- 6 Haziran 2010
- 630
- 836
Bizde de 7 aydan sonra aynısı oldu. Birinci kaşığı verdikten sonra sabırsızlanan çocuk gitti kaşığa ağzını kitleyen çocuk geldi. Başta bizde de hiç belirti yoktu sadece damakları kaşınıyordu daha 1 hafta oldu alttan bir diş patlattı. Huysuzluk azaldı ama hala eskisi gibi yemiyor elimle verdiklerimi yiyor yalnızca kaşığı reddediyorMama ve emzirme dışında hiçbişey yediremiyorum asla ağzını açmıyo ki herşeye atılan yiyen bi bebekti diş diye düşünüyorum ama görünürde bişi yok çok huysuz iştahsız burnu da akıyo bu ara bebeklerde genel olarak bir rahatsızlık var sanırım
Bizimki bi kac gun surmustu sonra dis patladi dedigim gibi ama oyle inatci atedi olmamisti evet szinki 6.hastalik olabilirPazar aksamo başladı hala devam ediyor 6.hastalik diye düşünüyoruz yarın yine Dr gideceğiz . 3 saat sonunda ateşi hemen çıkıyor . Calpol bizde çok işe yaramıyor .
Diş yok ki ortalıkta beyaz yeri oluyor ya oda yok
İnşallah sağolun kızlar yarın bı Dr gideceğiz yine içim rahat etmiyor Dr dişten der inşallah
Ya evet 8.aydan sonra bütun bebeklerimiz rahatsizlanmiş herkeslere cok gecmis olsun.havadanmi sudanmi ust diş skntısımı bilemiyorum ama genel bir rahatsızlık var.bizimde burun akintimiz geniz akintimiz var.Ates yok.Aspiratorle tuzlu suyla surekli burnunu temizliyorum agliyor cok. ama rahatliyor sonrasinda.sicaktan cok terliyor gun icinde yapis yapis oluyoruz.degistiriyorum falan ama ne biliyim uşuttukmu neden burnumuz akiyor bilmiyorum.Ates yok şükür.inşallah cabucak atlatır hepsiMama ve emzirme dışında hiçbişey yediremiyorum asla ağzını açmıyo ki herşeye atılan yiyen bi bebekti diş diye düşünüyorum ama görünürde bişi yok çok huysuz iştahsız burnu da akıyo bu ara bebeklerde genel olarak bir rahatsızlık var sanırım
tam düşündüğüm gibi. gelmiş geçmiş olsun. termal çanta varsa iyi olur yolculuktaMerhaba kızlar şükür bitti ateş evet 6.ci hastalık tahmin ettiğimiz gibi bugün döküntü başladı Dr kontrol etti iki güne biseyi kalmaz dedi.Kızlar uzun yolda bebeklerinize ne yediriyorsunuz
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar şükür bitti ateş evet 6.ci hastalık tahmin ettiğimiz gibi bugün döküntü başladı Dr kontrol etti iki güne biseyi kalmaz dedi.Kızlar uzun yolda bebeklerinize ne yediriyorsunuz
Kızlar günaydın birsey sorucaktım instagramda böyle bir sayfa buldum karadut özü kabuzlıga iyi geliyormuş yorumları iyi ama İnstagram olduğu için güvenip alamadım kullanan var kumcu yada başka bir karadut özü benim oğlan ek gıdaya geçtiğimizden beri kabız
[/QUOTE
Ben direk kendisini yediriyorum uzun süreli kabızlık için bir dr a sorun bazen intoleransı olan yiyeceklerde yapıyor günkurusu kayısı erik ve bol su tavsiye edebilirim
tam düşündüğüm gibi. gelmiş geçmiş olsun. termal çanta varsa iyi olur yolculukta
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canim, beterinden korusun ins rabbimTeşekkürler kızlar
Yaaa demek ki diğerleri de ardından geliyor sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım yemeyince üzülmekte anneliğe dahil miçiğnemek acı veriyor dişler çıkarken ondan öle yapıyorlar. geçici bir dönem oluyor.
