2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
76 cm bizimki de

Maşallah canım
En çok güldüğüm yorum üyenin biri ye dayağı otur aşağı yazmış o oldu Allah ona akıl fikir hidayet versin.
Canım dünkü yorumları okudukça şoka girdim gerçekten akıl sağlığı yerinde değil belki yaşadıklarından belki karakteri o belki hala sahte bilemiyorum her ne haltsa bizden uzak olsun aman. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
“beni kınayan benim köyneğimi giysin, beni kınayan benim ateşimde yansın." Möge apla
B Bluangl dgulkts @annemherseyim

Ya bu insan hani değildirde o da yalandır kesin yazım hatalarından falan anlaşılıyor, olurda söylediği gibi ilahiyatçıysa ve bu kadar rahat masum bebeklere bile beddua edebiliyorsa vay ülkenin, eğitim sisteminin, insanlığın haline.

Şunun hakkında yazmayayım şurda bebeklerimiz yada kendimizle ilgili konuşayım diyorum olmuyor
Gerçekten çok güldüğüm yorumlar oldu biri de günlük beddua dozumuzu aldık çok şükür yazmıştı

Evet ya benim de çok güldüğüm yorumlar oldu
Kızlar testimiz negatif çıktı çok şükür ama hala hastayım salgın var diyorlar yine grip ve ishal dikkat edin ben yandım siz yanmayın bugün sağlık ocağına gideceğim
Çok sevindim canım geçmiş olsun. Evet salgın var geçen Ela da öyle hasta oldu işte nasıl üzüldüm anlatamam.
Evet ya aynen kızlar bdvdekiler biz gibi gıcık olmuyolar farkındaysanız onlar tiye alıp dalga geçiyorlar sinir olup kendilerini sıkmaktansa onu sinir ettiler baya güldüm ya bende bir çok yoruma.

Arkadaşlar son 3 gündür bebeğim gece 2 saat aralıklarla uyanıyor? Sizce doymuyor olabilir mi sütüm mu azaldı acaba ? Yoksa ne olabilir ? Siz de durumlar nedir ?

Arkadaşlar son 3 gündür bebeğim gece 2 saat aralıklarla uyanıyor? Sizce doymuyor olabilir mi sütüm mu azaldı acaba ? Yoksa ne olabilir ? Siz de durumlar nedir ?
Benimde öyle ben yanımda biberonda su ve anne sütü bulunduruyorum benim ki memeyi bıraktı sağıyorum onları veriyorum uyuyor bence ya bizim kokumuzu istiyor yada acıkıyorlar

Diş çıkarırken bizimkide öyleydi çok şükür şuan gece 2 kez kalkıyo. 4. Disimizde patladı. Zaten aç olsa uykuya dalamaz diye düşünüyorum.

Kızlar testimiz negatif çıktı çok şükür ama hala hastayım salgın var diyorlar yine grip ve ishal dikkat edin ben yandım siz yanmayın bugün sağlık ocağına gideceğim
Cok sukur canım cok gecmıs olsun bizde gecen haftalarda grip olmustuk eşim ben oglum cok kotuydu gercekten . Anne olunca kendıne zaman ayıramadıgın ıcın iyileşme de gecıkıyor cidden . Oglumu sık sık emzirdin kendım de taylot c vitamınu burun spreyı ve bol bol meyve ile atlattım cok sukur bide her gun sarımsak yutmaya ve d vitamını almaya dikkat ettım

Son gunler de aynu sıkıntıyı bende yasıyorum canım . Dişimiz yok belki ondandır dedım ama ben suan adet donemındeyim sütğmde azaldı sanki sabah oglumu emziriyorumn sonra yıne mırıldanıyo kahvaltısını yediriyorum eskıden sadece süt yetıyordu artık yetmıyo doymuyo bnde ek gıdayı sıklastırdım . Bebişlerımızde büyüdü artık süt onlara çerez oluyor

Kızlar gecenlerde foto atamamıstım küveti kaldırdım artık ben bunu kullanıyorum oglumu yıkarken cok rahat oluyor

Eklentiler

• C6039EA5-EDF2-407B-80A8-0810BBE5EFF3.jpeg
    17,7 KB · Görüntüleme: 24
Benimde regli dönemlerimde sütüm azaliyo süt arttırıcı kullanıyorum o günlerde mecburen..

Aynen eşim daha iyi tabi o yatıp uzanıyor ben hep ortalıklarda bugün biraz ballı süt denedim biraz iyi geldi suda eriyen vitaminlerden bende alıcam dursun evde sağol tatlım

Aynen eşim daha iyi tabi o yatıp uzanıyor ben hep ortalıklarda bugün biraz ballı süt denedim biraz iyi geldi suda eriyen vitaminlerden bende alıcam dursun evde sağol tatlım
Çok geçmiş olsun . Siz çalışıyorsunuz değil mi ücretsiz izin mi kullanıyorsunuz ben ücretsiz izindeyim

Çok geçmiş olsun . Siz çalışıyorsunuz değil mi ücretsiz izin mi kullanıyorsunuz ben ücretsiz izindeyim
Bende hala ücretsizdeyim ama birde 4.5 yaşında kızım var hastalığın üstüne birde kombi bozuldu onu yaptılar ama kapalı balkonunu mahvettiler hasta halimle birde oraları temizledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…