2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar lütfen yardım edin dün kan testi yaptırdım doktor hamilelik var dedi ana sanki değer çok az geldi gozume doktor gebelik var diye bende herkese söyledim sevinçten şimdide korkuyorum ya başka bisey olursa diye Eki Görüntüle 2590490
Endiselenme canim dollenme zamanina gore beta hcg degisirr. Ilerleyen zamanlarda artmazsa sikintili ama su an gayet iyi :) benimde adet gunume bi hafta var kan testinde 55 çıktı doktor normal dedi bidaha test yapim artisina bakalim dedi. Gebesin yani ilerleyen gunlerde daha cok artar

Endiselenme canim dollenme zamanina gore beta hcg degisirr. Ilerleyen zamanlarda artmazsa sikintili ama su an gayet iyi :) benimde adet gunume bi hafta var kan testinde 55 çıktı doktor normal dedi bidaha test yapim artisina bakalim dedi. Gebesin yani ilerleyen gunlerde daha cok artar
insallah öyleyimdir bilmiyorum bana çok dusuk geldi acaba mi dedim herkese de söyledik o heyecanla salı günü yine yaptiricam test Çarşamba’da doktoruma gidicem

insallah öyleyimdir bilmiyorum bana çok dusuk geldi acaba mi dedim herkese de söyledik o heyecanla salı günü yine yaptiricam test Çarşamba’da doktoruma gidicem
Oyle canim bida test yaptir tabi artisina bakilir takipte olucaz artik surekli. Ama hamilesin yani yeni bi gebeye gore degerin normal :)

Merhabalar beklenen adet tarihim 5 şubattı olmadım. 3 şubatta kan verdim. 0.235 çıktı. 7sinde idrar testi yaptım. Silik çıktı. 3 gün art arda yapınca koyulaştı. 12 şubatta 73.9 çıktı. 14 şubatta 135 çıktı. Ekim sonu mu olur kasım başı mı olur bilmiyorum ama bence geç döllenme oldu. Sizce kasım gibi mi olur?

Merhabalar beklenen adet tarihim 5 şubattı olmadım. 3 şubatta kan verdim. 0.235 çıktı. 7sinde idrar testi yaptım. Silik çıktı. 3 gün art arda yapınca koyulaştı. 12 şubatta 73.9 çıktı. 14 şubatta 135 çıktı. Ekim sonu mu olur kasım başı mı olur bilmiyorum ama bence geç döllenme oldu. Sizce kasım gibi mi olur?
Referans araligi 0-5.3 ne oluyor peki

Her halükarda Kasım oluyor :)

Kızlar Dr m bu ay yumurtamın catlamadıgını söyledi progestrona göre ama daha adetime 9 gün var ben böyle vajınamda agrı ve batma yasamadım ya ...progestronu düsük olup sonra gebe kalan varmı yada duyan benım progestron 7.60...dr.u aradım bugun pko var bende bide ondan olabilir yada simdi catlıyorsun ilişki degerlendir dedi..hiç böyle olmamıştım. Kasım annesi olmak istiyorum ben bu ay😩

Merhabalar benimde bat 26 Şubat belki bende 1 kasim annesi olabilirim 😄 midem çok yanıyor iştahsızlık var birde beyaz akıntı test yapmaya da erken bakalim sonuç ne olucak 😘 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

X