- 13 Ocak 2020
- 44.656
- 168.510
- 33
Bekleme hemen git bence.1 2 gün daha beklim sonra gidicem hala bir olmama korkusu var gibii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleme hemen git bence.1 2 gün daha beklim sonra gidicem hala bir olmama korkusu var gibii
Gerçekten net bir şekilde öğrenim mutlaka soylucem Allah isteyen herkese versin kimseyi aratmasınAyy söyle lütfen bunu atıp gitme :
Bekleme bence canım ya bariz belli. Fazla testin varsa tekrarla. Ama bence gebesin.1 2 gün daha beklim sonra gidicem hala bir olmama korkusu var gibii
1 tane vardı bide sabah erken saatte yapmadım bunu yapalı yarım saat oluyor Bugün alıp yarın sabah erken yapicam bideBekleme bence canım ya bariz belli. Fazla testin varsa tekrarla. Ama bence gebesin.
yarın kan ver lütfen sağlık ocağında :)1 tane vardı bide sabah erken saatte yapmadım bunu yapalı yarım saat oluyor Bugün alıp yarın sabah erken yapicam bide
yarın kan ver lütfen sağlık ocağında :)
[/QUOT gidicem kesinlikle haber bekleyin
Aynı zaman ekimin sonu eşimin kasımın 2 su benim doğum günüm bebeğimiz de ortasına denk gelir insallahHadi güzel haberlerini bekliyoruz. Kasıma bir anne lazım
Canım ne yaptın kan verdin mi,*Aynı zaman ekimin sonu eşimin kasımın 2 su benim doğum günüm bebeğimiz de ortasına denk gelir insallah
Eki Görüntüle 2589068 Eki Görüntüle 2589068Canım ne yaptın kan verdin mi,*
ben izmirde yaşıyorum 1 haftada sonuç çıkıyor sağlık ocaginda bence hastaneye git direk aynı gün sonucu alırsınEki Görüntüle 2589068 Eki Görüntüle 2589068
Yarın vericem canım sağlık ocağında
Aç tok farkediyomu burda o gün içinde mi çıkar sonra mi çıkar
Yok canım fark etmiyor, sağlık ocağında vereceksen sabah ver. Öğleden sonraya çıkıyor. Ama öğleden sonra verirsen sonraki güne çıkıyor.Eki Görüntüle 2589068 Eki Görüntüle 2589068
Yarın vericem canım sağlık ocağında
Aç tok farkediyomu burda o gün içinde mi çıkar sonra mi çıkar
Gayet iyi bence :) Hayırlı olsun bebişin.Kızlar yaptırdık sonuç 274 çıktı doktor evet gebelik var dedi hafta kadın doğumdan randevu alıp gidin dedi sizde değer normal mi Adetim 8 gün gecikti
Allah hayırlı uğurlu etsin canım :)Bende bir kasim annesi adayiyimm bugun hamile oldugumu ogrendim.. insallah hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriizz
Tesekkur edermAllah hayırlı uğurlu etsin canım :)