Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben inş allah izin verirsen kasımda ikinci kez anne oluyorum çok bekledik ama degdi elhamdülillah darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına :))Hiç Kasım anası yok mu yaaa gelin de azcık bize umut olunn
Allah bağışlasın inşallah sağlıklı ilerler. Bi yöntemim var demişsin bizimle paylaşmayacak mısınEvet ilk çocuğum Allah izin verirse Öyle yapicam çok teşekkür ederim rahatlattınız resmen
Hemen soylemelisin tabiki canm bu mutluluğu esinle hemenle paylas bence. Ben oyle yaptimm herseyi beraber takip etmelisiniz bundan sonra :) bu arada tebrik ederimKizlar merhaba. Allah hepimizin gönlüne göre versin tez zamanda hepimiz için dua ediyorum
Başka sebepten dolayı bu hafta başlangıcı doktora gittim. Ve bhcg yüksek çıktı. Daha sonra iki kere iki gün ara ile tekrarladik ve iki kat artış gözlemlendi. Normalde bugün yarın adet olmam gerekirdi olmadimda.doktorum gebelik var dedi. Ama ben kese görmeden eşime söylemeye çok korkuyorum hayal kırıklığı olur diye, fazlasıyla sanırım dış gebelik ve kimsayal gebelik yazıları okudum
Siz nasıl yaptınız arkadaşlar? Veya şu an planlama aşamasında olan arkadaşlar siz ne zaman soylerdiniz? Doğru zamanı nedir?
Hemen soylemelisin tabiki canm bu mutluluğu esinle hemenle paylas bence. Ben oyle yaptimm herseyi beraber takip etmelisiniz bundan sonra :) bu arada tebrik ederim
Evet kasim annesi olcaz allahın izniyle :) doktora ne zaman gitmeyi dusunuyorsun birde beta hcg ne kadr ciktiÇok teşekkür ederim yanıtın için ♥♥ bende yarın diyebilirim o zaman bu arada kasık ağrım var demişsin aynen benimde sol kasigim hafiften ağrıyor duraklamadan. Bende 6 gün oldu kan testi ogreneli aynı senin gibi normal olduğunu okumustum bir çok yerde.
Eğer Allah'ın izni ile her şey iyi giderse ikimizde yaklasik aynı zamanlarda doğum yapacağız sanırım
Evet kasim annesi olcaz allahın izniyle :) doktora ne zaman gitmeyi dusunuyorsun birde beta hcg ne kadr cikti
Ya ben pazartesi yaptirdim hcg 755ti. Cuma yaptirdim 5400 olmus valla ikiz mi diye aklima takiliyir simdide kese gorunmesi icin degerin 1500 2000 olmasi gerek sanirim. Doktora 4 marta randevu aldim ama acaba biraz daha mi erkene alsam diye kararsız kaldim ya cok sabirsizlandmBen en son hafta başı görüştüm ve en son kan tahlilimi dün yaptırdım. Benim ilk 17 di, daha sonra 67 ve en son cuma 186 çıktı. Doktorum 10 gün sonra gel dedi ama ben dayanamam herhalde iki günde bir kanımı aldirim yine
Sende kaçtı HCG? Ne zaman gideceksin doktora? Acaba keseyi ne zaman göreceğiz?
Pek bi bilgim yokta bu islemi yaparken vucuduna bi ilac veriyorlar miKizlarrr selamlar. Beta hcg'm 289
Biraz mutlu biraz huzursuzluk var içimde. Çünkü 3 gün önce kalıcı eyeliner yatırmıştım meğer hamileymişim. Umarım sağlıklı bir evladım olur. Umarım sizler de sağlıklı bir evlada sahip olursunuz.
Ben de 4 mart a aldım randevuyu. Acaba erken mi diye düşünüyorum. Benim 2.çocuğum olacak inşallah o nedenle ilkinde yaptığım gibi sık sık hastaneye gitmeyi düşünmüyorum.hatirladigim kadarıyla kese oluşumu 5. Haftada belli oluyordu 4 martta da ortalama 5 hafta olacak gibi. Iyi bir tarih bence. Senin aon adet tarihin nePek bi bilgim yokta bu islemi yaparken vucuduna bi ilac veriyorlar mi
Göze azcık krem sürüyor uyuşması için. Sonra ortalama 3 yıl kalıcılığı olan eyeliner yapıyor. Dövme gibi bi uygulama. IgneliPek bi bilgim yokta bu islemi yaparken vucuduna bi ilac veriyorlar mi
Hee o zaman bebgine zarar verecek bi durum yok ortadaGöze azcık krem sürüyor uyuşması için. Sonra ortalama 3 yıl kalıcılığı olan eyeliner yapıyor. Dövme gibi bi uygulama. Igneli
19 ocak. Ben bi hafta erken ogrendim. Su an 5 haftalik gittigimde 7nin icinde olcam insallah. Benimde bi oglum var onda 3.aya kadar gitmemistim doktora. ama oglumdan sonra bi dusugum oldu o yuzden cok ertelemicem doktora gitmeyi. Sennle ayni gun gitmis oluczBen de 4 mart a aldım randevuyu. Acaba erken mi diye düşünüyorum. Benim 2.çocuğum olacak inşallah o nedenle ilkinde yaptığım gibi sık sık hastaneye gitmeyi düşünmüyorum.hatirladigim kadarıyla kese oluşumu 5. Haftada belli oluyordu 4 martta da ortalama 5 hafta olacak gibi. Iyi bir tarih bence. Senin aon adet tarihin ne
İlk zamanlarda bebeğe bir etkisi olmuyor, ben de ilk bebeğimde diş yaptırmıştım, antibiyotik kullanmıştım. İlk aylarında etki etmez demişti doktor. Hayırlı olsun bebeğin.Kizlarrr selamlar. Beta hcg'm 289
Biraz mutlu biraz huzursuzluk var içimde. Çünkü 3 gün önce kalıcı eyeliner yatırmıştım meğer hamileymişim. Umarım sağlıklı bir evladım olur. Umarım sizler de sağlıklı bir evlada sahip olursunuz.