- 26 Ekim 2019
- 518
- 550
Merhaba bizim de yeni yapıldı kan testi hemoglobin ve ferritin artı demir bağlama kapasitesi ve depolar b12 kalsiyum fosfor vs hepsine bakıldı demir depolar biraz düşük olsa da gayet iyi çıktı ben kızımda da şimdi oğlumda da hiç kullanmadımdemir nasıl? ben kanı değil de demiri merak ediyorum daha çok
Evet ferritin önemli gayet iyi o zaman sizin de maşaallahDemir hangisi ferritin mi hepsi normal aralıklar içinde çıkmış dedi doktor kanı da 12 dedi bende sormadım
Aynen ya sürekli şu teklif ediyorum her fırsatta uzatiyorum agzina suyu yine de cıs renginde koyuluk vardı bugün sık sık veriyorunsulukla içmiyorsa biberonla ver. ya da kaşıkla. şu havalarda su çok önemli çok su kaybediyorlar çünkü
benim oğlanın bezinde de birkaç gün pembelik oldu. çok da terliyor. geceleri falan uyuyamıyor sıcaktan suya abanıyor o zaman. 30cclik minik biberonu var onu doldurup doldurup veriyoruzAynen ya sürekli şu teklif ediyorum her fırsatta uzatiyorum agzina suyu yine de cıs renginde koyuluk vardı bugün sık sık veriyorun
Anladım teşekkür ederim.yok yaşında yaptırıyor bizim doktor. ama asm de ebe 9.ayda yaparız demişti. bilmiyorum yaptırırmıyım haftaya aşımız var.
Ne güzel maşallah.Bizden aldılar hemoglobin bakıldı 12.0 çıkmış güzel dedi doktor kan damlasına koruyucu 4 damla şeklinde devam et dedi
Yumurta yi herşeyi ile yemeli demiştin ya sen 9. Aya kadar bende pankek ile başladım şimdi yağda ve haşlanmış yumurta nin sarısı beyazı hep karışık yiyoryok yaşında yaptırıyor bizim doktor. ama asm de ebe 9.ayda yaparız demişti. bilmiyorum yaptırırmıyım haftaya aşımız var.
Benim oglumda cok terliyor ondan heraldebezinde cok şis olmuyor.Biz ne icersek yersek uzaniyor.limonata ihlamur kızılcık serbeti su bol bol istedigi kadar iciriyprum ev yapimi icinde seker var ama olsun havalar cok sıcak kendim icerken cocuga vermesem olmaz.sulugunu görünce ööö diye ses cikariyor içcem diyor yani.lıkır lıkır iciyor.benim oğlanın bezinde de birkaç gün pembelik oldu. çok da terliyor. geceleri falan uyuyamıyor sıcaktan suya abanıyor o zaman. 30cclik minik biberonu var onu doldurup doldurup veriyoruz
Benimki lıkır lıkır su limonata kızılcık serbeti ihlamur herseyi iciyorGünaydın kızlar, umarım herkeste her şey yolundadır. Bizim kız 4 5 gündür emeklemeye de başladı. ( 1.5 aydır komanda gibi sürünerek ilerliyordu) aynı şekilde 3 4 gündür tutunarak kalkmaya da başladı. Iyice hareketlendiler masallah. Gözümüzü ayırmaya gelmeyecek artık.
Size birşey sormak istiyorum. Havalar ısındıkça benim kızın su içme miktarı da arttı. Gündüz hemen hemen 100 ml den fazla ,gece de 150 ml e yakın içiyor. Sizin çocukların su içmesi nasıl?
Menenjit hangi ayda oluyorMerhaba Arkadaşlar iyi bayramlar öncelikle. Birşey sormak istiyorum. Menenjit aşısını yaptirmadim henüz. Yaptırmayı düşünüyorum. Hastanede mi yaptırıyoruz yoksa aile sağlığında ücretli yaptırabiliyor miyiz. Rotayı biz eczaneden alıp aile sağlığında yaptormistikda menenjit de o şekilde mi die merak ettim. Cevap vririseniz sevinirim.
değişiyor. her doktorun uygulaması farklı. biz mesela 12.ayda tek doz olacağız. sonrakü dozları o zaman planlayacağızMenenjit hangi ayda oluyor
asmdeki ebeye sormak lazım. bizim asm yapmıyordu özel aşı diye. ama yapan yerler de oluyor. kendi doktorumuz hastanede yapacak bizimMerhaba Arkadaşlar iyi bayramlar öncelikle. Birşey sormak istiyorum. Menenjit aşısını yaptirmadim henüz. Yaptırmayı düşünüyorum. Hastanede mi yaptırıyoruz yoksa aile sağlığında ücretli yaptırabiliyor miyiz. Rotayı biz eczaneden alıp aile sağlığında yaptormistikda menenjit de o şekilde mi die merak ettim. Cevap vririseniz sevinirim.
Hmm ben özel asi hiç vurdurmadim daha.değişiyor. her doktorun uygulaması farklı. biz mesela 12.ayda tek doz olacağız. sonrakü dozları o zaman planlayacağız
Çok teşekkür ederim. Bayramdan sonra doktor ile iletişime geceyim olese.asmdeki ebeye sormak lazım. bizim asm yapmıyordu özel aşı diye. ama yapan yerler de oluyor. kendi doktorumuz hastanede yapacak bizim
Bizim doktorumuz 7,9,13,21. Aylarda önerdi. Ilk dozu yaptırdık, kendisi yaptı.Menenjit hangi ayda oluyor
Rota da mi yaptırmadınız ?Hmm ben özel asi hiç vurdurmadim daha.
Menenjit doktor önermişti.