- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Ben kasikla yerimgenelde canim yoğurtla falan karstrmamAynen canim yalniz bisey diyim pekmezi sut ve yogurtla karistirmayin birbirlerinin degerlerini kaybettiriyolarmis doktorum demisti kizima mama yaparken pekmezi katmayin butun degerleri oluyor diye
Yaaa kıyamam adini demeyelim daha demin bende demedim belki evde olmaz canimiz ceker hic gerek yok afiyet olsun sifa olsun canim yarasinnnnnBu aserme mi bimiyorum ama sabahtan beri aklıma geldikçe deli gibi istediğim bir yiyecek vardı (adını söylemiyim şimdi) yani o kadar canim istedi ki anlatamam. Eşim dedi istersen alıyım gelirken diye ama ben bu donemde disaridan yemek alıp yemeye guvenemedigim için aldırmadım.aksam yemeği bile yiyemedim canım istemedi ama o yiyecek aklimdan hiç çıkmadı, dayanamayıp evde kendim yapmaya çalıştım şuan yiyorum
Yaaa kıyamam adini demeyelim daha demin bende demedim belki evde olmaz canimiz ceker hic gerek yok afiyet olsun sifa olsun canim yarasinnnnnBu aserme mi bimiyorum ama sabahtan beri aklıma geldikçe deli gibi istediğim bir yiyecek vardı (adını söylemiyim şimdi) yani o kadar canim istedi ki anlatamam. Eşim dedi istersen alıyım gelirken diye ama ben bu donemde disaridan yemek alıp yemeye guvenemedigim için aldırmadım.aksam yemeği bile yiyemedim canım istemedi ama o yiyecek aklimdan hiç çıkmadı, dayanamayıp evde kendim yapmaya çalıştım şuan yiyorum
Yaaaa inanmıyorum bunu sen örebiliyormusuuunnnn örgüden ben hic anlamıyorumBen minik minik elbiseler patikler örmek için sabırsızlanıyorum
Kız olsa bir kombini hazır bile
Eki Görüntüle 2617081
Yaaaa vallaa benim zaten tatliyla pek isim olmaz da yemiyim o zaman ben pekmeziide tirssstimpekmeze de çok yüklenmeyin hamilelik şekeri çıkabilir. benim ilk gebeliğimde çok dikkat etmeme ve hiç tatlı yemememe rağmen sınırda çıkmıştı 2 hafta diyet ve spor vermişti doktorum. şu koşullarda dışarı çıkıp yürüyüş de yapamayız. dikkat etmek lazım
Sağol canımYaaa kıyamam adini demeyelim daha demin bende demedim belki evde olmaz canimiz ceker hic gerek yok afiyet olsun sifa olsun canim yarasinnnnn
inşaAllah:) bu arada haftan kaç?Ben de inşaallah 10 gün sonra gideceğim kalp atışı için
5+3'te doktora gittim, yarın 6.haftaya giriyorum inşallahinşaAllah:) bu arada haftan kaç?
bende 5+0 da gitmiştim keseyi görmüştük 10 gün sonra gel dedi yarın 9. gün kontrol günüm gecmeden yarın gidecem işte5+3'te doktora gittim, yarın 6.haftaya giriyorum inşallah
Anam anam anammm gecmez kuzumBana doktor 3 hafta sonra gel dediben artık zamanı nasıl geçircem acaba
Yaaaa inanmıyorum bunu sen örebiliyormusuuunnnn örgüden ben hic anlamıyorum
Hayırlısı olsun, inşallah görürsünbende 5+0 da gitmiştim keseyi görmüştük 10 gün sonra gel dedi yarın 9. gün kontrol günüm gecmeden yarın gidecem işte6+1 olmus olacam inşaAllah görürüm bebeği
Evet ben de asermeye başladım biçok seye. En ilginci de olips şeker. Gecen akşam durduk yere aklıma geldi çok canım istedi böyle tadını hissettim. Eşime hemen söyledim işten gelirken al diye. Getirdi sağolsun. 1 paketi direk bitirdim.Sanirim benim asermelerimde basladi kizlar varmi sizdende cani biseyler isteyen demin bir salatalik tursusu attim agzima baktim esim guluyo o nasil yemek oyle diye
Ben de dün yaşadım televizyonda gördüğüm bişeyi istedi canım. Benim eşim aşçı. Şanslıyım biraz ben çok maharetli değilim çünküEvet ben de asermeye başladım biçok seye. En ilginci de olips şeker. Gecen akşam durduk yere aklıma geldi çok canım istedi böyle tadını hissettim. Eşime hemen söyledim işten gelirken al diye. Getirdi sağolsun. 1 paketi direk bitirdim.
Hadi hayırlı olsun sağlıklıca gelsin inşallah canım. Ben de salı günü randevu aldım. 7+0 olucam. Duyarım inşallah ben deMerhaba bende adetime göre 8 haftalık ama doktora göre 6+6 haftalık hamileyim geç döllenme olmuş son adet tarihimi değiştirdi. dün kalp atışını duydukcok güzeldi Rabbim herkese nasip etsin
Evet erken aslında daha. Benimki naz etmek gibi olduBen henüz aşermedim ya. Erken olduğu için mi aceba?
Anam anam anam cokk guzel canim.guzel gunlerde kullanin insalllaaahBen bu karantinadan önce çantalar amigurumi bebekler örüp satıyordum canım. Bunuda ta o zamanlar abinin kızı için ördümdü ama kız maşallah tombili çıktı. Bende dedim kendi minnoşum için saklıyım. Hele bi patik ördüydüm ilk gebeliğimde. Görsen yemek istersin onun içinde minnoş ayakları düşününce. Eki Görüntüle 2617117
Eki Görüntüle 2617118
Bak teyzesi tavşancık