2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaa ben su vermeyi unutmusum dün yavrum nasıl susamış lıkır lıkır 1 su biberonu bitirdi.unuttum dedigim ara ara veriyoruzya bi ara unutmusum işte.Benim bebegimde 8 ay 1 haftalik.Oturunca devriliyor hala.Emiklemiyor yere koydugumda agliyor.Elinden tutup surekli yürüt istiyor.Sizinki birandami emekledi.Nebiliyim dönmüyorda.uyurken donuyor ama.Sürekli kucakta gerci hic firsat vermiyoruz sanırım.konusmada yok hala.Varmi bizim gibi emekleyemeyen desteksiz oturamayan.Birandami yapacak acaba.Yani cok sıkılıyor yerde emiklemiyorsun yuvarlansin en azindan istiyorum ama

Benimki yuvarlanıyor ama emekleme yok oturuyor ama bi süre sonra pıt düşüyor :) hep ayakta durmak istiyor oturmayı sevmiyor

Canim her çocuğun gelişimi farklıdır. Hiç kafana takma bunları . Ama çocuğa da ortam sunmak lazım bence. Hep kucakta olan bebek nasıl yiz üstü dursun emeklesin dimi annesi :)

Bende yemeklerimizden veriyorum canım çok tuzlu baharatlı yemek yapmam o yüzden herşeyin tadına bakıyor
Canım benim yeğenim 9 aylık olunca desteksiz oturmaya başladı ve hiç emeklemeden yürüdü 11 aylıkken. Heralde cani istemiyordu yapamamak değil de seninki de öyle ise

Merhaba arkadaşlar biz de dün gittik kontrole. 9 ay olmasına 10 gün var o yüzden kızamık aşısını olmadık, ay sonunda olacağız.
Kilomuz 9.650 olmuş boyumuzda 75 cm gayet iyi dedi doktorumuz. 20 gün önce ilk dişimiz çıkmıştı ve emeklemeye başlamıştık. Artık ayakta durmaya ve destekle birkaç adım atmaya başlaması gerekiyormuş.
Günde bir ceviz yada dört tane fındık çorbasına, meyvesine yada yogurduna katarak vermeye başlayın.
Çok az yemeklerine tuz ekleyip verin beyin gelişimi için gerekli dedi.
Bizden haberler böyle...

200cc üzerinde bizimde. çok içiyor

bizde 26sında tam 9aylık olacağız. emekleme son hız. şimdi ayağa kalkıyor tutunup yan yan gitmeye çalışıyor.
dün bizim de kontol vardı 4diş geliyor dedi doktor. 1tane çıkmıştı zaten. 10.300gr 74cm şu an. hareketi arttığı için eskisi kadar kilo almaz artık.

gelişimler her çocukta farklıdır. ama mutlaka ona fırsat vermelisiniz. kucak işini bırakmanızı öneririm duruyorsa. sürekli yerde olursa çok daha hızlı ilerliyorlar. yerde beraber oyunlar oynayın. konuşma bizde de yok. 9ayımıza yaklaştık.

Kızlar merhaba.
Benim bebeğim artık emmiyir gibi
Zorla veriyorum istemiyor
Birde dış cikaramdik hala.
Çok ağlıyor uyku yok yine.
Sabah akşam mızmız.
Yemekleri kafama göre veriyorum açıkçası bir kuralım yok
En sevdiği balkabağı.
Su hiç içmiyor hiç.
Zorla veriyorum.
Tatlı şeyleri seviyor.
Dış olayı mahvetti hep elimi agzina alıyor.
Dönüyor yuvarlanıyor amma emekleme yok
Vücudu hep ileriye atmak istiyor tabi basaramiyor.
Doktora son kontrole gitmedim.
Yarın 8 aylık olacak.
Çok ağlamaya meyilli.uyku düzeni oluşturmadim
Gece emmemesine rağmen siksik uyanıyor.
Ve niye emmiyor anlamadım.

_seastar_ sizden de tam kan sayımı istediler mi? Bu ay yapılması gerekiyor diye kan aldılar ama sonuçlar çıkmış şimdi baktım düşük ve yüksek çıkanlar var.

emmesi azaldıysa su içmesi lazım mutlaka. hele ki bu havalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…