Yaaa tek değilmişim surekli aklimda acaba nasil olcak nasil olur herkes gbii olurmuyum bende die hep dua ediom hayirlisini sagliklisini ver bizede her isteyenede die dua ediom hep
Ah kusum keseyi.görmeyizacaba keseyi gorcezmi keseyi gorurz kalp atisi duycazmi keese dolumu oy anam.oyyBebek keseden 6 haftadan sonra mı gözüküyorçok merak ettim keseyi gördük ama şimdi aklım ona takıldı acaba kese dolu mu olacak boş mu diye
Vallaaa canim bu levelleri sipsak geçip 8 aya gelmek iisssstiyorum insalllah o gunlerdede nadil gecti zaman falan deriz sağlıcakla alalim yavrularimizi kucaklarimizaCanımcım bide sen keseyi görmedin ya aklın orda çok iyi anlıyorum seni. Ama bu endişe geçmez ya. Keseyi görüp kalp atışı için endişelenirsin. Kalp atışını duyduktan sonra rahatlarız diye düşünüyorum ama aksi de ola bilir. Bu sefer de atıyor mu ALLAH korusun ya durduysa endişesi. Bence 3ay endişeleniriz. Sonraki 3ay bal ayı gibi bişey olur tadını çıkarırız hamileliğin inşallahsonraki 3ay da doğuma yaklaştığı için zorlanırız biraz. Doğumu düşünürüz. Ama hepsinden önemlisi inşallah o günleri görürüz
YaaaAybala benim ismim
Amin.Hayırlısıyla kucağımıza alınca inşallah.hamilelik 9 ay kapalı bir kutu. Dikkat edip bolca dua edicez
Aynen öyle canım. Hiç geçmiyormuş gibi geliyo. Bir de bakmışsın doğuma gidiyorsun. O yüzden acı tatlı hamileliğin tadını çıkarmak gerek. Sonra hamileliğini özleyip tekrar hamile kalmak istiyosun.Vallaaa canim bu levelleri sipsak geçip 8 aya gelmek iisssstiyorum insalllah o gunlerdede nadil gecti zaman falan deriz sağlıcakla alalim yavrularimizi kucaklarimiza
Hergun olmasada arada yasin meryem suresi yusuf suresi okuyorum rahatlıyorum sizde deneyin
Vallaaa canim bu levelleri sipsak geçip 8 aya gelmek iisssstiyorum insalllah o gunlerdede nadil gecti zaman falan deriz sağlıcakla alalim yavrularimizi kucaklarimiza
Teşekkür ederim canım benimYaaane kadar da tatlı orjinal bi isim. Bayıldım yaa. Kim koymuş ki ismini. Gerçi türkler seni azeri zannedebilir isminden azeriler değil. Çünki türklerde nedense azerilerin aybalam diye ni laf kullandığı düşüncesi var. Ama yok öyle bişey. Ama ismin gerçekten çok güzel.
Teşekkür ederim canım benimbabam öztürkçe olsun istemiş. Bana o kadar çok soran oldu ki artık hemen anlıyorum sorcakları azeri değilim diyorum ama çok seviyorum ismimi iyi ki koymuş babam
Aminnn Allah hepimize o güzel günleri göstersin inşallah. Bal damlıyor ağzından saolasın. Bütün gün çektiğim ağrıyı aldın gittin. Allah da senin gönlüne göre versinSev tabi çok orjinal çok tatlı bi isimben hiç duymadım bu ismi. Ama çok güzel inşallah Rabbim nasip etsin yavruna da güzel isim koysun dedesi ❤
benn tabi :)) cnm sureklı bırseyler ıstıyor bız 2 ogun beslenıyoruz genelde aksm yemegı 6 da yenır sımdı karantınadan gec saate kadar oturunca acıkıyorum sureklı bırseyler yeeme ıhtıyacı duyuyorum suan acıktımSanirim benim asermelerimde basladi kizlar varmi sizdende cani biseyler isteyen demin bir salatalik tursusu attim agzima baktim esim guluyo o nasil yemek oyle diye
Ne demek canım bunun için varız.Aminnn Allah hepimize o güzel günleri göstersin inşallah. Bal damlıyor ağzından saolasın. Bütün gün çektiğim ağrıyı aldın gittin. Allah da senin gönlüne göre versin
Vallaa daha suan bisi anlamadim ama guzel bisi simdidenAynen öyle canım. Hiç geçmiyormuş gibi geliyo. Bir de bakmışsın doğuma gidiyorsun. O yüzden acı tatlı hamileliğin tadını çıkarmak gerek. Sonra hamileliğini özleyip tekrar hamile kalmak istiyosun.
Tabi canim benimki yakinda tw sokucek bakam ne zaman bilmemHerşey yolunda gitsin de ben sindire sindire yaşamak istiyorum tadını çıkarmak istiyorum hamişliğin bu kadar beklemişim demibizim adamları iyice bi koşturalım ordan oraya bi intikamlarımızı alalım demi
Benim de gecen hafta öyleydi. Oğlum yanima gelip az bi dokundu mu cok fena acıyodu. Bu hafta geçti o. Ama bu hafta da çok fena mide bulantısı çekiyorum. Sabah uyanıp gece uyuyana kadar yatıyorum. Bi kahvalti yapmak için (onu da eşim hazırlıyor) bir de ogluma yemek yedirmek için kalkıyorum. Zaruri haller hariç kafamı kaldıramıyorum bulantıdan. Ilk hamileligimde sabah açken bi bulantım olurdu bunda sürekli oluyor. Sadece bi yemek yedikten hemen sonrasında rahatım. O da bi yarım saat. Sonra yine başlıyor. En sevdiğim çay çaysız öğünüm gecmezdi. Okulda her teneffüs çay muhakkak içerdim. Kahvaltida bile bir bardak içiyorum kimi zaman bir bardak bile içemiyorum. Kupa kupa içerdim çayı ben ya.Anamm anamm bu gogusler benim nolcak yaaa nabicam adet olcam zamanda boyle olurdum ama suan daha fenalar sistiler buyuduler dahada adim attikda hopluyooooo☹☹☹ cok açıyor be canim
Canım en son adetinin ilk gününden başlıyor hesaplanmaya. Mesela benim 25 şubat adetimin başlangıcı. Bugün 6+3 teyim. Yani 6. Haftanın 3. Günündeyim. Telefonlar için hamilelik programları var onlardan indir telefonuna. Oraya son adetinin başlangıcını girdiginde direk hesaplıyor.Şu hafta olayını çözemesim ben ya. Bana yaklaşık 5 haftalıksın dedi doktor. Nasıl hesaplanıyor o bana yardım edin