- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
Bazen 2 bazen 3 kere uyanıyor. Diş dönemindeyse saat başıTeşekkürler cevabınız için gece kaç kez emmek için uyanıyor acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen 2 bazen 3 kere uyanıyor. Diş dönemindeyse saat başıTeşekkürler cevabınız için gece kaç kez emmek için uyanıyor acaba?
Çok teşekkür ederizÇok düşünceli paşam maşallah sana
Ay çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten.Bazen 2 bazen 3 kere uyanıyor. Diş dönemindeyse saat başı
Maşallah canım76 cm bizimki de
En çok güldüğüm yorum üyenin biri ye dayağı otur aşağı yazmış o oldu Allah ona akıl fikir hidayet versin.Kızlar yeminle hastayım size cooookk iyi yapmışsınız var ya tebrik ediyorum @annemherseyim , dgulkts , B Bluangl hepinizi tebrik ediyorum. Şimdi okudum olanları. Hala insanları kandırmaya çalışıyor utanmaz. Millet biz gibi ah canım vah canım yapmamış tabi iyi olmuş. Anlasınlar ne olduğunu. Bize bulaştığı iyi olmadı kara batak gibi peşindeyiz
Canım dünkü yorumları okudukça şoka girdim gerçekten akıl sağlığı yerinde değil belki yaşadıklarından belki karakteri o belki hala sahte bilemiyorum her ne haltsa bizden uzak olsun aman. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Bir kaç gün sessize alır kendini sonra yine karabatak gibi çıkar ortaya birde benim bi mesajımı beğenmiş gayet girip okuyor buraları nasıl bir psikoloji anlamadım hani ünlüler de varya reklamın iyisi kötüsü olmaz oda benim hakkımda konuşulsunda nasıl konulurlarsa konuşsunlar diyor heralde
“beni kınayan benim köyneğimi giysin, beni kınayan benim ateşimde yansın." Möge apla
B Bluangl dgulkts @annemherseyim
Ya bu insan hani değildirde o da yalandır kesin yazım hatalarından falan anlaşılıyor, olurda söylediği gibi ilahiyatçıysa ve bu kadar rahat masum bebeklere bile beddua edebiliyorsa vay ülkenin, eğitim sisteminin, insanlığın haline.Hayretler içerisinde okudum malum konuyu. Ve şunu anladım Allah düşmanın da akıllısını versin cidden cahil insanla muhatap olmak çok zor. Kınamak da kınamak kim neyi kimi kınamış hiç anlamadım. Tek tek herkese beddua edilmiş. Madem bu kadar inançlı bir insansın nasıl rahatlıkla beddua edebiliyorsun hele de minicik yavrulara. Yazdıklarının doğruluk payı bilinmez ama kızı için çok üzgünüm, Allah ın işine karışılmaz ama böyle aileler mümkünse çocuk doğurmasın.
Şunun hakkında yazmayayım şurda bebeklerimiz yada kendimizle ilgili konuşayım diyorum olmuyorMaşallah canım
En çok güldüğüm yorum üyenin biri ye dayağı otur aşağı yazmış o oldu Allah ona akıl fikir hidayet versin.
Canım dünkü yorumları okudukça şoka girdim gerçekten akıl sağlığı yerinde değil belki yaşadıklarından belki karakteri o belki hala sahte bilemiyorum her ne haltsa bizden uzak olsun aman. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ya bu insan hani değildirde o da yalandır kesin yazım hatalarından falan anlaşılıyor, olurda söylediği gibi ilahiyatçıysa ve bu kadar rahat masum bebeklere bile beddua edebiliyorsa vay ülkenin, eğitim sisteminin, insanlığın haline.
Evet ya benim de çok güldüğüm yorumlar olduMaşallah canım
En çok güldüğüm yorum üyenin biri ye dayağı otur aşağı yazmış o oldu Allah ona akıl fikir hidayet versin.
Canım dünkü yorumları okudukça şoka girdim gerçekten akıl sağlığı yerinde değil belki yaşadıklarından belki karakteri o belki hala sahte bilemiyorum her ne haltsa bizden uzak olsun aman. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ya bu insan hani değildirde o da yalandır kesin yazım hatalarından falan anlaşılıyor, olurda söylediği gibi ilahiyatçıysa ve bu kadar rahat masum bebeklere bile beddua edebiliyorsa vay ülkenin, eğitim sisteminin, insanlığın haline.
Çok sevindim canım geçmiş olsun. Evet salgın var geçen Ela da öyle hasta oldu işte nasıl üzüldüm anlatamam.Kızlar testimiz negatif çıktı çok şükür ama hala hastayım salgın var diyorlar yine grip ve ishal dikkat edin ben yandım siz yanmayın bugün sağlık ocağına gideceğim
Evet ya aynen kızlar bdvdekiler biz gibi gıcık olmuyolar farkındaysanız onlar tiye alıp dalga geçiyorlar sinir olup kendilerini sıkmaktansa onu sinir ettiler baya güldüm ya bende bir çok yoruma.Şunun hakkında yazmayayım şurda bebeklerimiz yada kendimizle ilgili konuşayım diyorum olmuyor
Gerçekten çok güldüğüm yorumlar oldu biri de günlük beddua dozumuzu aldık çok şükür yazmıştı
Bu aralar ben de bunu düşünüyorum. Gece 2 saatte bir emmek istiyor anlamıyorum sutummu yetmiyor ? Acaba muhallebi mi versem gece uyumadan önce ?Bebeklerinize gece yatmadan hemen önce mama mi veriyorsunuz yoksa emziriyor musunuz? Yani uyku öncesi illa mama mi verilmeli emse doymaz mi çocuk?
