• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar sırtınız agriyor mu ya bel ağrısı mutlaka vardır ama sirtim dogumdan beridir agriyor sanki sezeryan da sırtımın kemiklerini kırdılar dogum sonrasi da yeniden o kemikler birleşmeye çalışıyor
Benim bel ve sırt ağrısı öldürüyor aynı tarif ettiğin gibi zorla kalkıp günlük zaruri işleri yapabiliyorum, sezaryenden sonra hala geçmedi 2 ay oldu niye böyle çözümü va rmı sen nasıl oldun canım hangi doktora gitmeliyim onuda bilmiyorum

Kızlar doğum dan bikac hafta sonra büyük tuvaletimi yaparken zorlanmya basladim aslinda kabız degilim ancak sanki diken batmasi gibi oluyor dünde kan geldi ki ben adet oldum sanmıştım internette makat catlagi felan yazıyor aranizda bu durumu yasayan var mi
Geçmiş olsun, bende de akşamdan beri resmen kan boşalıyor ama kabız değilim ishalim bende öncr regl oldum sandım😢 sıcak duşa girdim biraz vazelin sürdüm korkuyorum tuvalete gitmeye artık, bel ağrısı vardı birde bu eklendi Allah beterinden korusun.

Kızlar doğum dan bikac hafta sonra büyük tuvaletimi yaparken zorlanmya basladim aslinda kabız degilim ancak sanki diken batmasi gibi oluyor dünde kan geldi ki ben adet oldum sanmıştım internette makat catlagi felan yazıyor aranizda bu durumu yasayan var mi
Hemoroid yada çatlak olmuş bende aynı sorun var her tuvalete çıkışımda kanıyor😞 normal doğum mu yapmıştın ?

evybaby bebek bezi kullanan var mi? Varsa memnun musunuz?

İğne vurularak uyuştu sonra işlem yapıldı tam olarak 15 günde ama 1 haftada şişliği morlıgu geçiyor15 güne dikişler düsüyor
Sislikten ötürü pipi başında soyulma, tahriş gibi bir durum oluştu mu peki sizde? Benim bebeğime halka klemp takıldı, dikişsiz kanamasiz bir sünnet yöntemi. Sanıyorum pipi çok şiştiği için ucu kızarık ve derisi soyuluyor, sürekli yağ surmesem beze yapışıyor.

Kızlar kalça usg sini mutlaka yaptırın. Benim kizimda bir tarafin gelisimi geri cikmisti 1,5 aylikken 3 aya kadar zamani var dediler bu surecte cift bez kullandim. 3 aylikken cekildiginde pek faydasi olmamis ortopediye gittik pavlik bandaj kullanmamizi soylediler o gun taktilar. 1 ay tedavi icin taktik gelismisti sonra 1 ayda tam oturmasi onlem icin taktik toplam 2 aya yakin taktik gece gunduz. Haftaya oglum icin cekilecek insallah bu sefer de ayni seyleri yasamam 😔 birde not duseyim ayni gün 3 yere cektirdik biz hepsi ayri birsey soyledi cok garip seyler yasadik.

Kızlar bebeğimin alerjisi varmış, süt ürünleri yumurta kuruyemiş ve susam yasaklandı bana. Tedbir olsun diye ultrason çekildi ve kızımın sol böbreği olması gerek yerde değil pelvik kasının ordaymis😩eşim artık çocuk istemiyorum diyor bunun rahatsızlıkları var diye ,zaten ac geziyorum resmen bı de bunlar olunca ben de acaba mi diyorum

Doğumdan sonra 1 2gun kan geldi ama bebe yagi surdum sonra geçti simdi ortaya cikmasi ilginc olmus bemce doktora gorunun

Benim bel ve sırt ağrısı öldürüyor aynı tarif ettiğin gibi zorla kalkıp günlük zaruri işleri yapabiliyorum, sezaryenden sonra hala geçmedi 2 ay oldu niye böyle çözümü va rmı sen nasıl oldun canım hangi doktora gitmeliyim onuda bilmiyorum

Geçmiş olsun, bende de akşamdan beri resmen kan boşalıyor ama kabız değilim ishalim bende öncr regl oldum sandım😢 sıcak duşa girdim biraz vazelin sürdüm korkuyorum tuvalete gitmeye artık, bel ağrısı vardı birde bu eklendi Allah beterinden korusun.
Allah sifa mızı versin insallah kisa zamanda

