2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Haklısın canım ne diyeyim bende öyle hissediyorum, önemseyip cevap yazan herkes de. Hayır özrü kabahatinden büyük oldu, karşısındakileri kandırırken insan kendi zekasını baz alırmış hep derim, hesabım çalındı bana iftira attınız yinede size kızmıyorum yok şu yok bu.
Bir kaç gün sessize alır kendini sonra yine karabatak gibi çıkar ortaya birde benim bi mesajımı beğenmiş gayet girip okuyor buraları nasıl bir psikoloji anlamadım hani ünlüler de varya reklamın iyisi kötüsü olmaz oda benim hakkımda konuşulsunda nasıl konulurlarsa konuşsunlar diyor heralde

arkadaşlar ateş düşürmek için bildiğiniz iyi gelen bir yöntem var mı
Ne serumla ne ateş düşürücülerle nede ılık duş vb uygulamalarla düşüremedik ateşi. 39.4 seyrediyor sürekli
Şimdi gördüm canım bebeğin iyidir inşallah
Sarımsaklı zeytinyağı ateşi düşürüyor çok iyi geliyor öksürük için de birebir

terbiyesiz bi kadin ya nerdeyse iyi oluyor kocasi dovuyor dicem yani
Ya sorma, yazmayayım dedim ama o yazdığını görünce tutamadım kendimi, herkes haketiğini yaşıyor işte onun da kötü kalbiyle bunları yaşaması çok normalmiş. Hala evladına üzülüyorum yazık böyle bir ailede böyle bir anne ile büyüyecek

İyiz şükür cnm çok teşekkür ederim
Aman iyi olun canım çok zor ya . Allahım şifa versin inşallah bütün hasta bebislere.
A acemianne92 daha iyiler canım çok sağol. Ateş düştü ama maalesef öksürük başladı. Buna da şükreder hale geldim. Artık gerçekten büyüsünler diye gün sayar hale geldim 😔
Allah'ım şifa versin inşallah bir an önce. Gerçekten insan öyle düşünüyor hastayken. Çok zor minicik.kuzularin hasta olması. Rabbim sana da kolaylık versin inşallah canım.

Biri beni Rabianın konusundan alsın ya ban yiyeceğim yoksa. Küçücük bebelere beddua ediyor, inanılmaz sinirliyim şu an

Aynen cnm ya ne kadar kötü kalpliymiş .

terbiyesiz bi kadin ya nerdeyse iyi oluyor kocasi dovuyor dicem yani
Kızlar ben dayanamıyorum kötü şeyler yazmamak için çok zor tutuyorum kendimi. Ne kadar kalbi kötülükle doluymuş ya inanamıyorum. Yazık o bebeğe yavrum psikolojisi bozuk büyüyecek böyle biri sayesinde. Bir de ikinci çocuk istiyor. Onun da hayatını karartacak.

Kızlar ben dayanamıyorum kötü şeyler yazmamak için çok zor tutuyorum kendimi. Ne kadar kalbi kötülükle doluymuş ya inanamıyorum. Yazık o bebeğe yavrum psikolojisi bozuk büyüyecek böyle biri sayesinde. Bir de ikinci çocuk istiyor. Onun da hayatını karartacak.
Nasıl da gerçek yüzünü gösterdi bir anda hep kibar naif mağdurumda mağdurum diye yazardı birden içinden herkese beddua eden biri çıktı gerçekten ona değil bende bebeğine acıyorum ve artık eşinin ailesini de suçlamıyorum bizi burda bu kadar delirtti onları ne yaptı acaba

Sabah test vermeye gittik bir kaç gündür çoçuklarda sadece burun akıntısı eşim ve bende bogaz ağrısı var
Şimdi oğlanı ayağımda uyutuyorum telefonu yeni elime aldım bi bakayım dedim neler olmuş neler
Şimdi malum kişi ban yemiş ama benim bu yazdığımı görünce kesin al bak bedduam tutmuş diyecek

Sabah test vermeye gittik bir kaç gündür çoçuklarda sadece burun akıntısı eşim ve bende bogaz ağrısı var
Şimdi oğlanı ayağımda uyutuyorum telefonu yeni elime aldım bi bakayım dedim neler olmuş neler
Şimdi malum kişi ban yemiş ama benim bu yazdığımı görünce kesin al bak bedduam tutmuş diyecek
Çok geçmiş olsun

Nasıl da gerçek yüzünü gösterdi bir anda hep kibar naif mağdurumda mağdurum diye yazardı birden içinden herkese beddua eden biri çıktı gerçekten ona değil bende bebeğine acıyorum ve artık eşinin ailesini de suçlamıyorum bizi burda bu kadar delirtti onları ne yaptı acaba
Evet ya beddua makinesi çıktı bizim hanımlar. Milletin bebeğine beddua edecek kadar neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Allah çocuğuna güzel bir yol cizsin inşallah. Kaderi güzel olur inşallah o bebeğin.
Geçmiş olsun canım inşallah pozitif değildir. Sen o malum şahısa bakma kendinden bilir o. Herkese beddua ediyo sabah beri. . inşallah bir şey çıkmaz canım hafif bir soğuk algınlığıdır inşallah.

X