Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burada nasıl olmaaaam sat a göre 2 kasımda geliyor bebeğim. Bu ay olacak inşallah. Burada bekleyeyim.
Amin insallah. Sende durumlar ne?İnşallah canımmm inşallah gelecekler inanoyırum Rabbimin izni ile Allahım bizede nasp etsinn amiiinn
Amin insallah. Sende durumlar ne?
Kan için iyi sabretmissin canim. Ben catlatma ignesi oldum cuma günü beklemedeyim. Nedense bu ay çok umutluyum insallah hayal kirikligi olmaz.Gecikmem var 10.gün bugünn
Ama testler de netlik yok yarın sabah test yapıcam eğer yine ilk dk larda silik çizgi çıkarsa kana gidicem inşallah sende nedir durumlar
Kan için iyi sabretmissin canim. Ben catlatma ignesi oldum cuma günü beklemedeyim. Nedense bu ay çok umutluyum insallah hayal kirikligi olmaz.
Amin canım. İnsallah birbirimize dua ede ede olacak bu iş. Bi topik açtım orada da yazdık batları bekliyoruz.Evet canım geçen ay 9 gün gecikmeyle gittim özelde kan verdim eşim işten gelmişti yorgun olmasına rağmen bir umut gittik sonra negatif çıktı çok üzüldüm
Bu ayda annem sabret kızım hemen çıkmaz diye çok söyledi onu dinledim
İnşallah olmaz canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
Amin canım. İnsallah birbirimize dua ede ede olacak bu iş. Bi topik açtım orada da yazdık batları bekliyoruz.
Şubat ayi hamilelik planlayanlar. Tam link koyamadim. buradayız canım istersen gel.
Bat 21i benim bekliyorumHala daha hamile yok mu kızlar topicte :)
Evet hayırlı olsun hamilesin benceBenim 5 gün gecikti sizce hamilemiyim Eki Görüntüle 2588580
Gerçekten miiiEvet hayırlı olsun hamilesin bence
Evet hamilesin hayırlı olsun. bize de dua et sana katılalım.Benim 5 gün gecikti sizce hamilemiyim Eki Görüntüle 2588580
Kızlar bir yöntem denedim eğer kan testini öğrenip gerçekten hamileysem size mutlaka soylucem dua edinEvet hamilesin hayırlı olsun. bize de dua et sana katılalım.
%90 :) Bir kan versene canım bakalım ne durumda değerlerin. Muhtemelen baya yüksek çıkacak :)Gerçekten miii
AYnen bize de dua et :)Evet hamilesin hayırlı olsun. bize de dua et sana katılalım.
Ayy söyle lütfen bunu atıp gitme :Kızlar bir yöntem denedim eğer kan testini öğrenip gerçekten hamileysem size mutlaka soylucem dua edin
1 2 gün daha beklim sonra gidicem hala bir olmama korkusu var gibii%90 :) Bir kan versene canım bakalım ne durumda değerlerin. Muhtemelen baya yüksek çıkacak :)
AYnen bize de dua et :)