Kızlar bebeğimin alerjisi varmış, süt ürünleri yumurta kuruyemiş ve susam yasaklandı bana. Tedbir olsun diye ultrason çekildi ve kızımın sol böbreği olması gerek yerde değil pelvik kasının ordaymis😩eşim artık çocuk istemiyorum diyor bunun rahatsızlıkları var diye ,zaten ac geziyorum resmen bı de bunlar olunca ben de acaba mi diyorum
Cok gecmis olsun zamanla alerji geciyor umarim digeride gececek suan baska bir cocuk dusunmek icin erken degilmi şimdiden strese girmeye gerek yok

Hemoroid yada çatlak olmuş bende aynı sorun var her tuvalete çıkışımda kanıyor😞 normal doğum mu yapmıştın ?
Evet canim normal doğum ilkinde hemoroid olmuştu şişlik vardi ama sjmdi sislik yok ama acı vardı

Bepantolu deniyim ben de o zaman canim soylemen iyi oldu. Benim de ilk dogumumdan sonra hemoroid degil de catlak oldu neler cektim en son operasyon gecirdim iyilesmisti simdi 2. Dogumla beraber nur topu gibi yeni bi catlagim oldu sanirim cunku yine yavastan sizlamalar basladi boyle kalsa iyi zaman gectikce catlak derinlesiyo iste o zaman acidan insan ne yapcagini bilmiyor 😔 kadin olmak ne kadar zor diye dusunuyorum bazen bi de is guç meselesine gelince erkekler kendilerini daha guclu zannetmiyo mu. Kalca usg sini 6. Hftfan itibaren cektirebiliyosun senin bebek benimkinden buyuktu ben bile kac gun oldu cektireli
Ben böyle bı tarifsiz acı hissetmedim sizliyomu agriyomu yaniyomu heosjni aynı anda yaşamak. yani şöyle diyim bana o anlarda ani gelistigi icin lavman yapılmamıştı ordada bı kaza olmasın diye çok zorladım daha sonrasında da pisikolojikmen o ikinmalar geldiğinde ben resmen büyük abdestimi yapamaz oldum o yüzden çıktı diye düşünüyorum . Birisinede doktor onermis orasi çok çatlaması için yaparken kalçamı tutup olduğundan fazla açılmayı sağlamak geçici gibi gorunmuyo ama inşallah operasyon gerektirecek bişey olmaz. Herkesin yükü kendine ağır derler ya aynen öyle hesap 🤭 gerçekten öyle onlar için hava hoş 😶 ben şuan 51 günlüğüm iki ay kontrolünde çekilecek diye biliyodum ben yani doktorum öyle dedi

Sislikten ötürü pipi başında soyulma, tahriş gibi bir durum oluştu mu peki sizde? Benim bebeğime halka klemp takıldı, dikişsiz kanamasiz bir sünnet yöntemi. Sanıyorum pipi çok şiştiği için ucu kızarık ve derisi soyuluyor, sürekli yağ surmesem beze yapışıyor.
Canım beze yapısmaması icin kutu bardak kullan beze değmemesi gerekiyor bizde hiç soyulma olmadı

kızlar 2. Ay aşımızı olduk aşırı huzursuz sürekli ağlıyor mıkırdanıyor fitil attım siz neler yaptınız yan etkisi neler oldu

Kizlar bebeginiz gunde kac kere kaka yapiyor? Bizimki normalde 5-6 kez yapardi son birkac gundur 3 oldu bugun sadece 1 kez yapti asiri coktu ama sadece birkez. Acaba doymuyor olabilir mi
Canım benim de günde bir hatta bazen iki günde bir yapıyor ama tam yapıyor sırtına kadar:) en son kilo alımı iyiydi.anne sütü mü alıyor mama mı?

kızlar 2. Ay aşımızı olduk aşırı huzursuz sürekli ağlıyor mıkırdanıyor fitil attım siz neler yaptınız yan etkisi neler oldu
Geçmiş olsun, bizimde yarın olacak bakalım sonrası nasıl geçecek. Fitili ne için kullandın ateş mi oldu?
Tavsiyeleri takipteyim.

Back