2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende hala ücretsizdeyim ama birde 4.5 yaşında kızım var hastalığın üstüne birde kombi bozuldu onu yaptılar ama kapalı balkonunu mahvettiler hasta halimle birde oraları temizledim
Herşey anneye bakıyor cnm . Ben elimden geldiğince eşime bir sürü sorumluluk veriyorum . Mırın kırın ederse kızıyorum .o kadar çok iş var ki çocuk iş . Allah yardım etsin bize . Tekrar çok geçmiş olsun

İki gecedir asla ama asla dogru duzgun uyimuyor kizlar ya. Saat basi 1.5 saatte bir flan uyaniyor ve dalmasi dk lar suruor aglior surekli. Hala disi cikmamisti omu geliyor yoksa uygulamada atakta gorunuyor ondanmi bilmiorm ama iki gundur ise ruh gibi gdiyorm bakalm bubgece nasl gecicek

Benimde öyle ben yanımda biberonda su ve anne sütü bulunduruyorum benim ki memeyi bıraktı sağıyorum onları veriyorum uyuyor bence ya bizim kokumuzu istiyor yada acıkıyorlar
Gerçekten bukadar çok acıkmadı normal mi ki..9 ay kontrolünde kilo alımı normaldi .. açıkçası gece maması verip bebeğime kilo aldırmak da istemiyorum bilemedim ki..

Çok haklısın.. şuan ek gıda sütun önüne geçmiş durumda.. Ama gece maması vermek sağlıksız kilo aldırmak istemiyorum Dr. Yarin bi sorayim

Çok haklısın.. şuan ek gıda sütun önüne geçmiş durumda.. Ama gece maması vermek sağlıksız kilo aldırmak istemiyorum Dr. Yarin bi sorayim
Sor canım bize de yazarsın . Ama artık baya hareketlendıler yanı baya efor sarfediyolar biz istemesekte zayıflıcaklar .Ben ogluma hıc mama vermedım şimdiye kadar saglıklı bişe hazırlayabilirsin .

Sor canım bize de yazarsın . Ama artık baya hareketlendıler yanı baya efor sarfediyolar biz istemesekte zayıflıcaklar .Ben ogluma hıc mama vermedım şimdiye kadar saglıklı bişe hazırlayabilirsin .
Akşam yemeğinden sonra hep birlikte meyve yiyoruz. Ama yetmiyor sanırım. Dün aksam yarının yemegini yapayim dedim ve taze fasulye yaptim cok sevdigi icin biraz tadina baksin istedim yedikce yedi .. demekki acikiyor.. meyve yeterli olmuyor

Uzun bi aradan sonra merhaba kizlar nasılsınız eskilerden kim kaldı bilmiyorum beni hatırlayanlar vardır inşallah hesap bilgilerimi unuttum o yüzden pek aktif olamadım yeni hesapta açmak istemedim minikler sıkıntısız buyuyodur inşallah

Hoş geldim canım “benımle kal mucizem “yazısındna hatrladımnsenı

Durum yazınızdan hatırladım . Bebiş nasıl , bebekli hayat nasıl

Duşa kabine koyuyorum cok pratik oluyo canım diğer türlü küvet filesi ıvırı zıvırı derken bide küvetteki suyu dökmek işkence gbi belim agrıyor . Bunda 2 dakıkada yıkıyorum
Canım bu kullandığın şeyin adı ne tam olarak nereden aldın bir de
Merhaba tatlım seni hatırlamamak mümkün mü hiç unutmadigim arkadaşlardansın. Şükür iyiyiz sen nasılsın bebisin nasıl.
Hamilelik günleri aklınıza gelince duygulanıyorum , bebeğim büyüdükçe iyice duygusallaştım zaman hızla akıyor . Siz neler hissediyorsunuz
Ayyy hiç sorma ya canım bende bende. Geçen yanlislikla eski sayfalara gitmişim hepimizin hamile olduğumuz zamanlara nerdeyse ağlayacaktim yazdıklarımızı okuyunca. O kadar duygulandım anlatamam.

Hamilelik günleri aklınıza gelince duygulanıyorum , bebeğim büyüdükçe iyice duygusallaştım zaman hızla akıyor . Siz neler hissediyorsunuz
Bende senin gibi düşünüyorum. Mesela geçen sene bu zamanlar hamileydik hafiften ağırlaşmaya başladığımız zamanlardı, şimdi ise 1 yaşına yaklaşıyor yavrularımız

Aynı hisler cnm

T Tubiskooo T Tubaaaa81 A acemianne92
Teşekkür ederim kizlar iyiyim çok şükür . Aselde iyi her şey yolunda gelişimi yemesi içmesi . Sadece bana acayip düşkün eşimi malum akşamları goruyo onada da aynı sekilde ama çevreye karşı tuhaf misafirlege gerek anneme kayinvalideme bile gitmiyo yani yabanciliyomus gibi hareket ediyo guluyo ama kimsenin kucağına gitmiyo onun dışında bugün tam 9 buçuk ayligiz emeklemiyoruz disimiz çıkmadı çok hareketliyiz ama yurutece bile binmiyor uykumuz hala düzenli değil gece özellikle saat başı emzik niyetine kullaniliyorum . Çok şükür bunlar şikayet değil ama karşılaştırma yapılınca değişik hissediyorum . Geçen ay sara hastası olduğumu ogrendik dogustanmis hamileyken bayilmistim hep onlar aslında atakmis ani seste irkilmem filan panik atak tarzı biseyler oluyodu ama değilmiş devamlı ilaç kullanmam gerekiyor ona haliyle canımız çok sıkıldı uykusuzluktan daha da başım gözüm dönüyor gündüz de ben uyuyamıyorum öyle bı yapım yok günlerimiz böyle geçiyor çok şükür annemlerle aynı sehirdeyiz gidip geliyoruz bende haberler böyle birazda siz anlatin

Çok geçmiş olsun cnm. Şükür ilacı var. Biz de büyüyoruz şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…