- 26 Ekim 2019
- 518
- 550
Nasıl oldu bebeğin merak ettimVeriyoruz cnm sürekli yukseliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldu bebeğin merak ettimVeriyoruz cnm sürekli yukseliyor
Doktora götürdük cnm bugün düşmedi ateşi idrar tahlili yaptı temiz çıktı . Dış e baktı var ama gelmesi bir ay sürer dedi . Ateşini düşürdüler . Eve döndük 3 saate bir calpol dolven dönüşümlü verecegimNasıl oldu bebeğin merak ettim
Dis cikardigi icin ve atak donemi olabilirKızlar merhaba kızımın iki tane pirinci göründü şükür çıktı tamamen. Kızım daha önceden yediği pütürlü çorbayı ağzından çıkarıyo şimdi çok üzülüyorum önceden çok güzel yiyordu yani şimdi ne versem ağzından çıkarıyo
Allah yardımcı olsun diş çıkardıkları dönemde bağışıklık da düşüyor inşaallah çabucak atlatırDoktora götürdük cnm bugün düşmedi ateşi idrar tahlili yaptı temiz çıktı . Dış e baktı var ama gelmesi bir ay sürer dedi . Ateşini düşürdüler . Eve döndük 3 saate bir calpol dolven dönüşümlü verecegim
3-4gün yüksek ateş sonrasında ciltte döküntü olursa panikleme. 6.hastalık salgını var bu ara. o olabilir.Doktora götürdük cnm bugün düşmedi ateşi idrar tahlili yaptı temiz çıktı . Dış e baktı var ama gelmesi bir ay sürer dedi . Ateşini düşürdüler . Eve döndük 3 saate bir calpol dolven dönüşümlü verecegim
çiğnemek acı veriyor dişler çıkarken ondan öle yapıyorlar. geçici bir dönem oluyor.Kızlar merhaba kızımın iki tane pirinci göründü şükür çıktı tamamen. Kızım daha önceden yediği pütürlü çorbayı ağzından çıkarıyo şimdi çok üzülüyorum önceden çok güzel yiyordu yani şimdi ne versem ağzından çıkarıyo
Bunu bende duydum ama döküntü yok şuan hatta covid mi oldu diye düşündük . Bizde bir belirti yok . Ateşi sürekli yukseliyor ilaç vermeyince3-4gün yüksek ateş sonrasında ciltte döküntü olursa panikleme. 6.hastalık salgını var bu ara. o olabilir.
Geçmiş olsun canım siZde var mı birseySelam kızlar . Allah kimseye yaşatmasın yine 39 çıktı zor düşürdüm kustu hep bu neymiş böyle delirecegim
Selam ya kusma bana enfeksiyonu düşündürttü kan a bakmışmıylardı canım bir de 2 gün oldu di mi ateş kulak da var mı bişeySelam kızlar . Allah kimseye yaşatmasın yine 39 çıktı zor düşürdüm kustu hep bu neymiş böyle delirecegim
Bizim dr 3 günü geçen yüksek ateşte covid testi isteriz demiştiBunu bende duydum ama döküntü yok şuan hatta covid mi oldu diye düşündük . Bizde bir belirti yok . Ateşi sürekli yukseliyor ilaç vermeyince
Bir de bol su içir ve emzirme tabi. Ama içsin bol bol suluğu doldur ver taze meyve suyu falan sık daha çok sıvı beslensin kuzucukSelam kızlar . Allah kimseye yaşatmasın yine 39 çıktı zor düşürdüm kustu hep bu neymiş böyle delirecegim
Sağ cnm bizde bişe yokGeçmiş olsun canım siZde var mı birsey
Kana bakmadilar .6 . Hastalık gibi geldi bana şuan ateşi düştü .döküntü olsa içim rahatlayackSelam ya kusma bana enfeksiyonu düşündürttü kan a bakmışmıylardı canım bir de 2 gün oldu di mi ateş kulak da var mı bişey
Bizim dr 3 günü geçen yüksek ateşte covid testi isteriz demişti
Boğazında bişe göremedi Dr o yüzden covid den supelenmedi.Bir de bol su içir ve emzirme tabi. Ama içsin bol bol suluğu doldur ver taze meyve suyu falan sık daha çok sıvı beslensin kuzucuk
Bizde oyleydik gecer canim bi kac gun durmustu buzede 4 saat arayla dönusumlu verin demisti covuk hastanesi ama kendi foktorumuz dolveni onermedi agir gelirmis bobreklerine o yuzden kesip calpole ddvam etmistik atedi bi duserdi bi cikardi ilik dus aldirirdikSelam kızlar . Allah kimseye yaşatmasın yine 39 çıktı zor düşürdüm kustu hep bu neymiş böyle delirecegim
Covid degildir troidine bakıldı idrar tahlili yapildi akciger filmi cekildi hic bisey cikmamisti biz dişe bağlamistik bi kac gun sonra disler patladiBizde oyleydik gecer canim bi kac gun durmustu buzede 4 saat arayla dönusumlu verin demisti covuk hastanesi ama kendi foktorumuz dolveni onermedi agir gelirmis bobreklerine o yuzden kesip calpole ddvam etmistik atedi bi duserdi bi cikardi ilik dus aldirirdik
Belki de diştendir canım geçicek inşaallahSağ cnm bizde bişe yok
Kana bakmadilar .6 . Hastalık gibi geldi bana şuan ateşi düştü .döküntü olsa içim rahatlayack
Boğazında bişe göremedi Dr o yüzden covid den supelenmedi.
Sürekli emziriyorum .suda veriyorum .bitik durumdayım
Pazar aksamo başladı hala devam ediyor 6.hastalik diye düşünüyoruz yarın yine Dr gideceğiz . 3 saat sonunda ateşi hemen çıkıyor . Calpol bizde çok işe yaramıyor .Bizde oyleydik gecer canim bi kac gun durmustu buzede 4 saat arayla dönusumlu verin demisti covuk hastanesi ama kendi foktorumuz dolveni onermedi agir gelirmis bobreklerine o yuzden kesip calpole ddvam etmistik atedi bi duserdi bi cikardi ilik dus aldirirdik
Diş yok ki ortalıkta beyaz yeri oluyor ya oda yokCovid degildir troidine bakıldı idrar tahlili yapildi akciger filmi cekildi hic bisey cikmamisti biz dişe bağlamistik bi kac gun sonra disler patladi
İnşallah sağolun kızlar yarın bı Dr gideceğiz yine içim rahat etmiyor Dr dişten der inşallahBelki de diştendir canım geçicek inşaallah
diş o ladar inatçı ve yüksek ateş yapmaz. çok büyük ihtimal 6.hastalık.calpol trk başına yetmiyor zaten. dolven bulundurun evde kesinliklePazar aksamo başladı hala devam ediyor 6.hastalik diye düşünüyoruz yarın yine Dr gideceğiz . 3 saat sonunda ateşi hemen çıkıyor . Calpol bizde çok işe yaramıyor .
Diş yok ki ortalıkta beyaz yeri oluyor ya oda yok
İnşallah sağolun kızlar yarın bı Dr gideceğiz yine içim rahat etmiyor Dr dişten der inşallah
Var şuan veriyorum 3saatte birdiş o ladar inatçı ve yüksek ateş yapmaz. çok büyük ihtimal 6.hastalık.calpol trk başına yetmiyor zaten. dolven bulundurun evde kesinlikle