2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynen canim yalniz bisey diyim pekmezi sut ve yogurtla karistirmayin birbirlerinin degerlerini kaybettiriyolarmis doktorum demisti kizima mama yaparken pekmezi katmayin butun degerleri oluyor diye
[/Q
Pekmez tüketeceksek C vitamini ile tüketmemiz gerekiyor, emilimi için

E
Evet erken aslında daha. Benimki naz etmek gibi oldu 😁😁

He onu bende yapıyom canım 😂 ama aşermek durduk yere hiç aklında yokken yada hiç tadını bilmediğin ya da sevmediğin bişeyi aşşırı istemektir bence. O henüz olmadı. Geçen uykudan uynır uyanmaz bi fast food aklıma geldi (adı bende saklı kalsın 😂). Hemen uykumdan uyanıp yaptım neyse ki malzemeler vardı. Ve onu tüm gün boyunca yedim bu sayılır mı aceba? 💁

He onu bende yapıyom canım 😂 ama aşermek durduk yere hiç aklında yokken yada hiç tadını bilmediğin ya da sevmediğin bişeyi aşşırı istemektir bence. O henüz olmadı. Geçen uykudan uynır uyanmaz bi fast food aklıma geldi (adı bende saklı kalsın 😂). Hemen uykumdan uyanıp yaptım neyse ki malzemeler vardı. Ve onu tüm gün boyunca yedim bu sayılır mı aceba? 💁
Tadını ağzında hissediyormuşsun öyle bir his dediler. Öyle birşey hissetmedim açıkcası 😆😆 bu arada sen nerde yaşıyordun azerbeycanda mı

Kizlar sizdede oluyormuuuuu acaba sagliklimi die düşünüyorum dua ediom hep
Oluyomu da ne. Çıldırıcak gibiyim. Herşeyi bulan bu bilim adamları manuel bi ultrason keşfetseler ya hamişler evde baksa hemen. Bu süreci de daha kolay geçirse. Çok mu şey istiyorum 🤔

Tadını ağzında hissediyormuşsun öyle bir his dediler. Öyle birşey hissetmedim açıkcası 😆😆 bu arada sen nerde yaşıyordun azerbeycanda mı
Evet Baküdeyim. Türk olmadığım belli oluyo mu 😂

Oluyomu da ne. Çıldırıcak gibiyim. Herşeyi bulan bu bilim adamları manuel bi ultrason keşfetseler ya hamişler evde baksa hemen. Bu süreci de daha kolay geçirse. Çok mu şey istiyorum 🤔
Bugün tek düşündüğüm şey oydu çok ağrım oldu. Korktum biraz hatta şükür azaldı ağrım biraz 🙏🙏
Yaaa tek değilmişim surekli aklimda acaba nasil olcak nasil olur herkes gbii olurmuyum bende die hep dua ediom hayirlisini sagliklisini ver bizede her isteyenede die dua ediom hep

Yok o yüzden sormadım aslında. Benim ismim öztürkçe beni azeri zannediyorlar hep. Yani ben severim o yüzden 😊😊😊
İsmin ne meraktan çatlarım? Benim Nermin. 2dilde de aynı neyse ki 😍

Bebek keseden 6 haftadan sonra mı gözüküyor 🤔 çok merak ettim keseyi gördük ama şimdi aklım ona takıldı acaba kese dolu mu olacak boş mu diye 😔

X