cok yoruldum. Ilk 6 ay hic bisey tattirmalarina izin vermedim, cocuk yemege zor alisti..daha bir suru sey😂 idealistlik bazen ise yaramiyor.

Günaydın benim dünden beri kasığımın alt kısmı sezaryen yerine sancı giriyor karnım sertleşiyor önceki hamileliklerimde hiç olmadı kaç gündür kaşıntı yanma var acaba enfeksiyon mu yoksa kasılma mı çok korkuyorum doktora gitmeli miyim😢
Günaydın benimde o sezeryan yerimin orda bi ağrı oluyo 2-3 gündür bağırsaklardan diye düşünüyorum çünkü sürekli kabızım bi de yüzüstü uzanınca elimle kontrol ederken orda sert bişey var sanki gibi geliyor bi daha ki kontrolde dr sorucam İnşAllah kötü bişey değildir

Bugün ruyamda doktora gidiyorum, doktor bebisimi gösteriyor ayyy yerim seni deyip duruyorum😁 cinsiyetini soruyorum; bakiyor bakiyor bakiyor ne olur bir tahminde bulunun diyorum cevap veremeden uyandim😂😂 bu gidisle meraktan kafayi yiyecegim herhalde💃💃💃

Bugün ruyamda doktora gidiyorum, doktor bebisimi gösteriyor ayyy yerim seni deyip duruyorum😁 cinsiyetini soruyorum; bakiyor bakiyor bakiyor ne olur bir tahminde bulunun diyorum cevap veremeden uyandim😂😂 bu gidisle meraktan kafayi yiyecegim herhalde💃💃💃
Demekki bu aralar kontrole gidersen tahmin etmeyecek :KK54: bence 1-2 hafta sonra git kesin söyler İnşAllah bi an önce öğrenirsin:emir_bebek:

Kızlar yarın diş doktoruna randevu aldım. 13. Haftadayım. Mecbur almak zorunda kaldım dişlerimi temizletmem lazım yoksa çürüğe dönecek. Çok kötü oldular. Öbür randevu tarihleri de çok geç. Korkuyorum da bir yandan. Bir sorun olur mu acaba ?

Ya birşey soracağım ben iki Li test zamanı durduk yere doktor değiştirdim daha iyi olduğunu düşündüğüm için ama adam o kadar hızlı şekilde beni başından savdı ki yaptığı muayeneye de ikili teste de güvenemedim sanki ölçüm falan yapmadı gibi geldi bana yarın için yeni randevu aldım eski doktorumdan tekrar ikili test yaptırsam sorun çıkar mı acaba kadına da nasıl söyleyeceğim bilemiyorum başka doktora gittiğimi ihanet etmiş gibi aslında sadece ense ve buruna baksa bana yetecek kan sonucunda birşey değişmez sanırım

Kızlar yarın diş doktoruna randevu aldım. 13. Haftadayım. Mecbur almak zorunda kaldım dişlerimi temizletmem lazım yoksa çürüğe dönecek. Çok kötü oldular. Öbür randevu tarihleri de çok geç. Korkuyorum da bir yandan. Bir sorun olur mu acaba ?
Canim zaten kac haftalik hamile oldugunu soylersin ona gore bir tedavi uygular. Belki de bir kac hafta sonra gelmeni onerir.. Cok gecmis olsun🌸🌸

Back