Pekmez tüketeceksek C vitamini ile tüketmemiz gerekiyor, emilimi içinAynen canim yalniz bisey diyim pekmezi sut ve yogurtla karistirmayin birbirlerinin degerlerini kaybettiriyolarmis doktorum demisti kizima mama yaparken pekmezi katmayin butun degerleri oluyor diye
[/Q
E
Evet erken aslında daha. Benimki naz etmek gibi oldu
Anam anam anam cokk guzel canim.guzel gunlerde kullanin insalllaaah
Tadını ağzında hissediyormuşsun öyle bir his dediler. Öyle birşey hissetmedim açıkcasıHe onu bende yapıyom canımama aşermek durduk yere hiç aklında yokken yada hiç tadını bilmediğin ya da sevmediğin bişeyi aşşırı istemektir bence. O henüz olmadı. Geçen uykudan uynır uyanmaz bi fast food aklıma geldi (adı bende saklı kalsın ). Hemen uykumdan uyanıp yaptım neyse ki malzemeler vardı. Ve onu tüm gün boyunca yedim bu sayılır mı aceba?
Insalllaaah canim.insalllaaahİnşallah bu sefer kullanmak nasip olur canım
Oluyomu da ne. Çıldırıcak gibiyim. Herşeyi bulan bu bilim adamları manuel bi ultrason keşfetseler ya hamişler evde baksa hemen. Bu süreci de daha kolay geçirse. Çok mu şey istiyorumKizlar sizdede oluyormuuuuu acaba sagliklimi die düşünüyorum dua ediom hep
Bugün tek düşündüğüm şey oydu çok ağrım oldu. Korktum biraz hatta şükür azaldı ağrım birazKizlar sizdede oluyormuuuuu acaba sagliklimi die düşünüyorum dua ediom hep
Evet Baküdeyim. Türk olmadığım belli oluyo muTadını ağzında hissediyormuşsun öyle bir his dediler. Öyle birşey hissetmedim açıkcasıbu arada sen nerde yaşıyordun azerbeycanda mı
Yok o yüzden sormadım aslında. Benim ismim öztürkçe beni azeri zannediyorlar hep. Yani ben severim o yüzdenEvet Baküdeyim. Türk olmadığım belli oluyo mu
Evet maalesef sürekli bu düşünce aklımda 3 kayıptan sonra.Kizlar sizdede oluyormuuuuu acaba sagliklimi die düşünüyorum dua ediom hep
Oluyomu da ne. Çıldırıcak gibiyim. Herşeyi bulan bu bilim adamları manuel bi ultrason keşfetseler ya hamişler evde baksa hemen. Bu süreci de daha kolay geçirse. Çok mu şey istiyorum
Yaaa tek değilmişim surekli aklimda acaba nasil olcak nasil olur herkes gbii olurmuyum bende die hep dua ediom hayirlisini sagliklisini ver bizede her isteyenede die dua ediom hepBugün tek düşündüğüm şey oydu çok ağrım oldu. Korktum biraz hatta şükür azaldı ağrım biraz
Nabcaz bu dusunceyi acabaaa ya☹ ne zaman geçerEvet maalesef sürekli bu düşünce aklımda 3 kayıptan sonra.
Aminnn inşallah sorunsuz geçsin herkesin hamileliğiYaaa tek değilmişim surekli aklimda acaba nasil olcak nasil olur herkes gbii olurmuyum bende die hep dua ediom hayirlisini sagliklisini ver bizede her isteyenede die dua ediom hep
İsmin ne meraktan çatlarım? Benim Nermin. 2dilde de aynı neyse kiYok o yüzden sormadım aslında. Benim ismim öztürkçe beni azeri zannediyorlar hep. Yani ben severim o yüzden
Aybala benim ismimİsmin ne meraktan çatlarım? Benim Nermin. 2dilde de aynı neyse ki
Amiiin Aminn cok.aminnnAminnn inşallah sorunsuz geçsin herkesin hamileliği
Hayırlısıyla kucağımıza alınca inşallah.Nabcaz bu dusunceyi acabaaa ya☹ ne zaman geçer
Hergun olmasada arada yasin meryem suresi yusuf suresi okuyorum rahatlıyorum sizde deneyinHayırlısıyla kucağımıza alınca inşallah.hamilelik 9 ay kapalı bir kutu. Dikkat edip bolca dua edicez