Benimde öyle ben yanımda biberonda su ve anne sütü bulunduruyorum benim ki memeyi bıraktı sağıyorum onları veriyorum uyuyor bence ya bizim kokumuzu istiyor yada acıkıyorlarArkadaşlar son 3 gündür bebeğim gece 2 saat aralıklarla uyanıyor? Sizce doymuyor olabilir mi sütüm mu azaldı acaba ? Yoksa ne olabilir ? Siz de durumlar nedir ?
Diş çıkarırken bizimkide öyleydi çok şükür şuan gece 2 kez kalkıyo. 4. Disimizde patladı. Zaten aç olsa uykuya dalamaz diye düşünüyorum.Arkadaşlar son 3 gündür bebeğim gece 2 saat aralıklarla uyanıyor? Sizce doymuyor olabilir mi sütüm mu azaldı acaba ? Yoksa ne olabilir ? Siz de durumlar nedir ?
Cok sukur canım cok gecmıs olsun bizde gecen haftalarda grip olmustuk eşim ben oglum cok kotuydu gercekten . Anne olunca kendıne zaman ayıramadıgın ıcın iyileşme de gecıkıyor cidden . Oglumu sık sık emzirdin kendım de taylot c vitamınu burun spreyı ve bol bol meyve ile atlattım cok sukur bide her gun sarımsak yutmaya ve d vitamını almaya dikkat ettımKızlar testimiz negatif çıktı çok şükür ama hala hastayım salgın var diyorlar yine grip ve ishal dikkat edin ben yandım siz yanmayın bugün sağlık ocağına gideceğim
Son gunler de aynu sıkıntıyı bende yasıyorum canım . Dişimiz yok belki ondandır dedım ama ben suan adet donemındeyim sütğmde azaldı sanki sabah oglumu emziriyorumn sonra yıne mırıldanıyo kahvaltısını yediriyorum eskıden sadece süt yetıyordu artık yetmıyo doymuyo bnde ek gıdayı sıklastırdım . Bebişlerımızde büyüdü artık süt onlara çerez oluyorArkadaşlar son 3 gündür bebeğim gece 2 saat aralıklarla uyanıyor? Sizce doymuyor olabilir mi sütüm mu azaldı acaba ? Yoksa ne olabilir ? Siz de durumlar nedir ?
Benimde regli dönemlerimde sütüm azaliyo süt arttırıcı kullanıyorum o günlerde mecburen..Son gunler de aynu sıkıntıyı bende yasıyorum canım . Dişimiz yok belki ondandır dedım ama ben suan adet donemındeyim sütğmde azaldı sanki sabah oglumu emziriyorumn sonra yıne mırıldanıyo kahvaltısını yediriyorum eskıden sadece süt yetıyordu artık yetmıyo doymuyo bnde ek gıdayı sıklastırdım . Bebişlerımızde büyüdü artık süt onlara çerez oluyor
Canım ben aslında adacayı içiyorum rahat söküleyım agrım sızım olmasın diye oda etkılı oluyor dıye düşünüyorum azalmasında .Benimde regli dönemlerimde sütüm azaliyo süt arttırıcı kullanıyorum o günlerde mecburen..
Aynen eşim daha iyi tabi o yatıp uzanıyor ben hep ortalıklarda bugün biraz ballı süt denedim biraz iyi geldi suda eriyen vitaminlerden bende alıcam dursun evde sağol tatlımCok sukur canım cok gecmıs olsun bizde gecen haftalarda grip olmustuk eşim ben oglum cok kotuydu gercekten . Anne olunca kendıne zaman ayıramadıgın ıcın iyileşme de gecıkıyor cidden . Oglumu sık sık emzirdin kendım de taylot c vitamınu burun spreyı ve bol bol meyve ile atlattım cok sukur bide her gun sarımsak yutmaya ve d vitamını almaya dikkat ettım
Bunu küvete mi oturtuyorsun canımKızlar gecenlerde foto atamamıstım küveti kaldırdım artık ben bunu kullanıyorum oglumu yıkarken cok rahat oluyor
Çok geçmiş olsun . Siz çalışıyorsunuz değil mi ücretsiz izin mi kullanıyorsunuz ben ücretsiz izindeyimAynen eşim daha iyi tabi o yatıp uzanıyor ben hep ortalıklarda bugün biraz ballı süt denedim biraz iyi geldi suda eriyen vitaminlerden bende alıcam dursun evde sağol tatlım
Bende hala ücretsizdeyim ama birde 4.5 yaşında kızım var hastalığın üstüne birde kombi bozuldu onu yaptılar ama kapalı balkonunu mahvettiler hasta halimle birde oraları temizledimÇok geçmiş olsun . Siz çalışıyorsunuz değil mi ücretsiz izin mi kullanıyorsunuz ben ücretsiz izindeyim