Günaydın ya her gün aynı saatte uyanıyorumGünnnnaydinnnnnn
Günaydın cnmGünaydınn kızlarrr
Bende öyle heyecandan mı oluyor acabaGünaydın ya her gün aynı saatte uyanıyorum
Walla ilk gebeligidme böyle hiç olmadım bende anlamadım ama gün içerisinde çok uykum oluyor halsiz oluyorumBende öyle heyecandan mı oluyor acaba
Günlük alabileceğimiz kafein miktarı var, çok içmemek lazım, ben de günde 2fincan içiyorum.Yaaa kimiside var eskisi gbi içme dio bende korkuom icmeye inanki eskisi gbide oh canim icemiyorum korkuom hep
Benim hep var yaBel ağrınız var mı bugün belim ağrıyor
Kübra /36 yaş/12.12.2020/59 kg/ Tekirdağ/1. Çocuk
MERHABA SEVGİLİ ANNE ADAYLARI
.
Listeye eklenmek isteyen alttaki bilgilerle birlikte bana mesaj atabilir veya etiketleyebilirbrnbrr
ANNE ADAYI YAŞ T.DOĞUM TARİHİ BAŞLANGIÇ
KGCİNSİYET ŞEHİR/HASTANE KAÇINCI ÇOCUK brnbrr 30 03.12.2020 66 ? KIRKLARELİ 2 @anreb3232 29 03.12.2020 65 ? İZMİR 1 @Kuzeylitekeli 31 01.12.2020 56 ? - 2 @Sistematik- 26 12.12.2020 58 ? ORDU 1 @Yenianne59 27 - 58 ? İSTANBUL - @Ulke34 35 04.12.2020 98 ? - - @Tefviz 27 02.12.2020 76 ? İSTANBUL 1 seniseviyorum- 26 09.12.2020 57 ? - - @Burcik06 26 16.12.2020 83 ? İZMİR - @Seuta 31 07.12.2020 80 ? - - @elf21 30 03.12.2020 80 ? - - @Angel04 28 03.12.2020 72 ? İZMİR - @mathsrose 30 13.12.2020 71 ? ANKARA 2 @bir_tutam_dilek 33 06.12.2020 67 ? ANTALYA 2 @Hufezaa 22 02.12.2020 62 ? - 1 Judy_K 27 16.12.2020 57 ? BAKÜ 1 ryhn313 29 09.12.2020 - ? İSTANBUL - @Adyasr - 07.12.2020 - ? - -
Ben geç hafta cumartesi gittim kese görmedi adet dönemine göre 4 haftalikti kanda 115 çıktı bu yüzden goremedik dedi küçük geç dönemle olabilir dedi bir kez daha kan verdim 291 çıktı ikincisi haftwya çağırdi işte şuan 5+2 günlüğüZ olabilir yaniMerhaba kızlar aranıza beni de alın ben de Aralık 2020 de anne olucam sanırım Allah kısmet ederse, dün kesemizi gördü doktor, 2 hafta sonra kalp atışı dinleyecekmiş, şu an 4 hafta 3 günlük hamile görünüyorum ultrasonda, ama indirdiğim uygulamaya göre 1 hafta fark ediyor, geç döllenme olmuş dedi doktor. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
bana sanırım folik asit yapıyor kan ilacindada böyle olmuştum ben başka marka denemem lazım.Yaaaa biri daha ishal olmustu burdan ama kimdi hatrlayamadim doktoruna yazmıştı hatta muz varsa muz ye canim ishalini gecirsinn
evet canım normalde çok su içerim ben 2 litre en az fakat hamileliğimden beri hiç içesim yok çok az iciyorum..İshalde sıvı kaybı olur bu yüzden bol su iç canım, haşlanmış patates, muz yiyebilirsin. Yağlı yiyeceklerden uzak durmalisin bir süre. Geçmiş olsun.