Sağol cnm . Bu kadar kötü olmamisti hiç rabbim kimseye yaşatmasın.Geçmiş olsun canim, beterinden korusun ins rabbim
Gecmis olsun canim ben bi haftalık tatilde herseyini termal çantaya koyup götürdüm yolda yoğurdunu çorbasını falan rahatlıkla yediMerhaba kızlar şükür bitti ateş evet 6.ci hastalık tahmin ettiğimiz gibi bugün döküntü başladı Dr kontrol etti iki güne biseyi kalmaz dedi.Kızlar uzun yolda bebeklerinize ne yediriyorsunuz
Ateş inatçı ise yada ilacın etkisi geçince hep yukseliyorsa götürmekte fayda var mesela kac kez Calpol veriyorsun günde her seferinde etkisi geçiyor ve ateş 38 bucuklara çıkıyorsa bi götür doktora yada çocuk acile idrar verin kulaklara boğaza bi baksın doktor dış etlerine de bakınca anliyorlarKızlar bana bir akıl verin ya düşmüyor ateşi 37-38.4 arası gidip geliyor geceden beri napim Dr gidelim normal mi diş yüzünden böyle olmasi
Canım gitmişsin belli olmuş ne olduğu ben konuya girince ilk eski msjdan başlıyor o yüzden görmedim çok geçmiş olsunMerhaba kızlar şükür bitti ateş evet 6.ci hastalık tahmin ettiğimiz gibi bugün döküntü başladı Dr kontrol etti iki güne biseyi kalmaz dedi.Kızlar uzun yolda bebeklerinize ne yediriyorsunuz
Ben kahvaltıda 1 gün kurursu kayısı ve yulaf haslıyorum 2 kendi yaptığım labne ceviz (cam rendede) ve keçi boynuzu pekmeziMerhaba kızlar
bayadır yoktum ıyısınızdır ınsallahh ek gıda sürecinde baya bir yoruldu2m.. bebegım alerjik ve ısım baya zor oluyor. Benım gibi bebegi alerjik olan varmı dertleşelimbir de sabah kahvaltısında keçi labne veren varmı ?? Aldım bugün mıgrostan ama kararsız kaldım labne verılırmı 8.5 aylık kızım.
buarada pütürlü hayattta yiyemıyor . Ne yapıcam bılmıyorum aşırı kusuyor . Halılar hep battı aşırı zayıf ay cok dolmusum neyse sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat
Maşallah ona canım aynen tehlikeler artıyor benimki de epeydir emekliyor dizleri ve ayağının destek aldığı yerler kızarıyor hep öyle emekleyince çorap da giydiremiyorum istemiyor artık tek kat kısa kol kısa bacak tulumla geziyor gece de yalnızca citcitli atlet üst açık yatıyorGünaydın kızlar, umarım herkeste her şey yolundadır. Bizim kız 4 5 gündür emeklemeye de başladı. ( 1.5 aydır komanda gibi sürünerek ilerliyordu) aynı şekilde 3 4 gündür tutunarak kalkmaya da başladı. Iyice hareketlendiler masallah. Gözümüzü ayırmaya gelmeyecek artık.
Size birşey sormak istiyorum. Havalar ısındıkça benim kızın su içme miktarı da arttı. Gündüz hemen hemen 100 ml den fazla ,gece de 150 ml e yakın içiyor. Sizin çocukların su içmesi nasıl?
Gecmiş olsun.Valla ben 8 saatlik yolda.Yanima aksamdan sebze corbasi yaptim sicakken kucuk bos kavanoza koyup agzini guzelce kapattim o sekilde 2-3 gun dolaptada bozulmadan kaldi gittigim yerde yemekler guzel olmasaydi yedirecektim gerek kalmadı.nolur nolmaz diye fazla yapmistim yolda 1 kavanoz yedirdim.1 kavanoz yogurt yapmistim onunda yarisini yedi.meyve bozulur diye hazir meyve kavonuz almistim hipptisanirim onu yedi.birde hurma verdim kabugunu soyup en yumusak olanlarindan.birde emzirdim tabi.gidincede yemekler guzeldi kendi yemeklerimizden verdim.Yaa ben artik herseyden yediriyorum alerjik olmayan birseyse ne biliyim kucuk kucuk bamyada veriyorum borulcede pilav köfte..bazen yiyor bazen yemiyor.Bizim yemeklerden tuzunu atmadan ayiriyorum bazende bizim yediklerimizden yiyor salcali tuzlu.biliyorum tuz 1 yaşından sonra ama ev dışandayız o yüzden cok tuzlu olmadiginda veriyorum mecburen.Evde olsaydik ben hala tatsiz tuzsuz sebze veriyor olurdum heraldeMerhaba kızlar şükür bitti ateş evet 6.ci hastalık tahmin ettiğimiz gibi bugün döküntü başladı Dr kontrol etti iki güne biseyi kalmaz dedi.Kızlar uzun yolda bebeklerinize ne yediriyorsunuz