2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Mama ve emzirme dışında hiçbişey yediremiyorum asla ağzını açmıyo ki herşeye atılan yiyen bi bebekti diş diye düşünüyorum ama görünürde bişi yok çok huysuz iştahsız burnu da akıyo bu ara bebeklerde genel olarak bir rahatsızlık var sanırım

Bizde de 7 aydan sonra aynısı oldu. Birinci kaşığı verdikten sonra sabırsızlanan çocuk gitti kaşığa ağzını kitleyen çocuk geldi. Başta bizde de hiç belirti yoktu sadece damakları kaşınıyordu daha 1 hafta oldu alttan bir diş patlattı. Huysuzluk azaldı ama hala eskisi gibi yemiyor elimle verdiklerimi yiyor yalnızca kaşığı reddediyor

Bizimki bi kac gun surmustu sonra dis patladi dedigim gibi ama oyle inatci atedi olmamisti evet szinki 6.hastalik olabilir

Ya evet 8.aydan sonra bütun bebeklerimiz rahatsizlanmiş herkeslere cok gecmis olsun.havadanmi sudanmi ust diş skntısımı bilemiyorum ama genel bir rahatsızlık var.bizimde burun akintimiz geniz akintimiz var.Ates yok.Aspiratorle tuzlu suyla surekli burnunu temizliyorum agliyor cok. ama rahatliyor sonrasinda.sicaktan cok terliyor gun icinde yapis yapis oluyoruz.degistiriyorum falan ama ne biliyim uşuttukmu neden burnumuz akiyor bilmiyorum.Ates yok şükür.inşallah cabucak atlatır hepsi

Kızlar günaydın birsey sorucaktım instagramda böyle bir sayfa buldum karadut özü kabuzlıga iyi geliyormuş yorumları iyi ama İnstagram olduğu için güvenip alamadım kullanan var kumcu yada başka bir karadut özü benim oğlan ek gıdaya geçtiğimizden beri kabız

Eklentiler

• 950D747A-980A-4B8B-BE69-DD70FF0BC85E.png
    507,1 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba kızlar şükür bitti ateş evet 6.ci hastalık tahmin ettiğimiz gibi bugün döküntü başladı Dr kontrol etti iki güne biseyi kalmaz dedi. Kızlar uzun yolda bebeklerinize ne yediriyorsunuz
tam düşündüğüm gibi. gelmiş geçmiş olsun. termal çanta varsa iyi olur yolculukta

Merhaba kızlar şükür bitti ateş evet 6.ci hastalık tahmin ettiğimiz gibi bugün döküntü başladı Dr kontrol etti iki güne biseyi kalmaz dedi. Kızlar uzun yolda bebeklerinize ne yediriyorsunuz
Gecmis olsun canim ben bi haftalık tatilde herseyini termal çantaya koyup götürdüm yolda yoğurdunu çorbasını falan rahatlıkla yedi

Kızlar bana bir akıl verin ya düşmüyor ateşi 37-38.4 arası gidip geliyor geceden beri napim Dr gidelim normal mi diş yüzünden böyle olmasi
Ateş inatçı ise yada ilacın etkisi geçince hep yukseliyorsa götürmekte fayda var mesela kac kez Calpol veriyorsun günde her seferinde etkisi geçiyor ve ateş 38 bucuklara çıkıyorsa bi götür doktora yada çocuk acile idrar verin kulaklara boğaza bi baksın doktor dış etlerine de bakınca anliyorlar

Canım gitmişsin belli olmuş ne olduğu ben konuya girince ilk eski msjdan başlıyor o yüzden görmedim çok geçmiş olsun

Ben kahvaltıda 1 gün kurursu kayısı ve yulaf haslıyorum 2 kendi yaptığım labne ceviz (cam rendede) ve keçi boynuzu pekmezi
3 haşlanmış yumurta sarısı zeytinyağı gezdiriyorum 4 eline de salatalık veriyorum
Her gun qyni malesef her seferinde birini daha cok yiyor.

Günaydın kızlar, umarım herkeste her şey yolundadır. Bizim kız 4 5 gündür emeklemeye de başladı. ( 1.5 aydır komanda gibi sürünerek ilerliyordu) aynı şekilde 3 4 gündür tutunarak kalkmaya da başladı. Iyice hareketlendiler masallah. Gözümüzü ayırmaya gelmeyecek artık.
Size birşey sormak istiyorum. Havalar ısındıkça benim kızın su içme miktarı da arttı. Gündüz hemen hemen 100 ml den fazla ,gece de 150 ml e yakın içiyor. Sizin çocukların su içmesi nasıl?

Maşallah ona canım aynen tehlikeler artıyor benimki de epeydir emekliyor dizleri ve ayağının destek aldığı yerler kızarıyor hep öyle emekleyince çorap da giydiremiyorum istemiyor artık tek kat kısa kol kısa bacak tulumla geziyor gece de yalnızca citcitli atlet üst açık yatıyor
Dün gündüz oynatırken ellerini bıraktım öylece durdu yalnız başına korkmasın diye tekrar denemedim
Ayakta tutunmayı da seviyor minik minik ilerliyor tutunup sonra hop poponun üstüne oturuyor
Suyu da gündüz bizimki dediğin kadar içiyor 100 ml falan gece de yeni yeni veriyorum istemese de bi teklif ediyorum ne içerse halen çok emzirdigim için bazen emip uyuyor su felan istemiyor

Gecmiş olsun.Valla ben 8 saatlik yolda.Yanima aksamdan sebze corbasi yaptim sicakken kucuk bos kavanoza koyup agzini guzelce kapattim o sekilde 2-3 gun dolaptada bozulmadan kaldi gittigim yerde yemekler guzel olmasaydi yedirecektim gerek kalmadı.nolur nolmaz diye fazla yapmistim yolda 1 kavanoz yedirdim.1 kavanoz yogurt yapmistim onunda yarisini yedi.meyve bozulur diye hazir meyve kavonuz almistim hipptisanirim onu yedi.birde hurma verdim kabugunu soyup en yumusak olanlarindan.birde emzirdim tabi.gidincede yemekler guzeldi kendi yemeklerimizden verdim.Yaa ben artik herseyden yediriyorum alerjik olmayan birseyse ne biliyim kucuk kucuk bamyada veriyorum borulcede pilav köfte..bazen yiyor bazen yemiyor.Bizim yemeklerden tuzunu atmadan ayiriyorum bazende bizim yediklerimizden yiyor salcali tuzlu.biliyorum tuz 1 yaşından sonra ama ev dışandayız o yüzden cok tuzlu olmadiginda veriyorum mecburen.Evde olsaydik ben hala tatsiz tuzsuz sebze veriyor olurdum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…