2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar merhaba kızımın iki tane pirinci göründü şükür çıktı tamamen. Kızım daha önceden yediği pütürlü çorbayı ağzından çıkarıyo şimdi çok üzülüyorum önceden çok güzel yiyordu yani şimdi ne versem ağzından çıkarıyo

Nasıl oldu bebeğin merak ettim
Doktora götürdük cnm bugün düşmedi ateşi idrar tahlili yaptı temiz çıktı . Dış e baktı var ama gelmesi bir ay sürer dedi . Ateşini düşürdüler . Eve döndük 3 saate bir calpol dolven dönüşümlü verecegim

Dis cikardigi icin ve atak donemi olabilir

Allah yardımcı olsun diş çıkardıkları dönemde bağışıklık da düşüyor inşaallah çabucak atlatır

3-4gün yüksek ateş sonrasında ciltte döküntü olursa panikleme. 6.hastalık salgını var bu ara. o olabilir.

çiğnemek acı veriyor dişler çıkarken ondan öle yapıyorlar. geçici bir dönem oluyor.

3-4gün yüksek ateş sonrasında ciltte döküntü olursa panikleme. 6.hastalık salgını var bu ara. o olabilir.
Bunu bende duydum ama döküntü yok şuan hatta covid mi oldu diye düşündük . Bizde bir belirti yok . Ateşi sürekli yukseliyor ilaç vermeyince

Selam kızlar . Allah kimseye yaşatmasın yine 39 çıktı zor düşürdüm kustu hep bu neymiş böyle delirecegim

Geçmiş olsun canım siZde var mı birsey
Sağ cnm bizde bişe yok
Selam ya kusma bana enfeksiyonu düşündürttü kan a bakmışmıylardı canım bir de 2 gün oldu di mi ateş kulak da var mı bişey
Kana bakmadilar .6 . Hastalık gibi geldi bana şuan ateşi düştü .döküntü olsa içim rahatlayack
Bizim dr 3 günü geçen yüksek ateşte covid testi isteriz demişti
Bir de bol su içir ve emzirme tabi. Ama içsin bol bol suluğu doldur ver taze meyve suyu falan sık daha çok sıvı beslensin kuzucuk
Boğazında bişe göremedi Dr o yüzden covid den supelenmedi.

Sürekli emziriyorum .suda veriyorum .bitik durumdayım

Selam kızlar . Allah kimseye yaşatmasın yine 39 çıktı zor düşürdüm kustu hep bu neymiş böyle delirecegim
Bizde oyleydik gecer canim bi kac gun durmustu buzede 4 saat arayla dönusumlu verin demisti covuk hastanesi ama kendi foktorumuz dolveni onermedi agir gelirmis bobreklerine o yuzden kesip calpole ddvam etmistik atedi bi duserdi bi cikardi ilik dus aldirirdik

Covid degildir troidine bakıldı idrar tahlili yapildi akciger filmi cekildi hic bisey cikmamisti biz dişe bağlamistik bi kac gun sonra disler patladi

Belki de diştendir canım geçicek inşaallah

Pazar aksamo başladı hala devam ediyor 6.hastalik diye düşünüyoruz yarın yine Dr gideceğiz . 3 saat sonunda ateşi hemen çıkıyor . Calpol bizde çok işe yaramıyor .
Covid degildir troidine bakıldı idrar tahlili yapildi akciger filmi cekildi hic bisey cikmamisti biz dişe bağlamistik bi kac gun sonra disler patladi
Diş yok ki ortalıkta beyaz yeri oluyor ya oda yok
Belki de diştendir canım geçicek inşaallah
İnşallah sağolun kızlar yarın bı Dr gideceğiz yine içim rahat etmiyor Dr dişten der inşallah

diş o ladar inatçı ve yüksek ateş yapmaz. çok büyük ihtimal 6.hastalık.calpol trk başına yetmiyor zaten. dolven bulundurun evde kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…