2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynen canim yalniz bisey diyim pekmezi sut ve yogurtla karistirmayin birbirlerinin degerlerini kaybettiriyolarmis doktorum demisti kizima mama yaparken pekmezi katmayin butun degerleri oluyor diye
Ben kasikla yerimgenelde canim yoğurtla falan karstrmam

Yaaa kıyamam adini demeyelim daha demin bende demedim belki evde olmaz canimiz ceker hic gerek yok afiyet olsun sifa olsun canim yarasinnnnn

Yaaa kıyamam adini demeyelim daha demin bende demedim belki evde olmaz canimiz ceker hic gerek yok afiyet olsun sifa olsun canim yarasinnnnn

Yaaaa vallaa benim zaten tatliyla pek isim olmaz da yemiyim o zaman ben pekmeziide tirssstim

Bana doktor 3 hafta sonra gel dedi ben artık zamanı nasıl geçircem acaba

5+3'te doktora gittim, yarın 6.haftaya giriyorum inşallah
bende 5+0 da gitmiştim keseyi görmüştük 10 gün sonra gel dedi yarın 9. gün kontrol günüm gecmeden yarın gidecem işte 6+1 olmus olacam inşaAllah görürüm bebeği

Yaaaa inanmıyorum bunu sen örebiliyormusuuunnnn örgüden ben hic anlamıyorum

Ben bu karantinadan önce çantalar amigurumi bebekler örüp satıyordum canım. Bunuda ta o zamanlar abinin kızı için ördümdü ama kız maşallah tombili çıktı. Bende dedim kendi minnoşum için saklıyım. Hele bi patik ördüydüm ilk gebeliğimde. Görsen yemek istersin onun içinde minnoş ayakları düşününce.

Bak teyzesi tavşancık

Sanirim benim asermelerimde basladi kizlar varmi sizdende cani biseyler isteyen demin bir salatalik tursusu attim agzima baktim esim guluyo o nasil yemek oyle diye
Evet ben de asermeye başladım biçok seye. En ilginci de olips şeker. Gecen akşam durduk yere aklıma geldi çok canım istedi böyle tadını hissettim. Eşime hemen söyledim işten gelirken al diye. Getirdi sağolsun. 1 paketi direk bitirdim.

Ben de dün yaşadım televizyonda gördüğüm bişeyi istedi canım. Benim eşim aşçı. Şanslıyım biraz ben çok maharetli değilim çünkü

Merhaba bende adetime göre 8 haftalık ama doktora göre 6+6 haftalık hamileyim geç döllenme olmuş son adet tarihimi değiştirdi. dün kalp atışını duydukcok güzeldi Rabbim herkese nasip etsin
Hadi hayırlı olsun sağlıklıca gelsin inşallah canım. Ben de salı günü randevu aldım. 7+0 olucam. Duyarım inşallah ben de

Ben henüz aşermedim ya. Erken olduğu için mi aceba?

Anam anam anam cokk guzel canim.guzel gunlerde kullanin insalllaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…