Canim labneyi ben 6 aylıktan beri veriyorum, 8 Ay i bitirdi. Bi kaç kez kendim yaptım ama evdeki daha çabuk bozuluyor. Organik labne falan alıyorum.Merhaba kızlar
bayadır yoktum ıyısınızdır ınsallahh ek gıda sürecinde baya bir yoruldum.. bebegım alerjik ve ısım baya zor oluyor. Benım gibi bebegi alerjik olan varmı dertleşelimbir de sabah kahvaltısında keçi labne veren varmı ?? Aldım bugün mıgrostan ama kararsız kaldım labne verılırmı 8.5 aylık kızım.
buarada pütürlü hayattta yiyemıyor . Ne yapıcam bılmıyorum aşırı kusuyor . Halılar hep battı aşırı zayıf ay cok dolmusum neyse sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat
7750 gr oldu canim, yavaş ilerliyor bizimki, çok şükür sağlığı yerinde bi sıkıntısı yok, sizinki ne kadar oldu ? Tam ne kadarlık şimdiBebeğinizin kilosu kaç olmuş öğrenebilir miyim acaba, bizim doğum kiloları birbirine yakın da merak ettim
Şuan 8 ay 11 günlük, 6 aylıktan beri sağlık ocağına gidip tartmadık ama evde tartıyoruz 7 buçuk kilo geliyo, tabi evdeki tartı hassas olmayınca yaklaşık olarak bu kiloda yani, bizim de bi sağlık sorunu yok çok şükür, yavaş yavaş büyüyolar buna şükür7750 gr oldu canim, yavaş ilerliyor bizimki, çok şükür sağlığı yerinde bi sıkıntısı yok, sizinki ne kadar oldu ? Tam ne kadarlık şimdi
Çok şükür canım benzer kiloda imisler, aman sağlık sorunları olmasin da . Ben de 4 aydır evde tartıyordum, dr la hemen hemen aynı imis 50 gr fark etti:)Şuan 8 ay 11 günlük, 6 aylıktan beri sağlık ocağına gidip tartmadık ama evde tartıyoruz 7 buçuk kilo geliyo, tabi evdeki tartı hassas olmayınca yaklaşık olarak bu kiloda yani, bizim de bi sağlık sorunu yok çok şükür, yavaş yavaş büyüyolar buna şükür
Maşallah canim darısı başımiza, bizim dr geçen hafta 2 aya ancak çıkar daha gözüken bisi yok dedi ama bakalimbizim ilk dişimiz geldi
yiyecek alerjisi o şekilde olmaz. soğuk algınlığıdır. hafif dik pozisyonda yatır. mutlaka burnu açık olsun. sık sık temizle.Kızlar merhaba.Bebegim sanırım nezle oldu seffaf bir burun akintisi var ve surekli hapşiriyor.ne yapsam.geniz akintisida var gibi uyurkenaşiri huzursuz.yani bunlar süt alerjisinin belirtisi degildir dimi.kendi yedigimiz inek peyniri ve yogurdundan verdim 2 gundur ondanmı oldu acaba
yiyecek alerjisi o şekilde olmaz. soğuk algınlığıdır. hafif dik pozisyonda yatır. mutlaka burnu açık olsun. sık sık temizle.
Bende öyle yapıcam artık hergün daraldım vallaCanim ben çorbaları çoğu zaman 2 günlük yapiyorum, tarhana vs leri günlük yapiyorum, diğer şekilde yapıyorum yarısını sıcakken kavanoza koyuyorum, ertesi gün sıcak suya oturtup ısıtıp veriyorum.
Bizim de öyle öğlen başladı en fazla 37.6 oldu calpol verdik dr la görüşerek idrar tahlili kulaklar son kontrolde yapılmıştı alt iki diş çıktı baya ortalara geldi acaba üstler mi geliyor bilemedim ama bizim abla hastaydı ondan geçmiş olabilir şu an tetikteyiz bakalım inşaallah yükselmezKızlar bana bir akıl verin ya düşmüyor ateşi 37-38.4 arası gidip geliyor geceden beri napim Dr gidelim normal mi diş yüzünden böyle olmasi
Bence dr a da danışmakta fayda var idrar kan kulaklar vs. Diş genelde 38 i geçmiyor bizim halsizlikde var başını koyacak yer arıyor ama dalamıyorKızlar bana bir akıl verin ya düşmüyor ateşi 37-38.4 arası gidip geliyor geceden beri napim Dr gidelim normal mi diş yüzünden böyle olmasi
Halsizlik huysuzluk huzursuzluk hep var idrarı normal renk .Bence dr a da danışmakta fayda var idrar kan kulaklar vs. Diş genelde 38 i geçmiyor bizim halsizlikde var başını koyacak yer arıyor ama dalamıyor
dönüşümlü calpol dolven verebilirsin ya da paranox s fitilKızlar bana bir akıl verin ya düşmüyor ateşi 37-38.4 arası gidip geliyor geceden beri napim Dr gidelim normal mi diş yüzünden böyle olmasi
Veriyoruz cnm sürekli yukseliyordönüşümlü calpol dolven verebilirsin ya da paranox s fitil
Veriyoruz cnm sürekli yukseliyor
[/QUO
Bizimki hasta burnu tıkandı mesela, gribal bişey de olabilir sizinki de bu ara çok var yaz gribi. Geniz akıntısı da var viral bişey grip değilse de. Ilık duş ve 6 saatte bir calpol verdik odayı da klimayla serinlettik bakalım şifa bulur inşaallah yavrular
Bizim gibi olmussunuz distendirVeriyoruz cnm sürekli yukseliyor