2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Şu hafta olayını çözemesim ben ya. Bana yaklaşık 5 haftalıksın dedi doktor. Nasıl hesaplanıyor o bana yardım edin 😊😊
Canım Google'a hamilelik hesaplama yaz. Son adet tarihini girince zaten şuan tahmini kaç haftalık olduğu çıkıyor ama geç döllenme gibi durumlarda değişebilir kaç haftalık olduğu.

Merhaba bende Rabbim izin verirse Aralık annesi olucam inşallah. Son adet tarihim 2 marttı Bn 27 martta ıdrar testi yaptm silik çıktı ikinci çizgi aksamı kan verdm 98 cıktı değer malum durumlar yüzünden kadın doguma hemen gitmek istemedim. 7 nisanda yine kan verdim değer 10000 çıktı hemşire 7 haftalık talık hamilesin bu degere göre dedi ama ben eşimin yanına 4 martta geldim 1 aydır eşimin yanındayım memleketteydm 1 ay ordaydm yani 7 haftalık olması imkansız. Sizin değerler nasıldı. 17 nisanda randevu aldm kalp atışlarınıda duymak için kadın dogumda ama değer yüksek dediler sizin Bi fikriniz var mı

Bunla
Merhaba bende adetime göre 8 haftalık ama doktora göre 6+6 haftalık hamileyim geç döllenme olmuş son adet tarihimi değiştirdi. dün kalp atışını duyduk🤗cok güzeldi Rabbim herkese nasip etsin
Hgniz aramiza masallah erkenden anne ben burdayim demis 🥳👏♥️

Benim de gecen hafta öyleydi. Oğlum yanima gelip az bi dokundu mu cok fena acıyodu. Bu hafta geçti o. Ama bu hafta da çok fena mide bulantısı çekiyorum. Sabah uyanıp gece uyuyana kadar yatıyorum. Bi kahvalti yapmak için (onu da eşim hazırlıyor) bir de ogluma yemek yedirmek için kalkıyorum. Zaruri haller hariç kafamı kaldıramıyorum bulantıdan. Ilk hamileligimde sabah açken bi bulantım olurdu bunda sürekli oluyor. Sadece bi yemek yedikten hemen sonrasında rahatım. O da bi yarım saat. Sonra yine başlıyor. En sevdiğim çay çaysız öğünüm gecmezdi. Okulda her teneffüs çay muhakkak içerdim. Kahvaltida bile bir bardak içiyorum kimi zaman bir bardak bile içemiyorum. Kupa kupa içerdim çayı ben ya. :silah:
Caaaayyy ve ben❤ bende cok severim cayi annem acik iç deyip surekli beni tembihlliyor acik iciyorum ama cayin tadina varamadim henüz normalde cok icerdim ama sadece 2 bardak aksamlari 2 bardak kahvaltıda
Bide sigarayi birden biraktim
Cayida birakmak istemiyorum ☹
Benim bulantimm olmasin beceremem ben istifra etmeyi ☹

Merhaba bende Rabbim izin verirse Aralık annesi olucam inşallah. Son adet tarihim 2 marttı Bn 27 martta ıdrar testi yaptm silik çıktı ikinci çizgi aksamı kan verdm 98 cıktı değer malum durumlar yüzünden kadın doguma hemen gitmek istemedim. 7 nisanda yine kan verdim değer 10000 çıktı hemşire 7 haftalık talık hamilesin bu degere göre dedi ama ben eşimin yanına 4 martta geldim 1 aydır eşimin yanındayım memleketteydm 1 ay ordaydm yani 7 haftalık olması imkansız. Sizin değerler nasıldı. 17 nisanda randevu aldm kalp atışlarınıda duymak için kadın dogumda ama değer yüksek dediler sizin Bi fikriniz var mı
Değere göre bakmayın bazen olduğunuz haftadan daha hızlı yükselebiliyor.Doktorunuz ultrasonla bakınca daha net bişeyler söyler

Canımcım bide sen keseyi görmedin ya aklın orda çok iyi anlıyorum seni. Ama bu endişe geçmez ya. Keseyi görüp kalp atışı için endişelenirsin. Kalp atışını duyduktan sonra rahatlarız diye düşünüyorum ama aksi de ola bilir. Bu sefer de atıyor mu ALLAH korusun ya durduysa endişesi. Bence 3ay endişeleniriz. Sonraki 3ay bal ayı gibi bişey olur tadını çıkarırız hamileliğin inşallah 🤲 sonraki 3ay da doğuma yaklaştığı için zorlanırız biraz. Doğumu düşünürüz. Ama hepsinden önemlisi inşallah o günleri görürüz 🤲
Bence en az 2 3 yil gun yüzü goremicez 😄😄

Değere göre bakmayın bazen olduğunuz haftadan daha hızlı yükselebiliyor.Doktorunuz ultrasonla bakınca daha net bişeyler söyler
Bende virüs yüzünden gitmeye korkuyorm geç tarih aldım randevuyu gittimde kalp atışlarınıda duyarım diye artk gittiğimde belli olur haftası inaşallah

Bence en az 2 3 yil gun yüzü goremicez 😄😄
Aynen öyle ben 4 yaşta rahat ettim oğlumda ki mızmız bir çocuk değildi. Tuvaleti yemeği vs öğrenene kadar bi de kendi oyun oynayana kadar biraz ugrasiyosun bir de çalışınca biraz daha zorluyor ama tek canları sağ olsun sağlıklı olsunlar da herşeye razı geliyosun canım

Caaaayyy ve ben❤ bende cok severim cayi annem acik iç deyip surekli beni tembihlliyor acik iciyorum ama cayin tadina varamadim henüz normalde cok icerdim ama sadece 2 bardak aksamlari 2 bardak kahvaltıda
Bide sigarayi birden biraktim
Cayida birakmak istemiyorum ☹
Benim bulantimm olmasin beceremem ben istifra etmeyi ☹
Kıyamam ya aynı ben. :110: çayın zararı olmaz da işte dediğin gibi keyifli içilmiyor. Ama geçecek inşallah canım. :dua:

Öncelikle hayırlı olsun, tebrik ederim. İnşaallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Gebelik haftası ilişki tarihine göre değil, son adet tarihine göre hesaplanıyor. Benim son adet tarihim 5 Mart'ti, 15 Mart'ta aşılama oldum ve şuan gebeliğin 6.haftasina girdim. Tabii geç döllenme vs olduysa doktor ultrasona bakıp ona göre tam haftayı size söyler.

Merhaba kızlar bebekleriniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla zamanında kucaklamayı nasip etsin ❤️❤️ Benim adet tarihime daha 12 gün var. 6 ay önce ilk denememizde bi kimyasal düşüğüm olmuştu ondan sonra malesef denemelerdeyiz. İnşallahh şu dönemde hayırlıysa eğer bende aranıza katılırım 🤲🏻

Merhaba kızlar bebekleriniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla zamanında kucaklamayı nasip etsin ❤❤ Benim adet tarihime daha 12 gün var. 6 ay önce ilk denememizde bi kimyasal düşüğüm olmuştu ondan sonra malesef denemelerdeyiz. İnşallahh şu dönemde hayırlıysa eğer bende aranıza katılırım 🤲🏻
12 gun sonra hamileyimmmm die gelesin insalllaah🤲🏻😊😍😘

X