2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaaa tek değilmişim surekli aklimda acaba nasil olcak nasil olur herkes gbii olurmuyum bende die hep dua ediom hayirlisini sagliklisini ver bizede her isteyenede die dua ediom hep

Canımcım bide sen keseyi görmedin ya aklın orda çok iyi anlıyorum seni. Ama bu endişe geçmez ya. Keseyi görüp kalp atışı için endişelenirsin. Kalp atışını duyduktan sonra rahatlarız diye düşünüyorum ama aksi de ola bilir. Bu sefer de atıyor mu ALLAH korusun ya durduysa endişesi. Bence 3ay endişeleniriz. Sonraki 3ay bal ayı gibi bişey olur tadını çıkarırız hamileliğin inşallah sonraki 3ay da doğuma yaklaştığı için zorlanırız biraz. Doğumu düşünürüz. Ama hepsinden önemlisi inşallah o günleri görürüz

Bebek keseden 6 haftadan sonra mı gözüküyor çok merak ettim keseyi gördük ama şimdi aklım ona takıldı acaba kese dolu mu olacak boş mu diye
Ah kusum keseyi.görmeyizacaba keseyi gorcezmi keseyi gorurz kalp atisi duycazmi keese dolumu oy anam.oyy
12 haftasina gelir burun omuz olcusune bakilio bi sknti cikcakmi die dusunuruz

Vallaaa canim bu levelleri sipsak geçip 8 aya gelmek iisssstiyorum insalllah o gunlerdede nadil gecti zaman falan deriz sağlıcakla alalim yavrularimizi kucaklarimiza

Aybala benim ismim
Yaaa ne kadar da tatlı orjinal bi isim. Bayıldım yaa. Kim koymuş ki ismini. Gerçi türkler seni azeri zannedebilir isminden azeriler değil. Çünki türklerde nedense azerilerin aybalam diye ni laf kullandığı düşüncesi var. Ama yok öyle bişey. Ama ismin gerçekten çok güzel.

Vallaaa canim bu levelleri sipsak geçip 8 aya gelmek iisssstiyorum insalllah o gunlerdede nadil gecti zaman falan deriz sağlıcakla alalim yavrularimizi kucaklarimiza
Aynen öyle canım. Hiç geçmiyormuş gibi geliyo. Bir de bakmışsın doğuma gidiyorsun. O yüzden acı tatlı hamileliğin tadını çıkarmak gerek. Sonra hamileliğini özleyip tekrar hamile kalmak istiyosun.

Hergun olmasada arada yasin meryem suresi yusuf suresi okuyorum rahatlıyorum sizde deneyin

Ben bebişimle hatme başlıycam inşallah demin Yusuf suresini okudum sonra düğmemle konuşur gibi anneyle Kurani Kerim hatmederiz inşallah minnoşum dedim en yakın zamanda başkıyorum inşallah

Herşey yolunda gitsin de ben sindire sindire yaşamak istiyorum tadını çıkarmak istiyorum hamişliğin bu kadar beklemişim demi bizim adamları iyice bi koşturalım ordan oraya bi intikamlarımızı alalım demi

Teşekkür ederim canım benim babam öztürkçe olsun istemiş. Bana o kadar çok soran oldu ki artık hemen anlıyorum sorcakları azeri değilim diyorum ama çok seviyorum ismimi iyi ki koymuş babam

Teşekkür ederim canım benim babam öztürkçe olsun istemiş. Bana o kadar çok soran oldu ki artık hemen anlıyorum sorcakları azeri değilim diyorum ama çok seviyorum ismimi iyi ki koymuş babam

Sev tabi çok orjinal çok tatlı bi isim ben hiç duymadım bu ismi. Ama çok güzel inşallah Rabbim nasip etsin yavruna da güzel isim koysun dedesi

Sev tabi çok orjinal çok tatlı bi isim ben hiç duymadım bu ismi. Ama çok güzel inşallah Rabbim nasip etsin yavruna da güzel isim koysun dedesi ❤
Aminnn Allah hepimize o güzel günleri göstersin inşallah. Bal damlıyor ağzından saolasın. Bütün gün çektiğim ağrıyı aldın gittin. Allah da senin gönlüne göre versin

Sanirim benim asermelerimde basladi kizlar varmi sizdende cani biseyler isteyen demin bir salatalik tursusu attim agzima baktim esim guluyo o nasil yemek oyle diye
benn tabi :)) cnm sureklı bırseyler ıstıyor bız 2 ogun beslenıyoruz genelde aksm yemegı 6 da yenır sımdı karantınadan gec saate kadar oturunca acıkıyorum sureklı bırseyler yeeme ıhtıyacı duyuyorum suan acıktım

Aminnn Allah hepimize o güzel günleri göstersin inşallah. Bal damlıyor ağzından saolasın. Bütün gün çektiğim ağrıyı aldın gittin. Allah da senin gönlüne göre versin
Ne demek canım bunun için varız. Hepinizle öyle bir bağ kurdum ki hormonlardanmıdır nedir. Yani hepinizin hamileliği yolunda gitsin, bu topikten üzücü bir haber çıkmasın diye dua ediyorum. İnşallah hepimiz miniklerimizin güzel anlarını paylaşalım

Şu hafta olayını çözemesim ben ya. Bana yaklaşık 5 haftalıksın dedi doktor. Nasıl hesaplanıyor o bana yardım edin

Vallaa daha suan bisi anlamadim ama guzel bisi simdiden rabbim her isteyene nasip etsin

Tabi canim benimki yakinda tw sokucek bakam ne zaman bilmem survivoru izliyordum bgun aman neler yediler nelerrr

Anamm anamm bu gogusler benim nolcak yaaa nabicam adet olcam zamanda boyle olurdum ama suan daha fenalar sistiler buyuduler dahada adim attikda hopluyooooo☹☹☹ cok açıyor be canim

Anamm anamm bu gogusler benim nolcak yaaa nabicam adet olcam zamanda boyle olurdum ama suan daha fenalar sistiler buyuduler dahada adim attikda hopluyooooo☹☹☹ cok açıyor be canim
Benim de gecen hafta öyleydi. Oğlum yanima gelip az bi dokundu mu cok fena acıyodu. Bu hafta geçti o. Ama bu hafta da çok fena mide bulantısı çekiyorum. Sabah uyanıp gece uyuyana kadar yatıyorum. Bi kahvalti yapmak için (onu da eşim hazırlıyor) bir de ogluma yemek yedirmek için kalkıyorum. Zaruri haller hariç kafamı kaldıramıyorum bulantıdan. Ilk hamileligimde sabah açken bi bulantım olurdu bunda sürekli oluyor. Sadece bi yemek yedikten hemen sonrasında rahatım. O da bi yarım saat. Sonra yine başlıyor. En sevdiğim çay çaysız öğünüm gecmezdi. Okulda her teneffüs çay muhakkak içerdim. Kahvaltida bile bir bardak içiyorum kimi zaman bir bardak bile içemiyorum. Kupa kupa içerdim çayı ben ya.

Şu hafta olayını çözemesim ben ya. Bana yaklaşık 5 haftalıksın dedi doktor. Nasıl hesaplanıyor o bana yardım edin
Canım en son adetinin ilk gününden başlıyor hesaplanmaya. Mesela benim 25 şubat adetimin başlangıcı. Bugün 6+3 teyim. Yani 6. Haftanın 3. Günündeyim. Telefonlar için hamilelik programları var onlardan indir telefonuna. Oraya son adetinin başlangıcını girdiginde direk hesaplıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…