Aynen ama oda bile Bile lades yapıyorBizden kaçışı yok, artık ne kadar yer ettiyse hepimizdebaşka forumlara kaçar yakında arkadaşı(!) ile birlikte
Gece okudum iyi bi saydırayım dedimBdv ye yazdım valla bunun yaptıklarını özet olarak
Kv, kp, görümce eş komşu takıntılı valla herkes kötü bi kendi iyi ya, hayır bu kadar yalanla hadi Allahtan korkmuyor kuldan utanmıyorda aynaya bakarken kendinden mi tiksinimiyor.Baktım şimdi de gerçekten biz annelik duygusallığından mı neden bilmiyorum uzun bir süre bu kadının haline üzülüp akıl vermeye çalıştıkAma orada daha ilk yorumda anlamışlar ne olduğunu. Gerçi biz arkadaş olarak gördüğümüz için yapıcı olduk. Konuya yazacak çok şey var da anlamayacağı için hiç yorulmaya değmez. Zaten konuda eşi değil görümcelerin onu engellemesiymiş. Şaka gibi gerçekten
Ben arada girip bakıyorum yine neler yazmış diyeHayır enteresan olan bunun konusunu üşenmedim tamamını okudum dün , okurken dün dedim şimdi bizim gruba yazsammı sonra vazgeçtim millet diyecek ki sen hala orada mısın bırak şunu diyeHerkes stalk yapıyormuş zaten
Haklısın canım ne diyeyim bende öyle hissediyorum, önemseyip cevap yazan herkes de. Hayır özrü kabahatinden büyük oldu, karşısındakileri kandırırken insan kendi zekasını baz alırmış hep derim, hesabım çalındı bana iftira attınız yinede size kızmıyorum yok şu yok bu.Ben arada girip bakıyorum yine neler yazmış diyesizi bilmem bana yaptıkları bana çok koydu biz birde özelden de yazıştık kocama ne hediye alayım diye sorduğundan sonra 3 gram beyniyle beni kandırdığını sanıyor aptal yerine koydu etmen aylardır şimdi de başkalarını aptal yerine koymasın benim gibi diye bakıyorum valla
Canım aslında biz saf degılız bdv dekıler aşırı terslerBaktım şimdi de gerçekten biz annelik duygusallığından mı neden bilmiyorum uzun bir süre bu kadının haline üzülüp akıl vermeye çalıştıkAma orada daha ilk yorumda anlamışlar ne olduğunu. Gerçi biz arkadaş olarak gördüğümüz için yapıcı olduk. Konuya yazacak çok şey var da anlamayacağı için hiç yorulmaya değmez. Zaten konuda eşi değil görümcelerin onu engellemesiymiş. Şaka gibi gerçekten
Nasıl anlamadım cnm rabiaislam diye üye vardı . Anne değil bizi mi kandırmış . Hep yazıyordu bu grubaHanımlar bizim kız bdv yi birbirine katmış bu sefer Allahım ama ne tepkılerherkesi biizm gbi sandı heralde kim oldugunu merak edenler için hanımlar yeterli olmustur sanki
Ben baştan beri çok ince yastık kullanıyorum cnmMerhaba güzel anneler bebeğinize yastık kullanmaya başladınız mı yatırırkenBen hala yastıksız yatırıyorum ama artık rahatsız uyuyor sanki.
Canım bize süreklı eşi ile sorunlarınu anlatıyordu . En son da dediki boşanma kararı aldım bize destekledık .eşi süreklı döven hakaretler eden biriydi. Neyse bize boşanma kararı aldım dediği gün baska bi sayfada 2.gebelıkle ilgili şeyler yazmış . Yani 2. Bebegı istiyomus kac aydır denıyolarmıs vs vsNasıl anlamadım cnm rabiaislam diye üye vardı . Anne değil bizi mi kandırmış . Hep yazıyordu bu gruba
Ebbekten ince bi yastık aldım canım cok memnunumMerhaba güzel anneler bebeğinize yastık kullanmaya başladınız mı yatırırkenBen hala yastıksız yatırıyorum ama artık rahatsız uyuyor sanki.
