2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim labneyi ben 6 aylıktan beri veriyorum, 8 Ay i bitirdi. Bi kaç kez kendim yaptım ama evdeki daha çabuk bozuluyor. Organik labne falan alıyorum.

Bebeğinizin kilosu kaç olmuş öğrenebilir miyim acaba, bizim doğum kiloları birbirine yakın da merak ettim
7750 gr oldu canim, yavaş ilerliyor bizimki, çok şükür sağlığı yerinde bi sıkıntısı yok, sizinki ne kadar oldu ? Tam ne kadarlık şimdi

7750 gr oldu canim, yavaş ilerliyor bizimki, çok şükür sağlığı yerinde bi sıkıntısı yok, sizinki ne kadar oldu ? Tam ne kadarlık şimdi
Şuan 8 ay 11 günlük, 6 aylıktan beri sağlık ocağına gidip tartmadık ama evde tartıyoruz 7 buçuk kilo geliyo, tabi evdeki tartı hassas olmayınca yaklaşık olarak bu kiloda yani, bizim de bi sağlık sorunu yok çok şükür, yavaş yavaş büyüyolar buna şükür

Çok şükür canım benzer kiloda imisler, aman sağlık sorunları olmasin da . Ben de 4 aydır evde tartıyordum, dr la hemen hemen aynı imis 50 gr fark etti:)

Kızlar merhaba.Bebegim sanırım nezle oldu seffaf bir burun akintisi var ve surekli hapşiriyor.ne yapsam.geniz akintisida var gibi uyurkenaşiri huzursuz.yani bunlar süt alerjisinin belirtisi degildir dimi.kendi yedigimiz inek peyniri ve yogurdundan verdim 2 gundur ondanmı oldu acaba

yiyecek alerjisi o şekilde olmaz. soğuk algınlığıdır. hafif dik pozisyonda yatır. mutlaka burnu açık olsun. sık sık temizle.

Selam kızlar bebeğimin atesi var huzursuzdu zaten .şuan 37.2 koltuk altı üstünde atleti bıraktım duş aldırdım kaka yaptı baya . diş tendir inşallah ya salyasida fazlaydı dört gündür . İşin tuhafı kaka ishal gibi değil köyü yapıyor Bayadır.

Bende öyle yapıcam artık hergün daraldım valla
Birde bu sralar iştah yok ne yapıcam bilmiyorum

Kızlar bana bir akıl verin ya düşmüyor ateşi 37-38.4 arası gidip geliyor geceden beri napim Dr gidelim normal mi diş yüzünden böyle olmasi

Kızlar bana bir akıl verin ya düşmüyor ateşi 37-38.4 arası gidip geliyor geceden beri napim Dr gidelim normal mi diş yüzünden böyle olmasi
Bizim de öyle öğlen başladı en fazla 37.6 oldu calpol verdik dr la görüşerek idrar tahlili kulaklar son kontrolde yapılmıştı alt iki diş çıktı baya ortalara geldi acaba üstler mi geliyor bilemedim ama bizim abla hastaydı ondan geçmiş olabilir şu an tetikteyiz bakalım inşaallah yükselmez

Bence dr a da danışmakta fayda var idrar kan kulaklar vs. Diş genelde 38 i geçmiyor bizim halsizlikde var başını koyacak yer arıyor ama dalamıyor

Bizimde damaklar kabarık ama hala görünürde diş yok bugün sabahtannberi burun akıntısı var ateşide arada çıkıyo dolven verdim emzirme ve biberon mama dışında hiçbir şey yemiyo iştahta yok ki çok güzel yerdi herşeyden geçen gün klima açıktı acaba ondan mı yoksa diş mi ikisi birdenmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…