Yerim amaa
Amin inşaallah çok teşekkür ederim cnm cümlemizin inşallahYerim amaamaşallah çok tatlı annesi Allah bağışlasın
Maşallah sana Allah nazarlardan saklasın
Amin inşaallah çok teşekkür ederim cümlemizin inşaallahMaşallah sana Allah nazarlardan saklasın
Bu da benim sırık oğlumgeleceğini düşünüp stres oldu heralde
Amin inşaallah cnm cümlemizin. İnsanları seyrederken o moda geçiyorMaşallah canım Allah esirgesin yavrununiye dertlenmis ki
Çok düşünceli paşam maşallah sana
Benim kızım muhallebi türü şeyleri sevmiyor kaşık maması olarak da bir sürü çeşit denedim ama yemedi. Artık akşam yemeği verilebilir, uyumadan yine emerBebeklerinize gece yatmadan hemen önce mama mi veriyorsunuz yoksa emziriyor musunuz? Yani uyku öncesi illa mama mi verilmeli emse doymaz mi çocuk?
Şöyle bi durum oldu. Eşimin ablası oğlumu uyutacagim zaman aaa aç mı yatiricaksin bişey yedirmiyo musun dedi. Ben normalde 6 7 arası akşam yedirip 8 gibi yatırıyorum. Geç uyuduğu zaman ekstra bı öğün eklemiyorum emzirip uyutuyorum. Ki çocuk aç olsa saatlerce uyumaz diye düşünüyorum ve anne sütü ana öğün diye biliyorum. Yinede sizden fikir almak istedim. Cevabın için teşekkür ederimBenim kızım muhallebi türü şeyleri sevmiyor kaşık maması olarak da bir sürü çeşit denedim ama yemedi. Artık akşam yemeği verilebilir, uyumadan yine emer
Anne sütü ana öğün kadar doyurur mu artık bilmiyorum ama akşam vakti zaten yemek yiyormuş bence de gerek yok ekstra besine. Ayrıca çok tok olunca da uyuyamaz ki yavrucakŞöyle bi durum oldu. Eşimin ablası oğlumu uyutacagim zaman aaa aç mı yatiricaksin bişey yedirmiyo musun dedi. Ben normalde 6 7 arası akşam yedirip 8 gibi yatırıyorum. Geç uyuduğu zaman ekstra bı öğün eklemiyorum emzirip uyutuyorum. Ki çocuk aç olsa saatlerce uyumaz diye düşünüyorum ve anne sütü ana öğün diye biliyorum. Yinede sizden fikir almak istedim. Cevabın için teşekkür ederim
Sadece emziriyorum canım bir derdi olmadigi sürece emmek için 1- 2 kere uyanıyor onun dışında uyanmıyor. Kimin ne dediğine aldırma bebisinin doyup doymadığını en iyi sen bilirsin. Akşam yemeği de yiyiyormus gerek yok bence de.Bebeklerinize gece yatmadan hemen önce mama mi veriyorsunuz yoksa emziriyor musunuz? Yani uyku öncesi illa mama mi verilmeli emse doymaz mi çocuk?
Sana o kadar katılıyorum ki. Ne eksik ne fazla ben de tam böyle düşünüyorum.Hayretler içerisinde okudum malum konuyu. Ve şunu anladım Allah düşmanın da akıllısını versin cidden cahil insanla muhatap olmak çok zor. Kınamak da kınamak kim neyi kimi kınamış hiç anlamadım. Tek tek herkese beddua edilmiş. Madem bu kadar inançlı bir insansın nasıl rahatlıkla beddua edebiliyorsun hele de minicik yavrulara. Yazdıklarının doğruluk payı bilinmez ama kızı için çok üzgünüm, Allah ın işine karışılmaz ama böyle aileler mümkünse çocuk doğurmasın.
Doğrusunu yapıyorsunŞöyle bi durum oldu. Eşimin ablası oğlumu uyutacagim zaman aaa aç mı yatiricaksin bişey yedirmiyo musun dedi. Ben normalde 6 7 arası akşam yedirip 8 gibi yatırıyorum. Geç uyuduğu zaman ekstra bı öğün eklemiyorum emzirip uyutuyorum. Ki çocuk aç olsa saatlerce uyumaz diye düşünüyorum ve anne sütü ana öğün diye biliyorum. Yinede sizden fikir almak istedim. Cevabın için teşekkür ederim
Teşekkürler cevabınız içinDoğrusunu yapıyorsunUyumadan en az 1,5 saat önce muhallebi verebilirsin çünkü yatmasına yakın yemek yedirmek ilerleyen zamanlarda reflüye sebep olabiliyormuş. Bende 1,5 saat önce yedirip uyumadan önce emziriyorum.