bel ağrım hiç olmadı canım benim çok şükür ama bulantım çok sanırım bel ağrısını tercih ederdimBel ağrınız var mı bugün belim ağrıyor
Evet göeüşmesi için erken olmuş senin biraz canım, benim adet dönemime göre 5 haftalıktı ama doktor keseyi görebildi sadece değerlerimde 31 martta 73, 3 nisanda 233 idi sonra ölçtürmedim tekrar, zaten 6 günde artık artmıştırBen geç hafta cumartesi gittim kese görmedi adet dönemine göre 4 haftalikti kanda 115 çıktı bu yüzden goremedik dedi küçük geç dönemle olabilir dedi bir kez daha kan verdim 291 çıktı ikincisi haftwya çağırdi işte şuan 5+2 günlüğüZ olabilir yani
Hoşgeldin canim aramıza sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz benimkide geç dollee ultrasonda 6+0 ama normalde 5+0 son adet tarihim bakarsak 9 haftalik olmam lazım ama alakası yokMerhaba kızlar aranıza beni de alın ben de Aralık 2020 de anne olucam sanırım Allah kısmet ederse, dün kesemizi gördü doktor, 2 hafta sonra kalp atışı dinleyecekmiş, şu an 4 hafta 3 günlük hamile görünüyorum ultrasonda, ama indirdiğim uygulamaya göre 1 hafta fark ediyor, geç döllenme olmuş dedi doktor. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Yaa ben de bana özgü bir problemden dolayı oldu falan sandım yalnız değilmişim, halbuki adetlerim de hep düzenli idi hep 28-29 günde bir olurdum, ama erken döllenmeye göre geç döllenme daha az riskli imiş sanırım ne derece doğru bilmiyorumHoşgeldin canim aramıza sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz benimkide geç dollee ultrasonda 6+0 ama normalde 5+0 son adet tarihim bakarsak 9 haftalik olmam lazım ama alakası yok
Bende normalde 5+5 olmam lazım ama 4+6 gözüküyorum çatlatma iğnesi yaptırmamak rağmenMerhaba kızlar aranıza beni de alın ben de Aralık 2020 de anne olucam sanırım Allah kısmet ederse, dün kesemizi gördü doktor, 2 hafta sonra kalp atışı dinleyecekmiş, şu an 4 hafta 3 günlük hamile görünüyorum ultrasonda, ama indirdiğim uygulamaya göre 1 hafta fark ediyor, geç döllenme olmuş dedi doktor. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Tabi canim benimki yakinda tw sokucek bakam ne zaman bilmemsurvivoru izliyordum bgun aman neler yediler nelerrr
Adet olduğunda sadece ufaktan şişerlerdi. Şimdi hem şişiyor hemde acı veriyor. Hatta daha da şişecek. Ben demin sola yattım göğüsümün fena acıyordu ya. Sütyenle iyi de sütyensiz acıyor işteAnamm anamm bu gogusler benim nolcak yaaa nabicam adet olcam zamanda boyle olurdum ama suan daha fenalar sistiler buyuduler dahada adim attikda hopluyooooo☹☹☹ cok açıyor be canim
Benim de gecen hafta öyleydi. Oğlum yanima gelip az bi dokundu mu cok fena acıyodu. Bu hafta geçti o. Ama bu hafta da çok fena mide bulantısı çekiyorum. Sabah uyanıp gece uyuyana kadar yatıyorum. Bi kahvalti yapmak için (onu da eşim hazırlıyor) bir de ogluma yemek yedirmek için kalkıyorum. Zaruri haller hariç kafamı kaldıramıyorum bulantıdan. Ilk hamileligimde sabah açken bi bulantım olurdu bunda sürekli oluyor. Sadece bi yemek yedikten hemen sonrasında rahatım. O da bi yarım saat. Sonra yine başlıyor. En sevdiğim çay çaysız öğünüm gecmezdi. Okulda her teneffüs çay muhakkak içerdim. Kahvaltida bile bir bardak içiyorum kimi zaman bir bardak bile içemiyorum. Kupa kupa içerdim çayı ben ya.