- 12 Şubat 2020
- 714
- 1.124
- 39
Yaa ben su vermeyi unutmusum dün yavrum nasıl susamış lıkır lıkır 1 su biberonu bitirdi.unuttum dedigim ara ara veriyoruzya bi ara unutmusum işte.Benim bebegimde 8 ay 1 haftalik.Oturunca devriliyor hala.Emiklemiyor yere koydugumda agliyor.Elinden tutup surekli yürüt istiyor.Sizinki birandami emekledi.Nebiliyim dönmüyorda.uyurken donuyor ama.Sürekli kucakta gerci hic firsat vermiyoruz sanırım.konusmada yok hala.Varmi bizim gibi emekleyemeyen desteksiz oturamayan.Birandami yapacak acaba.Yani cok sıkılıyor yerde emiklemiyorsun yuvarlansin en azindan istiyorum amaGünaydın kızlar, umarım herkeste her şey yolundadır. Bizim kız 4 5 gündür emeklemeye de başladı. ( 1.5 aydır komanda gibi sürünerek ilerliyordu) aynı şekilde 3 4 gündür tutunarak kalkmaya da başladı. Iyice hareketlendiler masallah. Gözümüzü ayırmaya gelmeyecek artık.
Size birşey sormak istiyorum. Havalar ısındıkça benim kızın su içme miktarı da arttı. Gündüz hemen hemen 100 ml den fazla ,gece de 150 ml e yakın içiyor. Sizin çocukların su içmesi nasıl?