Anladım cnm ben de eşiyle sorunlarını okumuştum .tesadüf 2. Gebelik isteğini de başka sayfalarda görünce şok olmuştum. Demin de görümce konusunu okudum . Çok ciddi şiddet görüyormuş . Ne denilebilir bilemedimCanım bize süreklı eşi ile sorunlarınu anlatıyordu . En son da dediki boşanma kararı aldım bize destekledık .eşi süreklı döven hakaretler eden biriydi. Neyse bize boşanma kararı aldım dediği gün baska bi sayfada 2.gebelıkle ilgili şeyler yazmış . Yani 2. Bebegı istiyomus kac aydır denıyolarmıs vs vs
Evet işte her ihtimali düşünüyoruz canım. Bakalım ne yaparız. Hayırlısı olsun artık.Benm evimde hem dar hem de okadr insani agirlamak istemiyorm oncesinin temiigi haziigi sonrasinin temizligi ertesi gun ise gidemem pert olurum
Geçmiş olsun şimdi nasıl bebiş ve abisi? Çok zor su ateş mahvediyo anneyi de bebeği de.Üşütmüşte olabilir canım.
Yeşil kaka üşütme belirtisi aynı zamanda.
Bu arada bizde yeni hastaneden geldik kızımın dün gece ateşi 39.5 altına hiç düşmedi. Serum aldı. 10 gün antibiyotik tedavisi görecek. Streptekok enfeksiyonu geçiriyormuş. Abisini saha ayın 20sinfe götürdük oda hasta. O kadar moralim bozuk ki.
Çok geçmiş olsun size de canım. Allah şifa versin inşallah. Şimdi nasıl?Gecmis olsun cok, biz de Pazardan beri hastayiz. İdrar yollari enfeksiyonu olmus 3-4 gun ates yapti, hic istah yok. Antibiyotik basladik. İlk hastaligimiz siddetli kusma da yasadik, aklim cikti. Bebislerimiz bir an once iyilessin, ne zormus cocugun hastaligini gormek
Canım doktor bize vücudunu sudan çıkarma dedi havuz gibi başı hariç vücuduna ılık su dokecekmisiz. Tutabildigin kadar tut suda dediarkadaşlar ateş düşürmek için bildiğiniz iyi gelen bir yöntem var mı
Ne serumla ne ateş düşürücülerle nede ılık duş vb uygulamalarla düşüremedik ateşi. 39.4 seyrediyor sürekli
Maşallah canımbizim boyumuzda 9 ay kontrolünde 70 cmdi.
Biz de 2 saatte bir emiyoruz çok bölünüyor uykusu neden anlamadimGece emme olayı bizimde var emzigi bıraktı emmiyor ne gündüz ne gece dolayısıyla beni kullanıyor kac kere kalkiyorum hangi pozisyonda yatiyorum bilmiyorum ve tek meme emmek istiyor ama ötekinide uyku arasi vermeye calisiyorum
Aynen ole tam bir kisirdongu canm ya. Tavseiylern icn cok sagol olur danisaim biDemir düşükse iştahı olmuyor e iştah olmayınca demir’de alamıyorumarım bir an önce toparlar benim kullandığım damlayı kullanmasan bile +2 değerlikli bir damla kullan canım çünkü emilimi daha hızlı olduğu için özellikle demir eksikliği olanlarda daha hızlı toparlama sağlıyor. Ben sabahları uyanır uyanmaz aç karnına veriyorum çok sevdiği söylenemez tutup zorla ağzına damlatıyorum.
Demir çok düşükse yanlış hatırlamıyorsam iğne yapılabiliyor ama bebeklerde de aynı mı bilmiyorum, doktorunuza bi danış istersen
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldu atlattı mı? Çok zor ya bebeğin hasta olması.Çok geçmiş olsun . Biz de amipli dizanteri olduk. Kanlı ishal ve ateş oldu . Şükür şimdi iyiz .
Canım ben kullanmıyorum. 2 yaşına kadar gerek yokmuş omurga sağlığı için yastiksiz yatması daha iyiymiş. Öyle okumustum.Merhaba güzel anneler bebeğinize yastık kullanmaya başladınız mı yatırırkenBen hala yastıksız yatırıyorum ama artık rahatsız uyuyor sanki.
Ay hakkaten Sherlock Holmes gibi dedektif oldukKızlar yeminle hastayım sizecooookk iyi yapmışsınız var ya tebrik ediyorum annemherseyim , dgulkts , B Bluangl hepinizi tebrik ediyorum. Şimdi okudum olanları. Hala insanları kandırmaya çalışıyor utanmaz. Millet biz gibi ah canım vah canım yapmamış tabi iyi olmuş. Anlasınlar ne olduğunu. Bize bulaştığı iyi olmadı kara batak gibi peşindeyiz